bekar arkadaşlarla gece oturması

ayyy siz kadınlar zorla adamları bıktırıp sonra aramız bozuldu aldattı ilgisiz su bu deyip boşanacak duruma gelirsiniz... ne istiosun adamdan cıksın işe hergün cıkmıo ya istediği saatte gelsin koca adam basına bişey gelcekse dizinin dibindeyken de gelir.. bence kendi beynini de adamınkini de rahat bırak..

Eşitlik olmazsa tek taraflı özgürlük karsiya batar. Sizin sorun bu bence. Bal gibi biliyorsunuz siz olsanız izin vermeyecegini. O kadar sokak meraklısı, ozgurlugune düşkün insanlar evlenmemeli bana kalirsa.

Benimki dibimden ayrılmıyor, tek takılacaksam ne diye evlendim sevgili olarak kalırdım diyor. Senin gidemediğin yerde işim ne diyor. Ördek ailesi gibi gezemeyiz diyorlar ya hani tam bir ördek ailesiyiz biz Gece gezmelerini ben sevmem, yani ne kendim çıkarım ne eşim çıksın isterim. Normal saatlerin suyu mu çıktı. Zaten kahve alışkanlığını da sevmem, oturup saatlerce gecenin bir körü eve gelme nedir.

Keşke benim eşimde gitse. Hatta her hafta gitse memnun olacağım.
Güveniyorsanız ve nerede olduğu kesin belli ise sıkmayın. sizde yatın zaten her seferinde beklenir mi

Sende onun evde olduğu birakşam arkadaşlarınla yada kuzenlerine görüş o beklesin bakalım nasıl oluyormus

Bende gecenin bir vakti eve gelinmesine karşıyım. Herşeyin bir dozu olmalı. Gece saat 12 bile geç bana kalırsa. O sadece ayda bir olacak bir şeydir. Haftada iki gün falan çıkıyorsa saat 22:00 en ideali veya en geç 23:00. Gece birlere ikilere ne gerek var.

Ben 3. geç kalışında kapıyı kilitler açmazdım. Bazen böylesi daha iyi ders oluyor.

Gece 1 evli ve çalışan bir erkek için geç bir saat bence.
En azından benim bakış açıma göre.
1 de eve gelen erken soyun, WC belki duş yatması 2 olur. Hafta sonu desen evine ayırması lazım. Ayda 1 kez falan adam akıllı saatlerde akşam bir kaç saat çıkması tamam.
Nasıl olmasını istiyorsan açık açık konuşmalısın.

Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
Neden?
Evli erkekler insan degil mi?
Arkadaslariyla bulusamaz mi?
Siz de arkadaslariniza cikin bulusun.
Anlamiyorum arkadas ben bu evlenen erkekleri tapulu mali sanan kadinlari..

ne var yani her saat başı araması; tam birde gelmeyince surat asmak vs

tamam her akşam olsa sıkıntı da ayda 2-3 olunca siz de yatın uyuyun

benimki geç geleceğim der ve biter o geç kimi zaman 10 olur kimi zaman sabahın 3 ü olur

nadir olur bu ama olabilir yani

yurt mu orası giriş saati var?

Neden?
Evli erkekler insan degil mi?
Arkadaslariyla bulusamaz mi?
Siz de arkadaslariniza cikin bulusun.
Anlamiyorum arkadas ben bu evlenen erkekleri tapulu mali sanan kadinlari..

anlamadan dinlemeden boyle alıntı yapıp yorum yapanlara ayar oluyorum
ya arkadas yorumumdan evli erkekler Niye insan degilmı cvbını nasıl bagdas kurupta cvpladınız?!!
adam sk sk gece arkadaslarıyla cıkıyomus eee demekki kadına o kadar ilgi gostermiyoki kadında bu durumdan rahatsız. bilmem anlatabildimmi.
ciksin arkadaslarıyla ama kadınada ilgisini gostersin.
benim esimde cikar
ne o oyle arkadaslarıyla bu kadar yapısık ıkız gibi olup hep beraber olmak istoyorsa evlenmiyecekler arkadas.
hersey tadında guzel.

