- 20 Ocak 2010
- 47.554
- 178.370
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kkarasevda
-
İde uyku konusu normal evde rahat rahat uzanıyor tv izlerken mayışıyor adamlar bi atraksiyon yok bişey yok napsınlar uyukluyorlaro zamanda kavga cıkarıyo bi daha senden bişey istemcem cıkmıcam evden 8 de eve gelicem dibinde durucam diyo nasıl aşıcam bu konuyu bilemiyorum
saçma bi mantık bence. Benim de eşimin de bekar arkadaşları oldukça fazla. Hiç de çoğalmadı gece çıkması. Hatta sok Zaman'larda azalttı bile ben zorla gönderiyorum bağını kopartma diye.Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
baştan sözünü alıyorum zaten onlarla bir se ben le 2 diyorum ama beklemek yok mu ömrümdem ömür gidiyorBaşka problem yoksa çok üstüne gitmeyin. .
Bazı akşam ikiniz çıkın derim ben. .
çok haklısın izlemesin o zaman tv yemek yerkn bile tv izliyo adam yüzüme bak diyorum tvyi kapatıyor öyle yüzüme bakıyo o da kötü ne cins bi adamla evlendim ben yaİde uyku konusu normal evde rahat rahat uzanıyor tv izlerken mayışıyor adamlar bi atraksiyon yok bişey yok napsınlar uyukluyorlare ama arkadaşları olunca sohpet muhabbet derken uyku gelirmi
Aynen öyle alışırsın merak etme bende ilk yıl senin gibiydim. 12 dedi mi evde olacak. Hele bi yarım saat geçsin bak bakalım napıırum. Kaç kere gecesini burnundan getirdiğim oldu. Sonra o söylediğim lafı duyunca çok üzüldüm hem o etkili oldu. Hemde bi kere 12 de eve gelmek için hız yapmıştı çok büyük bi kaza atlatmıştı o bana ders oldu artık bu kadar kasmıyorum. Bu arada sslında uyumam ona uyuyorum diye mesaj atarım ki aklına düşeyim ama tv izlerim oturup. Bina kapısının sesini duyunca oturma odasında uyuyakalmış numarası yaparım. Oda üzülür onu beklerken uyudum diye oh bir iki gün bi şefkat bi şefkat :)))kıskandım sizi nasıl uyuyorsunuz sabaha kadar gelmese gözümü kırpmam heralde daha 1 yıl olacak alışıcam sanırım :)
kuzenlerini tanıyorsunuz ama ben bu arkadaşların hiç birini tanımıyorum bi kere görmüşümdür o kadar çıksın ama dediğim saatt gelsin benim sorunum buBenimkinin öyle hiç yanlız gezmesi yoktur ama mesela cumartesi kuzenleriyle pes partisi yapıcaklar gece gelmicek benim içinde sorun değil bu. Arada olur bide insanlar evlenince arkadaşlarıyla hayatları bitiyormu yok bekar arkadaşlarıyla gezemez nedir yahu
çok güzelmiş bu taktik ama uygulayacağım bu akşam bakalım ne olacak :) benimkinin anahtarı yok ama uykudan uyanmış numarası yapabilirim :)Aynen öyle alışırsın merak etme bende ilk yıl senin gibiydim. 12 dedi mi evde olacak. Hele bi yarım saat geçsin bak bakalım napıırum. Kaç kere gecesini burnundan getirdiğim oldu. Sonra o söylediğim lafı duyunca çok üzüldüm hem o etkili oldu. Hemde bi kere 12 de eve gelmek için hız yapmıştı çok büyük bi kaza atlatmıştı o bana ders oldu artık bu kadar kasmıyorum. Bu arada sslında uyumam ona uyuyorum diye mesaj atarım ki aklına düşeyim ama tv izlerim oturup. Bina kapısının sesini duyunca oturma odasında uyuyakalmış numarası yaparım. Oda üzülür onu beklerken uyudum diye oh bir iki gün bi şefkat bi şefkat :)))
haklısınız ben biraz fazla korumacıyım bebek gibi davranıyorum ona bu zamana kadar çoğalmadı bundan sonra da çoğalmaz umarmBu akşam takılmaları çoğalmadığı sürece bence hem kendinize hem eşinize huzursuzluk yaratmayın. Bırakın takılsın. Çok kafaya takıyormuşsunuz, merak ediyormuşsunuz ama o da ufacık çocuk değil ki. Herkesin başına her an her şey gelebilir. Evde tutarsınız, evde bile gelir. Çoğalırsa o zaman ayrı konuşursunuz. İnsan evlendi diye arkadaşlarıyla görüşmeyecek değil ya.
