Bekar ve güvenli bağlanan erkolar nerede?

Benim arkadaş da ayağına getiriyor,kızı kendine aşık ediyor,sonra kayboluyordu.
Kız yanından ayrılırken;”Beni bir daha aramayacağını biliyorum.” demiş.Bundan da zevk alıyordu.
Kişilik olarak çok eğlenceliydi ama flört anlamında çok sinir bozucuydu.Bayağı bir etkilenmişim.

başlığa hitaben : evet nerde bende arıyorum da yok. soner kabadayının dediği gibi seveni arıyorum bize de hep s..... geliyor
30+ erkeklerin tek düşündüğü başka şeyler maalesef. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış çaba yok, sanki bu zamanın erkekleri nasıl desem avcı deği(avcı derken yanlış anlaşılmasın yani peşinden koşmuyor olursa olmazsa başka alternatif var premsesler yaaaaa ) neyse ben çok dertliymişim bu konudan bulan varsa haber versin

Kaç yaşındasın

Kismet bir sekilde gelir dedim ya. Bugun birisiyle tanistim

Arabayla park yeri ararken yol verdigim adam benim önümden giderken tek bos yere giriverdi. Ben dolandim ettim neyse yer buldum.

Gidecegim yere gittigimde baktim ayni yerde kapida duruyor. Gulerek "benim park yerime siz girdinizz" dedim. O da gulup karsilik verdi, sohbete basladik. Gezeceğimiz yeri resmen beraber konusa konusa gezdik, aralarda sakalastik.
Yanimda annem olmasa telefon alisverisi falan olurdu. Adami cok begensem ben bir sekilde alirdim zaten, o ayri.

Yani demem o ki, kismetimiz varsa bir sekilde bulur bizi. Hayirlisi olsun yeter.

Nasıl alırdın?
Ben de babamlayken benzer durumu yaşadım.

Nasıl alırdın?
Ben de babamlayken benzer durumu yaşadım.
Annemler uzaktayken "biz birazdan baska yere gececegiz ama yardima ihtiyacınız varsa arayabilirsiniz" gibi bir sekilde yaklasirdim. Ya da "bir daha park yerimi calmamaniz icin size onceden haber verebilirim" derdim.
Reddederse reddeder. Bir daha gormeyecegim birinin reddetmesi cok sorun degil benim icin.

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…