Erko tabiri çok anlamsız ve itici duruyor. Basuru olan adama ne oldu ?Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.
Ne istediğini bilmeyen erkeklerden artık yoruldum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Ben de sevmek ,sevilmek ,bir aile kurmak istiyorım ama yokluktayım sanki.
Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
En son durumumu bilenler biler adam hayalet oldu.
Kurşun döktürmeyi bile düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.
Sosyalim de..Ama duygusal olarak yalnızım.
Kimse yok.
Çok bunaldım.Bir taktiğiniz varsa lğtfen söyleyin?
Bilakis umursadım,her defasında sorunu karşı tarafta görmekten yoruldum.Akışına bırak.
Bizi dinle bak biz ne dersek çıkıyor. Hiç yanıldık mı? Yooo. Senin şu son flörtü hiç sevmedim yazmıştım. Umursamadın ama yine haklı çıktım.
Şu adamin butun forumda basurlu adam diye bilinmesine hala gülüyorum yaErko tabiri çok anlamsız ve itici duruyor. Basuru olan adama ne oldu ?
Görüyor ve arttırıyorum: üyelerden birinin "kocasının g*tü kokan üye" şeklinde mimlenmesiŞu adamin butun forumda basurlu adam diye bilinmesine hala gülüyorum ya
Bunu bilmesem de olurdu ya. Cehalet mutlulukmus gercektenGörüyor ve arttırıyorum: üyelerden birinin "kocasının g*tü kokan üye" şeklinde mimlenmesi
Uzun zamandır girmiyor galiba o da
Hayalet olan adamın konusunu merak ettimMerhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
Kimse yok.
Sen çok normalsin de “erko”lar hep sorunlu sanki.Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.
Kimse yok.
Yok.kısmet valla.Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.
Kimse yok.
Olay neydi?Bir insan sevgilisine niye basurunu anlatır? Hatırlıyor gibiyim ama çıkartamadım.Şu adamin butun forumda basurlu adam diye bilinmesine hala gülüyorum ya
Kapıdan gönderiyorum bacadan giriyorsun.Üzülüyorum valla sanaSen çok normalsin de “erko”lar hep sorunlu sanki.
Kendi gözündeki merteği görmez, başkasının gözündeki çöpü görür demiş atalarımız.
Evet şimdi engelleyebilirsin. Doğruların söylenmesine katlanamadığın için susturmak en kolayı senin için. Görmeyince kendi sorunların kayboluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?