- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
onlar grup olarak toplanıyorlar hepsi erkek çoğu bekarBeraber çıkmayı denediniz mi ?
eşimin tatil günü yok şöför her gün çalışıyoHaftaici bulusmalari gec saatlere sarkiyorsa ve eger haftasonu calismiyorlarsa, arada haftasonu gunduzleri bulussun.
eşimin tatil günü yok şöför her gün çalışıyo
onlar grup olarak toplanıyorlar hepsi erkek çoğu bekar
öyle de ben biraz pipirikliyim galiba sürekli aklım onda ya arabayla gezerlerse ya hız yaparlarsa diğerlerinin evde bekleyeni yok ama benim de ondan başka kimsem yok anlatamıyorum bi türlü ödüm patlıyo evde bu akşam inşallah sag salim gelirAyda 3-4 kere çıkıyorsa bence sorun etmeyin ya. Benim de eskiden 12 idi giriş saatim. Bi kaç yerden kuşağına geldi eşime hadi git sen karın kızar falan diyorlarmış. Sanki eve gelmesi suç ya. Eşimde bana hiç bahsetmedi üzülmeyip yada kavga çıkmasın diye. Artık bişey demiyorum onlar arasında biraz gurur meselesi bu. Zaten hafta bir ya çıkar ya çıkmaz. Şimdi daha Mutlu ve mutluluk eve yansıyor. Hatta artık çıkmadığı Zaman ben söylüyorum iki hafta oldu çık bi değişiklik olsun diye. Arkadaş önemli insan sürekli karı koca olmuyo sıkılıyor. Şimdi bazen 22 de geliyor bazen 2 de. Zaten oturduğu yer erkelerin yüzde doksan olduğu bi çay hane. Hatta geçen arkadaşları uykusu gelmiş kalkmış hepsiyle dalga geçmiş geçmişin öcünü almış Nasıl hevesle anlatıyor gelince :)
ayırıyor ama gece gec gelmesi benim sıkıntımm bi de arkadaşlarıyla bu saate kadar oturuyor ama benle olunca uykusu geliyor hemen yatıyorArkadaşlarına ayırdığı gibi size de vakit ayırıyorsa sıkıntı yok. .
bunu ona anlatamıyorum ki bunalıyorum diyo seni özlemek stiyorum diyo hiç evli arkadaşlarıyla takılmıyoruz hep tanıştırcam diyo ama bi türlü tanışamadıkEvli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
ayırıyor ama gece gec gelmesi benim sıkıntımm bi de arkadaşlarıyla bu saate kadar oturuyor ama benle olunca uykusu geliyor hemen yatıyor
o zamanda kavga cıkarıyo bi daha senden bişey istemcem cıkmıcam evden 8 de eve gelicem dibinde durucam diyo nasıl aşıcam bu konuyu bilemiyorumSende uykum geldi deyince, onlarla gelmiyor geç geliyorsun ya de ..
Ya başa gelecek evde de geliyor o yüzden artık takmıyorum. Ben gündüz evdeyim istediğim saatte evde yada dışarda arkadaşlarımı görürüm E Adama yazık değil mi. Öyle düşünüyorum ben yarın için plan yapmışlar mesela arkadaşlarıyla mangal yakacaklar. Hic detayını sormadım sonradan kendi anlattı yarın kaçta geleceğine delaf etmem. Sadece yatarken mesaj atarım ben artık yatıyorum aşkım dikkatli gel eve diye o ona saat için bi uyarı oluyo sonrasını kendi bilir. Böyle çok daha huzurluyuz :)öyle de ben biraz pipirikliyim galiba sürekli aklım onda ya arabayla gezerlerse ya hız yaparlarsa diğerlerinin evde bekleyeni yok ama benim de ondan başka kimsem yok anlatamıyorum bi türlü ödüm patlıyo evde bu akşam inşallah sag salim gelir
çıkması sorun değil ki gecikecek ama diyemiyor defalarca söyledim ddiğim saaatte gel ki bi dahakine daha içim sinerek izin veriirm diye ama işte başaramadıkRahat bırak bence, tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak. İstediği saatte gelsin , surat asmayinca niye yüz vermiş olacaksın ki.Benim eşim de çıkar arada , ben de çıkarım ablalarim la, arkadaşlarımla, ördek ailesi gibi her yere beraber gidecek değiliz ya ☺☺☺
o zamanda kavga cıkarıyo bi daha senden bişey istemcem cıkmıcam evden 8 de eve gelicem dibinde durucam diyo nasıl aşıcam bu konuyu bilemiyorum
kıskandım sizi nasıl uyuyorsunuz sabaha kadar gelmese gözümü kırpmam heralde daha 1 yıl olacak alışıcam sanırım :)Ya başa gelecek evde de geliyor o yüzden artık takmıyorum. Ben gündüz evdeyim istediğim saatte evde yada dışarda arkadaşlarımı görürüm E Adama yazık değil mi. Öyle düşünüyorum ben yarın için plan yapmışlar mesela arkadaşlarıyla mangal yakacaklar. Hic detayını sormadım sonradan kendi anlattı yarın kaçta geleceğine delaf etmem. Sadece yatarken mesaj atarım ben artık yatıyorum aşkım dikkatli gel eve diye o ona saat için bi uyarı oluyo sonrasını kendi bilir. Böyle çok daha huzurluyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?