Neden saçma? Mesela ne olabilir? Erkeklere biraz özgürlük vermenin neyi saçma? Belki de erkekleri çok fazla sıkıştırıp hapsetmeye çalıştığımızdan çıkıyordur çoğu sorun. Eğer ki erkek saatinde geliyorsa bekar yahut evli farketmez arkadaşlarıyla buluşabilmeli.

bu benim kişisel yorumum kimseyi ilgilendirmez.
bana gore haftanın cogu gecesini bekar arkadaslarla geciren evli bi erkegin bu davranişi cok sacma.
ha bu size gore sacma degil beni ilgilendirmez.
arada bir tabi cikabilir ki benim esimde cıkıyor.eee sk sk gece cik kadına ilgi gosterme buda normal olsun!! yok arkadas ben sacma derim buna.
zaten kadına yeterince ilgi gosterseydi kocasının boyle gece cıkmsları kadının gozune bu kadar batmazdı.
sorun gece cıkmaları degil sorun ilgisizlik

ya okumuyormusunuz arkadas.adam sk sk gece arkadaslarıyla cıkıyo.kadına ilgisiz oldugu için kadının bu kadar gozune batmıs,
arada bir ciksın,hanımınıda ilgisini sevgisini esirgemedin bak bakalim kadin bu gece cıkmalarını dert sayacakmı, umrunda bile olmayacak.

Bakin Bilale anlatir gibi anlatiyorum. Demissiniz ki "Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma." sonra da demissiniz ki "ciksin arkadaslarıyla ama kadınada ilgisini gostersin.". Simdi sacma mi yoksa yapsin mi? once bir karar verin.
Ardindan, konu sahibi arkadas ayda bir en fazla 2-3 defa yapiyor bunu demis. AYDA!! Sanki her aksam cikiyormus gibi yorum yapiyorsunuz.
Umarim anlatabildim Bilalcigim..
Ayrica evet insan degil mi? ayda birkac kere gece disari cikamaz mi kadin ya da erkek???

Siz konuyu okudunuz mu? Ayda 1 ile 3 kez arası demiş. Sık sık çıktığını nerden çıkardınız?

Önce bir üslubunuza dikkat edin lütfen. Arkadaş? Yazdığınız yorum nereden baksanız elinizde kalıyor kusura bakmayın. İlgisiz insan saat başı eşini aramaz. Zaten ilgiden de bahsetmemişsiniz yorumunuzda. Evli erkeklerin bekar erkeklerle arkadaş olması garip gelmiş size.

bilale degil prince.
kocasının ayda bı kac defa ciktıgı yazısını gormedim.
yazılmıs olabılır dıger sayfalarda.
zira bebegim var her yorumu anbe an takip edemem.
bu gece cıkmaları yuzunden nerdeyse biz babadiz buyuduk.
babam gece yarılarına kadar gelmez arkadaslarıyla gecirirdi.
bu gece cıkmalarını duymuyormuyum evli adamların hersey gozumum onunda canlanıyor.
neyse kocaları hapsettigimiz falan yok.cıksınlar ama eslerine ve cocuklarınıda ilgiyi gostersinler.

O halde" millete okumuyor musunuz arkadaş" diye cümle yazamazsınız.

Bu arada ben sizi haksız buldum. Boşu boşuna huzursuzluk yapıyorsunuz. Bu bekar erkeklerden niye bu kadar korkuyorsunuz? Bunlar bir araya gelince kadın avına mı çıkıyor? Yoksa geneleve filan mı gidiyor? Nedir yani? Adamın başka vakti yokmuş, arkadaşlarıyla ayda 3 gece buluşsa ne? Ne bekliyorsunuz, bu adamlar evlendi diye hayatında geri kalan herkesi unutsun mu... biri yazmış. Bazı kadınlar cidden evlenince adamı eski bildiği herkesten ayırıp anası, babası, kardeşi, arkadaşı yerine geçmeye çalışıyorlar. Çok sığ bir bakış açısı. Kendinize eşiniz dışında bir hayat edinin. 1-2 arkadaşınız olsun. Güzeldir arkadaş buluşmaları. Herkes sizin gibi eşine bağımlı olmak istemiyor, hele de erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…