Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Sadece ailemle geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum.Neyini özleyeyim ayol,30 yaşımda evlendim zaten .
Ben 35'e geliyordum neredeyse. Bekarlığı o kadar çok yaşadım ki, özleyecek yer kalmadı içimde

Son düzenleme:
Ferhan okuduklarıma inanamıyorum, adamın telefon numarasını at, teşekkür mesajı yazcam.

Kız sen daha dün evlendin zaten, özleyecek kadar evli mi kaldın

Dün okul yüzüğüm geçti elime üniversiteden kalma bir hüzün çöktü nedense
Çok dolu yaşadım 20 30 yaş arasini ama yine de insanoğlu işte

Eveet kesinlikle çok özlüyorum evlendikten sonra da herhangi bir kısıtlanmam olmadı ama bekar gezmesi tozmasi çok daha zevkliydi valla aklım beş karış havada yarınlar yokmuşcasina

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Özlüyorum. Ben bekarken çok rahatmışım mutluymuşum çünkü. Çok özgür bi evim vardı, annemle yaşıyordum. Annem her işimi yapardı ben de işe giderdim sadece. Ekonomik özgürlüğüm de vardı yani her şeyim vardı.. Bk aramışım evlenerek.. Şimdi sorumluluklar altında boğuluyorum. Her şeyi düşünmem planlamam gerekiyor. Bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim..

Üslubun şahaneliği der susarım.

Onu tanı bununla tanış bu defa düzgün bjr iliski istiyorum de anı biriktir ayril vallahhh yıldım evli arkadaslar siz ne diyorsunuz

Bekar hayatimi ozlemiyorum. Ama cocuksuz ozgur oldugum zamanlari ara ara ozluyorum yalan yok. Cocuklar az buyuyunce gecer diye dusunuyorum

Hiç özlemiyorum. Ama suanki olgunluğumla geri dönüp bambaşka bir ben olmak isterdim. Ne cok seyi dert etmisim, ne çok şeye kafayi takmışım. Suan olduğum nokta iyi esimde iyiki hayatımda

Özlemiyorum hiç bence böyle daha güzel. Ama kişiden kişiye değişir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…