- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Bende de öyle bir kuzen var. Şimdi mutlu çok şükürYakın arkadaşım yeni 3. Ye evlendi Ferhans duymasınhakkımı yedi der
Ben 35'e geliyordum neredeyse. Bekarlığı o kadar çok yaşadım ki, özleyecek yer kalmadı içimdeSadece ailemle geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum.Neyini özleyeyim ayol,30 yaşımda evlendim zaten.
Ferhan okuduklarıma inanamıyorum, adamın telefon numarasını at, teşekkür mesajı yazcam.Geldim. Arada sırada sevgilimle kalıyorum ve bekarım.benim kadar evliliğe gıcık olan biri daha yoktur diye tahmin ediyorken zamanla ben bu işi o kadar sevdim ki kendime bile itiraf etmekten utanıyorum.tükürdüğümü yalıyormuşum gibi geliyor.hani asilikten deliren ama evlenince buldumcuk olan kızlar var ya onlar gibi oldum resmen.çokk çookk güzel geldi bana.kendi kendime ağzım açık kaldı valla
Ne güzel her daim gülüp eğlenebileceğin birisi, canın sıkılsa yanında arkadaşın hazir.temas ihtiyacın karşılanıyor.yemek yaparken inanılmaz eğleniyoruz.eee tabi kişisine de bağlı.birlikte yapılıuorsa sorumluluk olmuyor zaten.eğlence oluyor.hayatına bir anlam geliyor.sürekli birbirlerini düşünen 2 insan.kısaca gururumun üstünde tepinerek itiraf ediyorum.benim eski durumum resmen çirkini öpmemişler namusluyum demiş durumuymuş.böyle bir devirde evlenebilmenin kıymetini bilin.haftada 2 gün sokaklarda boş boş sürtüp, ne üdüğü belirsin erkeklerle flört etmeye çalışmak özlenecek şeyler değil bence.bir 5 sene önce başkası bu yorumu yazsa da ben okumuş olsam sinirden delirirdim heralde.
Kız sen daha dün evlendin zaten, özleyecek kadar evli mi kaldınÖzlemiyorum çünkü hayatımda değişen bir şey yok,aynı evde oturuyorum,aynı canım istediği kıyafetleri giyiyorum,canım istediğim her yere gidiyorum eşimle eşimsiz gündüz akşam farketmez,aynı arkadaş çevrem kadın erkek.
Yemek canım isterse yaparım istemezse yapmam eşim yapar veya dışarıda yeriz/eve söyleriz.
Yani radikal bir değişim olmadı,bazı pozitif değişimler dışında,o da artık ikimizin de yapabileceğimiz şeylerin olması
Kimsin bacımKız sen daha dün evlendin zaten, özleyecek kadar evli mi kaldın
He he sen misinKimsin bacımtanıyamadım
Evlendiğimi hissetmiyorum her şey aynı. Ne cadaloz kaynana ne dedikoducu eltiKız sen daha dün evlendin zaten, özleyecek kadar evli mi kaldın
Ay benimki cadaloz sayılır ama biz görüşmüyoruz. Sıfır ekşın. Çok sıkıcı be:)Evlendiğimi hissetmiyorum her şey aynı. Ne cadaloz kaynana ne dedikoducu elti
Özlüyorum. Ben bekarken çok rahatmışım mutluymuşum çünkü. Çok özgür bi evim vardı, annemle yaşıyordum. Annem her işimi yapardı ben de işe giderdim sadece. Ekonomik özgürlüğüm de vardı yani her şeyim vardı.. Bk aramışım evlenerek.. Şimdi sorumluluklar altında boğuluyorum. Her şeyi düşünmem planlamam gerekiyor. Bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim..Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Üslubun şahaneliği der susarım.Hoop noluyo.
Atara gerek yok kötü birşey mi söyledik anlamadım
Senin fikrin sana zaten banane
Ben de kendi fikrimi söylüyorum
Rahatsız olduysan yazma olsun bitsin
İlginç ya atarı gelen buraya damlıyor.
Daha da muhattap olmam sizinle.
Konuşmayı bilmeyenle konuşmuyorum.
Banane neyi özlersen özle be, insani yoruma da böyle cevap veriliyorsa kendimi daha yoramıycam
Üniversite zamanlarımı özlüyorumEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
GeldimYa millet evlenemiyor sizde ozlediniz mi soruyorsunuz kuzum
Bekerlari konuya davet ediyorum
Çocuklar büyüyünce insan küçüklüklerini coook özlüyorBekar hayatimi ozlemiyorum. Ama cocuksuz ozgur oldugum zamanlari ara ara ozluyorum yalan yok. Cocuklar az buyuyunce gecer diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?