şu cümleye çok katılıyorum, aslında tamamına katıldım..ben burda Merve eksikliğini hissediyordum iyi ki geldin
Kendi genç versiyonumu özlüyorum. Flörtöz hallerimi özlemiyorum, başkalarının ilgisini de özlemiyorum. Dışardaki erkeklerle işim bitmiş öyle evlenmişim demekevlilik bireysel ve birlikte hareket etme dengesini kurarsa pek özlemezsin bekarlığı.
asıl bebek sonrası bağımsızlık bitiyor, bütün rutin alt üst. Değil konsere çişe bile gidemiyorsun. yanından ayrıldığında ise onsuz duramıyorsun.
Kız 6 yıllık evli tribine girmiş kendi kendine. Niye baltalıyorsun?
Bekar biri olarak söylüyorum bekarlık sultanlıktırYa millet evlenemiyor sizde ozlediniz mi soruyorsunuz kuzum
Bekerlari konuya davet ediyorum
Bekarlık günlerimi değil ama çocuksuz günlerimi özlüyorum. Sürekli bir koşturmaca, sorumluluk bazen yoruyor. Eşimle zaten bekarlık günlerimiz diye bahsettiğimiz çocuksuz zamanlarimizdirEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Besbekarsın ondan.Özlemiyorum. Neden olduğunu bilmek ister misin?
İşte özlediğin şey bekarlık değil kendine vakit ayıramamak
Bunun üstesinden gelmek bekar kalmakla değil, evliyken kendine vakit ayırma konusunda ısrarcı olmanla çözülür.
Valla çok kocama 3 bebeyi bırakıp dışarı tek başıma gezmeye tozmaya gittim, gidiyorum
Ne pahasına olursa olsun yapın bunları anacım
Hoop noluyo.Hey Allahım ya! Bırakın da neyi özleyip özlemediğime ben karar vereyim.
Kendime ayırdığım üç beş saatlik zaman dilimlerinin ya da orada burada gezip tozmanın çok ötesinde bir şeyden bahsediyorum ben. Nereye giderseniz gidin zihninizde her daim bu sorumluluklar oluyor.
Bir anlığına gelen bir his. Bekarken istediğini istediğin an yapabilme özgürlüğü ya da kendinden başkasını düşünmemenin vermiş olduğu o hafiflik... Bir anlık bir özlem bir anlık bir his.
Evliliğin hele ki yoluma yoldaş, derdime derman, kalbime aşk, günüme güzellik ve huzur olan bir eş ile olan evliliğin kötü olması mümkün değil benim için. Bekarken yaşamanın mümkün olmadığı mutlulukları yaşayabiliyorum. Sadece artık tek değilim ve sorumluluklar ya da düşünmem gereken şey çok fazla. Çocuk bakımı, yemek, ev işlerini eşimle ortaklaşa yapıyoruz zaten. Bununla ilgili sıkıntım yok. İstediğim zaman şehir dışı da dahil istediğim yere giderim. Bununla ilgili de bir sıkıntım yok. Biraz da başak burcu olmanın vermiş olduğu mükemmeliyetçilikten kaynaklanıyor olabilir bu his.
Bekarlığı bazen özlüyor olmak evli ve çocukluyken mutsuz olduğum anlamına gelmez. İkisi de zamanında yaşanmalı bence. Zaman zaman iç içe geçen özlemlerin olması da doğal. Sadece bazen işten gelip o kapıyı kapattığımda tek düşündüğüm şeyin "ne yesem" olduğu günlerin hafifliğini özlüyorum. O kadar...
İşte özlediğin şey bekarlık değil kendine vakit ayıramamak
Bunun üstesinden gelmek bekar kalmakla değil, evliyken kendine vakit ayırma konusunda ısrarcı olmanla çözülür.
Valla çok kocama 3 bebeyi bırakıp dışarı tek başıma gezmeye tozmaya gittim, gidiyorum
Ne pahasına olursa olsun yapın bunları anacım
Hoop noluyo.
Atara gerek yok kötü birşey mi söyledik anlamadım
Senin fikrin sana zaten banane
Ben de kendi fikrimi söylüyorum
Rahatsız olduysan yazma olsun bitsin
İlginç ya atarı gelen buraya damlıyor.
Daha da muhattap olmam sizinle.
Konuşmayı bilmeyenle konuşmuyorum.
Banane neyi özlersen özle be, insani yoruma da böyle cevap veriliyorsa kendimi daha yoramıycam
Çok çok çok mutlu olun, daha nice senelereBurhan yok kız, bugün evlilik yıl dönümümüz bir de.Bazen saçını başını yolmak istiyorum ama bekarlığı da özlemiyorum.
Çok teşekkür ederimÇok çok çok mutlu olun, daha nice senelere
❤❤
Kendine göre haklı olabilir ama bana göre değilKadin hakli ama ya
Yani cocuklari arada kocaya ya da anneye birakip bir kac saat ya da bir iki gün gezmekle bekarliktaki/cocuksuz evlilikteki vakit ayni olamaz, olay kendine vakit ayirmak değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?