Bekar ve güvenli bağlanan erkolar nerede?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.471
1.631
133
34
Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.

Ne istediğini bilmeyen erkeklerden artık yoruldum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Ben de sevmek ,sevilmek ,bir aile kurmak istiyorım ama yokluktayım sanki.

Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
En son durumumu bilenler biler adam hayalet oldu.
Kurşun döktürmeyi bile düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.
Sosyalim de..Ama duygusal olarak yalnızım.
Kimse yok.
Çok bunaldım.Bir taktiğiniz varsa lğtfen söyleyin?

Erko tabiri çok anlamsız ve itici duruyor. Basuru olan adama ne oldu ?

Akışına bırak.

Bizi dinle bak biz ne dersek çıkıyor. Hiç yanıldık mı? Yooo. Senin şu son flörtü hiç sevmedim yazmıştım. Umursamadın ama yine haklı çıktım.
Bilakis umursadım,her defasında sorunu karşı tarafta görmekten yoruldum.

Hayalet olan adamın konusunu merak ettim

Sen çok normalsin de “erko”lar hep sorunlu sanki.

Kendi gözündeki merteği görmez, başkasının gözündeki çöpü görür demiş atalarımız.

Evet şimdi engelleyebilirsin. Doğruların söylenmesine katlanamadığın için susturmak en kolayı senin için. Görmeyince kendi sorunların kayboluyor çünkü.

Bağlanma şeklini, psikolojik analizleri falan boşver. Yok kaçıngan yok kaygılı vs. Bunlara takılma. Günümüz erkekleri aşağı yukarı benzer. Sen de anlıyorsun aslında. Az daha hormonlarına yenilip sırf ten uyumu var diye klasik İstanbul sırtlanının tekiyle sevişecektin ama adamın sırtlan olduğu 1 km öteden belliydi. Ben taaaa Sivas'tan anladım da sen ghostlanana kadar anlamadın. Yapma etme gitme dedik. Adam sadece cinsellik arıyor dedik. Basuru bahane etti. Yeğenini bahane etti. Senden istediğini elde edemeyince kayıplara karıştı. Aslında direkt yeni arayışlara girdi. Stili bu adamın yani belli.

Ciddi ve olgun erkek şayet artık oturmuş ilişki arıyorsa ilk günden belli oluyor. Eve çağırma ya da cinsellik sohbetleri olmuyor. Sana deger veren erkek seni kaybetmemek için saygılı ve seviyeli oluyor. Çoğu kadın bunu soğuk buluyor ben de bunu anlamıyorum. İlk günden mıç mıç olan ilişkiler geçicidir. Tabii niyetin evlilikse bunu önemsersin.

Standartların yüksek. Sık sık doktorlarla flört ettiğini yazmıştın. Bekar bir doktor mühendis ceo vb hayalin varsa bulman elbette zor senin düzgün erko tanımın anladığım kadarıyla iyi bir geliri olan üst tabaka. Onların çoğu kapıldı dostum geride böyle basurlu ya da psikolojik sorunlu tipler kaldı. Evet iyi erkekler de çok. Senin yaş grubuna hitap edenlere anneleri kız bakıyor artık. Kamuoyu yoklamalarıma göre iyi erkekler de iyi kızlardan umudunu kesmiş. Bu noktada modern görücü usulü candır. Sağdan soldan referanslı bekar erkek bulmak çözüm bence. Eş dost referansıyla tanışılabilir. Standartların da düşerse bulursun.

Yok.kısmet valla.

Youtube da Adil Yildirim izle. Bütün is biz kadinlarda bitiyor, net olmayi ögrenemedi bizim cinsimiz bir türlü.

Çevremdeki kadınlarla alakalı bir tespitim oldu son zamanlarda, yakinen tanıdığım ve sevdiğim 3 kadın var üçünün de ortak özelliği ciddi ciddi takıntılı olmaları, evlenmekle ilişkiyle erkeklerle kafayı yediler, çok ciddi söylüyorum üçüyle de görüşmüyorum sevdiğim halde, çünkü 30 35 yaşlarındaki insanların tek gündemlerinin erkekler olması beni çok yoruyor, nasılsın diyorum evlenemiyorum diyor nasıl gidiyor diyorum gitmiyor adam ilgisiz diyor kısacası üçü de kendi kendine yetemiyor, yalnız mutlu olamıyor ne yazık ki ve tam olarak bu yüzden kaliteli ilişki yaşayamadıklarını düşünüyorum.

Kapıdan gönderiyorum bacadan giriyorsun.Üzülüyorum valla sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…