Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Maşallah bu konu evliliğe özendiren yorumlarla dolu evliliğin en zor yanı çocuklar ve yeni aile sorumluluklarıdır bence. Evli arkadaşlarımın hepsini görüyorum güzel günleri olsa da çok zorlandıkları anlarda oluyor. Bekarlar onlardan daha rahat olabilir ama hayatın belli bir akışı da olduğu için bir süre sonra evlenmek de gerekiyor heralde :))

Sifir yardimla cocuk buyutmek cok zor. Saglikli sihhatli buyusunler de ozledikce fotolara videolara bakariz
16 12 ve 1.5 yasinda cocuklarım 3. De anne oldugumu anladim cok ozlemistim iyikim

Neyyy, bi daha baktım bi daha baktım.
Kız ferhans sen isen kapıyı üç kere tıklat.
Yoksa inanmıycaz:))

Olmuyor kii huyu suyu güzel azicikta fizigi iyi biri olsun diyorum.yok anam yok.
Kemal sunal kendine seri katil buluyordu
Sen de git bari evlenme büyüsü yaptır ozaman napıyım daha:)
Ortalıkta koca kıtlığı mı var, kızların kendini beğenmişliği mi bilemedim gitti, kimse evlenemiyo koca memlekette :)
Her gün yeni bir sevgilisi hikayesi dinlemekten beyin yandı..

Özlüyorum ya. Üni.sonrasi çok az bekar kaldım ben. Kafama göre takılmayı özlüyorum. Şimdi çok şükür üç çocuğum sevdiğim bir eşim var. Ama sürekli yemekte su, bulaşık, ütü, çamaşır, çocukların ödevi düşün dur... ama bekarlık öyle miydi kafama göre deli dana misali gezerdim. Şimdi istesem de o derece gezemiyorum çünkü çocukların ihtiyaçları, okuluna göre hesabı vs var. Ona rağmen yine iyi gezip takılıyorum

Kız ne kdndini beğenmisligi ben karsimdakilere iyi davraniyorum adamlar sıkılıp gidiuor bir arkadaşım hiç aşık olmadiği hatta midem almıyor dedigi saf ama isi gücü iyi kızın etrsfında dört dönen biriyle evlendi. Kız ortalikta düzgün adam kalmadı diye gitti 2 ay icinde evlendi.

Onu tanı bununla tanış bu defa düzgün bjr iliski istiyorum de anı biriktir ayril vallahhh yıldım evli arkadaslar siz ne diyorsunuz
Evlendiğim adamdan dolayı çok şanslıyım ama benim gibi olmayanları gördükçe üzülüyorum. Doğru adamı bulmak büyük mesele gerçekten.

Bekar hayatimi ozlemiyorum. Ama cocuksuz ozgur oldugum zamanlari ara ara ozluyorum yalan yok. Cocuklar az buyuyunce gecer diye dusunuyorum
Çocuklar ne kadar büyüse de o his geçmiyor. Beden yükü azaldıkça yürek yükü artıyor evlat denilen varlığın

Bu kızlar koca kıltığından kafayı yemek üzereler.
Nolcak sizin haliniz bilmiyorum.
Öylesi daha zor yaa.
Uzmanlar evliliğin yüzde 80 i yatak odası diyor.
Nasıl olacak o iş.
Aman 1 seneey gelir buraya konu açar boşanıyorum diye

Kız çok seçici olmayın ama evlenmek için de evlenmeyin, gerekirse kokun, ananız turşunuzu kursun ama mide almayan adamla evlenilir mi aboooo..

16 12 ve 1.5 yasinda cocuklarım 3. De anne oldugumu anladim cok ozlemistim iyikim
Sus kız günüm geçti, yusuf yusuf ötüyorum şu an ama bu ay çok ilaç kullandım üzerine anestezi aldım, lekelenme başlamışken durdu. Bebe mebe sevemem ben bu saatten sonra, sokma aklıma böyle şeyler.

Evlendiğim adamdan dolayı çok şanslıyım ama benim gibi olmayanları gördükçe üzülüyorum. Doğru adamı bulmak büyük mesele gerçekten.
Yahu şimdi evli olmasam sinirimi çıkarıcak, iş buyuracak, sabah beni uyandırınca ağzına tükürecek birini nerden bulıcam ayol, cık bekarlık bana göre değil:)
Dur la, füzeyle ölmek daha kolay
Napalım kızlar hep evde, kokacaklar:)

Ovlonmok gorokoyor horoldooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…