O daha etkili oluyo zaten bak senin içimin uykumu böldüm gibi :) zamanla ustalaşıyorsun zaten. Bi kere çikolata yerken yakalandığım da oldu tabi :)) bide uykulu uykulu gibi sor "ne yaptın hayatım eğlendin mi bende beklerken uyuyakalmışım gözümü zor açıyorum" falan de artık gerisi senin doğaçlamana kalmış. Benim eşim ben öyle yapınca "ya hayatım uykunu böldüm kusura bakma nolur ya hiç kıyamam" falan der önceden olsa ben elim belimde nerde kaldın hesabı sorarım o karşıma geçer bi gece çıkıyorum oda burnumdan geliyo bıktım cevabına girer boşa kavga vallaçok güzelmiş bu taktik ama uygulayacağım bu akşam bakalım ne olacak :) benimkinin anahtarı yok ama uykudan uyanmış numarası yapabilirim :)
tabiki çıkacak ama diğerlerinin evde karısı yok ben bekliyorum evlenmeseydi o zaman takılsaydı beraber arkadaşlarıyla benimle nişanlıyken sadece ben vardım arkadaşlar yoktu her anında ben varım iyi günde kötü günde bu evin de kuralları var benim derdim çıkması değil gelicem dediği saatte gelmemesiGece çıkınca zaten 2 de falan gelinir . Erkek erkeğe muhabbetin ne zararı var . Evkenince çocukluk gunlerine mi dönüyoruz . 12de evde ol falan . Akşam ezanı gelsin en uygun yöntem o zaman .
Bu şekilde çiftler birbirinden soğur ve bekarlığı özler .
bende sanıyorum bi tek ben böyleyim anlayışsızım demek ki olgunlaşıcam burda bayağı taktik ögrenicem çikolatayla yakalanmakta cok tatlıymış ama ya :)O daha etkili oluyo zaten bak senin içimin uykumu böldüm gibi :) zamanla ustalaşıyorsun zaten. Bi kere çikolata yerken yakalandığım da oldu tabi :)) bide uykulu uykulu gibi sor "ne yaptın hayatım eğlendin mi bende beklerken uyuyakalmışım gözümü zor açıyorum" falan de artık gerisi senin doğaçlamana kalmış. Benim eşim ben öyle yapınca "ya hayatım uykunu böldüm kusura bakma nolur ya hiç kıyamam" falan der önceden olsa ben elim belimde nerde kaldın hesabı sorarım o karşıma geçer bi gece çıkıyorum oda burnumdan geliyo bıktım cevabına girer boşa kavga valla
tabiki çıkacak ama diğerlerinin evde karısı yok ben bekliyorum evlenmeseydi o zaman takılsaydı beraber arkadaşlarıyla benimle nişanlıyken sadece ben vardım arkadaşlar yoktu her anında ben varım iyi günde kötü günde bu evin de kuralları var benim derdim çıkması değil gelicem dediği saatte gelmemesi
bunu ona anlatamıyorum ki bunalıyorum diyo seni özlemek stiyorum diyo hiç evli arkadaşlarıyla takılmıyoruz hep tanıştırcam diyo ama bi türlü tanışamadık
bilmiyorum ki ben hep özlüyorum bana fırsat vermiyosun diyo sıkıyorum galibaSeni ozlemekmi istiyorum diyo !!!
Akşama kadar iş'te olması seni ozlemeye yetmezmi!!
saçma bi mantık bence. Benim de eşimin de bekar arkadaşları oldukça fazla. Hiç de çoğalmadı gece çıkması. Hatta sok Zaman'larda azalttı bile ben zorla gönderiyorum bağını kopartma diye.
ben sorunu tam anlatamadım ki o zaman sorun gece çıkıp dediği saatten 1 veya 2 saat gec gelmesi eşime güveniyorum ki izin veriyorum ama o bu iyi niyetimi su istimal ediyo gibime geliyorBenim eşim bar müzisyeni. Bütün arkadaşlarimiz bekar. İşi geceleri. İşi olmasa da, gece arkadaşlarla buluşur. Ben canim isterse giderim.
Bence eşlerinize biraz güvenin. Kötü bir niyeti olan, bir şey yapacak olan gündüz de yapar, kafese koysaniz da yapar. Sizi ihmal etmiyorsa, bence boşuna sorun yapiyorsunuz bunu.
ben sorunu tam anlatamadım ki o zaman sorun gece çıkıp dediği saatten 1 veya 2 saat gec gelmesi eşime güveniyorum ki izin veriyorum ama o bu iyi niyetimi su istimal ediyo gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?