Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

şu cümleye çok katılıyorum, aslında tamamına katıldım..

Yok valla hiç özlemiyorum. Bekarken yapabildiğim her şeyi eşimle de yapabiliyorum. Yani onu evde bırakıp arkadaşlarımla takıla da biliyorum. Evlilik hayatımı yaşamama engel olmadı, set koymadı. Bir de kocam da kocam zaten 11 seneden sonra evlenebildik

Elbette hayatın bir başka yüzü kayınvalide-aile dengesi, bebekle beraber gelişen bir takım olaylar elbette çalışılması gereken süreçler oldu ama hayatımın akışından çok şükür ki memnunum

Bekarlık olarak değil de, üniversite zamanlarımı özlüyor olabilirim. :) Eşimle farklı şehirlerde okuduk, ah bir aynı şehirde olaydık o zamanları da özlemezdim herhalde.

Bekarlık hayatımı değil de öğrencilik zamanlarımı özlüyorum. O zamanlara eşimle birlikte dönüp, öğrenciliğimizi birlikte yaşamayı çok isterdim. Lise, üniversite zamanlarım çok eğlenceliydi. Zaten üniversiteden sonra eşimle tanıştım. Keşke lise zamanında tanışsaymışım da birlikte daha çok eğlenseymişiz

Hayır çünkü beni yolumdan hayatımdan uzaklastirmayacak biri ile evlendim. Tam tersi daha da tamamlanmış hissediyorum.

Hey Allahım ya! Bırakın da neyi özleyip özlemediğime ben karar vereyim.

Kendime ayırdığım üç beş saatlik zaman dilimlerinin ya da orada burada gezip tozmanın çok ötesinde bir şeyden bahsediyorum ben. Nereye giderseniz gidin zihninizde her daim bu sorumluluklar oluyor.

Bir anlığına gelen bir his. Bekarken istediğini istediğin an yapabilme özgürlüğü ya da kendinden başkasını düşünmemenin vermiş olduğu o hafiflik... Bir anlık bir özlem bir anlık bir his.

Evliliğin hele ki yoluma yoldaş, derdime derman, kalbime aşk, günüme güzellik ve huzur olan bir eş ile olan evliliğin kötü olması mümkün değil benim için. Bekarken yaşamanın mümkün olmadığı mutlulukları yaşayabiliyorum. Sadece artık tek değilim ve sorumluluklar ya da düşünmem gereken şey çok fazla. Çocuk bakımı, yemek, ev işlerini eşimle ortaklaşa yapıyoruz zaten. Bununla ilgili sıkıntım yok. İstediğim zaman şehir dışı da dahil istediğim yere giderim. Bununla ilgili de bir sıkıntım yok. Biraz da başak burcu olmanın vermiş olduğu mükemmeliyetçilikten kaynaklanıyor olabilir bu his.

Bekarlığı bazen özlüyor olmak evli ve çocukluyken mutsuz olduğum anlamına gelmez. İkisi de zamanında yaşanmalı bence. Zaman zaman iç içe geçen özlemlerin olması da doğal. Sadece bazen işten gelip o kapıyı kapattığımda tek düşündüğüm şeyin "ne yesem" olduğu günlerin hafifliğini özlüyorum. O kadar...

Hoop noluyo.
Atara gerek yok kötü birşey mi söyledik anlamadım
Senin fikrin sana zaten banane
Ben de kendi fikrimi söylüyorum
Rahatsız olduysan yazma olsun bitsin
İlginç ya atarı gelen buraya damlıyor.
Daha da muhattap olmam sizinle.
Konuşmayı bilmeyenle konuşmuyorum.
Banane neyi özlersen özle be, insani yoruma da böyle cevap veriliyorsa kendimi daha yoramıycam

Kadin hakli ama ya
Yani cocuklari arada kocaya ya da anneye birakip bir kac saat ya da bir iki gün gezmekle bekarliktaki/cocuksuz evlilikteki vakit ayni olamaz, olay kendine vakit ayirmak değil yani.

Kadin hakli ama ya
Yani cocuklari arada kocaya ya da anneye birakip bir kac saat ya da bir iki gün gezmekle bekarliktaki/cocuksuz evlilikteki vakit ayni olamaz, olay kendine vakit ayirmak değil yani.
Kendine göre haklı olabilir ama bana göre değil
Ha haklı da olsa uslup herşeydir.
Uslubunu kaybettin mi doğru da yanlış olur. Mesele bu.

Ayrıca insanın bakış açısına da bağlı.
Evlilipe ne anlam yüklediğine, ne beklediğine, evlenirken bunları çokça sorgulayıp doğru karar verip vermediğine.
Hayatta evlilik ve sorumlulukların içerisinde bile mutlu kalabilen, kendini mutlu etmeyi bilebilen ve arkasına bakmadan, eskiye hasret duymadan yaşayabilen güçlü insanları seviyorum ben.
Elbette özlenecek tarafları olabilir
Ama evlendim ahh bekarlık sultanlıkmış demenin de alemi yok.
Daha önce de söyledim herkesin hayatı konumlandırdığı yer başka
Ben yıllarca hiç aile baskısı da görmeden, yalnız başıma yaşadım, işe çok erken başladım, 22 yaşında gayet güzel para kazanarak, kendi 1+1 evinde yaşayan bir genç kızdım. Ama çok ilginç ki o dönemleri aramıyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…