- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
İlk gördüğünle evlen gitsin başka yolu yok:)Onu tanı bununla tanış bu defa düzgün bjr iliski istiyorum de anı biriktir ayril vallahhh yıldım evli arkadaslar siz ne diyorsunuz
Sifir yardimla cocuk buyutmek cok zor. Saglikli sihhatli buyusunler de ozledikce fotolara videolara bakarizÇocuklar büyüyünce insan küçüklüklerini coook özlüyor
Benim hakkimi yemiş cabuk buraya gelsin konusalimYakın arkadaşım yeni 3. Ye evlendi Ferhans duymasınhakkımı yedi der
Olmuyor kii huyu suyu güzel azicikta fizigi iyi biri olsun diyorum.yok anam yok.İlk gördüğünle evlen gitsin başka yolu yok:)
16 12 ve 1.5 yasinda cocuklarım 3. De anne oldugumu anladim cok ozlemistim iyikimSifir yardimla cocuk buyutmek cok zor. Saglikli sihhatli buyusunler de ozledikce fotolara videolara bakariz
Neyyy, bi daha baktım bi daha baktım.Geldim. Arada sırada sevgilimle kalıyorum ve bekarım.benim kadar evliliğe gıcık olan biri daha yoktur diye tahmin ediyorken zamanla ben bu işi o kadar sevdim ki kendime bile itiraf etmekten utanıyorum.tükürdüğümü yalıyormuşum gibi geliyor.hani asilikten deliren ama evlenince buldumcuk olan kızlar var ya onlar gibi oldum resmen.çokk çookk güzel geldi bana.kendi kendime ağzım açık kaldı valla
Ne güzel her daim gülüp eğlenebileceğin birisi, canın sıkılsa yanında arkadaşın hazir.temas ihtiyacın karşılanıyor.yemek yaparken inanılmaz eğleniyoruz.eee tabi kişisine de bağlı.birlikte yapılıuorsa sorumluluk olmuyor zaten.eğlence oluyor.hayatına bir anlam geliyor.sürekli birbirlerini düşünen 2 insan.kısaca gururumun üstünde tepinerek itiraf ediyorum.benim eski durumum resmen çirkini öpmemişler namusluyum demiş durumuymuş.böyle bir devirde evlenebilmenin kıymetini bilin.haftada 2 gün sokaklarda boş boş sürtüp, ne üdüğü belirsin erkeklerle flört etmeye çalışmak özlenecek şeyler değil bence.bir 5 sene önce başkası bu yorumu yazsa da ben okumuş olsam sinirden delirirdim heralde.
Kemal sunal kendine seri katil buluyorduOlmuyor kii huyu suyu güzel azicikta fizigi iyi biri olsun diyorum.yok anam yok.
Ilk ikisinde nasi anlamadiniz16 12 ve 1.5 yasinda cocuklarım 3. De anne oldugumu anladim cok ozlemistim iyikim
Kız ne kdndini beğenmisligi ben karsimdakilere iyi davraniyorum adamlar sıkılıp gidiuorKemal sunal kendine seri katil buluyordu
Sen de git bari evlenme büyüsü yaptır ozaman napıyım daha:)
Ortalıkta koca kıtlığı mı var, kızların kendini beğenmişliği mi bilemedim gitti, kimse evlenemiyo koca memlekette :)
Her gün yeni bir sevgilisi hikayesi dinlemekten beyin yandı..
Evlendiğim adamdan dolayı çok şanslıyım ama benim gibi olmayanları gördükçe üzülüyorum. Doğru adamı bulmak büyük mesele gerçekten.Onu tanı bununla tanış bu defa düzgün bjr iliski istiyorum de anı biriktir ayril vallahhh yıldım evli arkadaslar siz ne diyorsunuz
Çocuklar ne kadar büyüse de o his geçmiyor. Beden yükü azaldıkça yürek yükü artıyor evlat denilen varlığınBekar hayatimi ozlemiyorum. Ama cocuksuz ozgur oldugum zamanlari ara ara ozluyorum yalan yok. Cocuklar az buyuyunce gecer diye dusunuyorum
Bu kızlar koca kıltığından kafayı yemek üzereler.Kız ne kdndini beğenmisligi ben karsimdakilere iyi davraniyorum adamlar sıkılıp gidiuorbir arkadaşım hiç aşık olmadiği hatta midem almıyor dedigi saf ama isi gücü iyi kızın etrsfında dört dönen biriyle evlendi. Kız ortalikta düzgün adam kalmadı diye gitti 2 ay icinde evlendi.
Dur la, füzeyle ölmek daha kolayİlk gördüğünle evlen gitsin başka yolu yok:)
Sus kız günüm geçti, yusuf yusuf ötüyorum şu an ama bu ay çok ilaç kullandım üzerine anestezi aldım, lekelenme başlamışken durdu. Bebe mebe sevemem ben bu saatten sonra, sokma aklıma böyle şeyler.16 12 ve 1.5 yasinda cocuklarım 3. De anne oldugumu anladim cok ozlemistim iyikim
Çok severim bu şarkıyıBir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim
Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim
Yahu şimdi evli olmasam sinirimi çıkarıcak, iş buyuracak, sabah beni uyandırınca ağzına tükürecek birini nerden bulıcam ayol, cık bekarlık bana göre değil:)Evlendiğim adamdan dolayı çok şanslıyım ama benim gibi olmayanları gördükçe üzülüyorum. Doğru adamı bulmak büyük mesele gerçekten.
Napalım kızlar hep evde, kokacaklar:)Dur la, füzeyle ölmek daha kolay
Ovlonmok gorokoyor horoldoooMaşallah bu konu evliliğe özendiren yorumlarla doluevliliğin en zor yanı çocuklar ve yeni aile sorumluluklarıdır bence. Evli arkadaşlarımın hepsini görüyorum güzel günleri olsa da çok zorlandıkları anlarda oluyor. Bekarlar onlardan daha rahat olabilir ama hayatın belli bir akışı da olduğu için bir süre sonra evlenmek de gerekiyor heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?