- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
ama bunun bi standartı olması lazım ki bende ona göre bekleyeyim demi kim ne derse desin saat benim için öenmli verilen söz önemli benim taktığım bu gece çıkması değil 3 te gelicem desin ama o saattegelsin sözünde dursunSu saatte evde ol muhabbetinden hic hoslanmam. Adam eglensinmi tum haftanin yorgunlugnumu atsin yoksa gozu anca saattemi olsun.Adam hergun calisiyomus.
Haftada 1 birakicaksin, istedigin gibi gez toz diyceksin..
Annem bana hala " su saatte evde ol" der aksam disariya ciksak arkdaslarla.
Sinir olurum, ben bebekmiyim derim, 21 yasima girdim derim.
Bide kocaman 30 yasindaki adami dusun, nasil gereksiz bisey.
ben annem babmn dediği saatten hep erken evde olurdum bizim aile de öyle bi huy var verdiğimiz saatte orda oluruz beklemekten bkletilmekten hoşlanmayz huy bu sonuçta değişmiyor eşim benden izin alır ynı evdeyiz sonuçta onu ben ebeveyn g,bi görüyorum artk o da beni bilmiyorum biz de böyleTam yazacagim seyden bahsetmişsiniz. Yahu zamaninda babam bile bana şu saatte gel dediğinde asla o saatte gitmezdim eve. Buradaki ise koskoca adam! Siz onun ebeveyni değilsiniz. İzin ne demek? Bir sürü koca adam bir arada oturuyor; kocaniz muhabbetin ortasinda karisi daha fazlasina izin vermediği için ergen gibi kalkip gidiyor. Komik bence..
ben annem babmn dediği saatten hep erken evde olurdum bizim aile de öyle bi huy var verdiğimiz saatte orda oluruz beklemekten bkletilmekten hoşlanmayz huy bu sonuçta değişmiyor eşim benden izin alır ynı evdeyiz sonuçta onu ben ebeveyn g,bi görüyorum artk o da beni bilmiyorum biz de böyle
tabi ki izin vermezaynı adam karısı gece 2'lere kadar kız arkadaşlarıyla ev oturması yapsa ne der acaba?
deneyeceğim..Eşinizin sizi ebeveyn olarak gördüğünü hiç sanmiyorum. Çiftlerin birbirine kol kanat germesini ebeveynlikle kariştiriyorsunuz bence. Erkekler çekip çevrilmekten hoşlanir, ama annelik taslanmasindan hoşlanmaz.
Bi de neden bekliyorsunuz? Koskoca adam neden dönüş saati vermek zorunda? Yatio uyuyun. Resmen boşa sinir oluyorsunuz.
olmaya çalışıcam teşekkürler...Niye bekliyorsunuzki siz yatın uyuyun. Koskoca adam o. Benim eşim de çıkar ayda bir kaç kere. Bazen geç gelir bazen erken. Geç gelirse kilitlerim kapıyı yatarım. Böyle ufak şeylerden evinizde huzursuzluk çıkmasın. Şimdi sohbet muhabbet gırla gidiyordur. Düşün ki eşin mutlu sen de mutlu ol
Böyle düşünenler evlenince tüm sosyal hayatınızı arkadaşlarınızla görüşmenizi kestiniz mi acaba.. Adamlar çalışıyorlar tabiki akşam buluşacaklar.Gündüz buluşsa bi tatil günümüz var ondada arkadaşlarıyla buluşuyor dersiniz.Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
Nesi saçma. O evli dediğiniz adamlarda bir zamanlar bekardı. Kızlar bitti bütün bekar erkeklerede potansiyel tehlike gözüyle bakılır oldu. Evlendiğimizde eşimin bütün yakın arkadaşları bekardı. Evimize yemeğede geldiler dışarıda vakitte geçirdiler. Hemde defalarca. İnsanın Evde bekleyen bir eşi olması değil mesele. Abartmamak şartıyla eşler birbirlerine biraz özgürlük tanımalı. Kadınlar istiyorki eşimin annesi babası arkadaşı herşeyi ben olayım. Olmuyor işte hepsinin yeri tadı ayrı.Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
çıkması sorun değil ki gecikecek ama diyemiyor defalarca söyledim ddiğim saaatte gel ki bi dahakine daha içim sinerek izin veriirm diye ama işte başaramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?