Bekar ve güvenli bağlanan erkolar nerede?

Görüyor ve arttırıyorum: üyelerden birinin "kocasının g*tü kokan üye" şeklinde mimlenmesi
Uzun zamandır girmiyor galiba o da
Gece yatmadan okudugum son şeylerden biri buydu ve sizin yuzunuzden ruyamda 2 yillik partnerimle otelde bulustuk ve adam "kıçın kokuyor" diye sevismedi benimle. Aglaya aglaya arabada uyudum.
Mutlu musunuz?
Mis gibi fikfik rüyası gorecektim, nerelere evrildi ruyam

Bir de bunu deneyeyim.

Sayfalarca “erko” lafina takilmislar yine ya. Bu kadar takıntılı ve en ufak espriden tetiklenen tipleri bile cekenler varsa sizi de ceken birini bulursunuz. Surekli kadinda sorun arayan tipleri de agzim acik okuyorum. Soyle bir piyasaya baktigizda kadinlarin iliskilerde hata yapabildigini, bazen bunu farketmediklerini veya bazi ozelliklerini gelistirseler daha saglikli iliski yasayabileceklerini soyleyebiliriz. Ama kadinlarin sadece “hata”lari varken erkeklerin buyuk cogunlugu hatanin ta kendisi. Yaldir yaldir dalgalanan red flaglerden bahsediyorum. Ya tanistiginizda arkaniza bile bakmadan kacmaniz gereken tipler, ya da bir insanla saglikli bir iliski yurutmesinin mumkun olmasigi ayan beyan ortada tipler. Yani iş “aman canım sen de daha az trip at, biraz esnek ol” a gelmiyor bile. Soru sahibi de bundan bahsediyor bence. Şöyle normal, kımıl zararlısı olmayan insan evladı yokluğu mevcut.

Benim en travmatik bulduğum konulardan biridir. Konu sahibinin adını da hiç unutmam.
Sanayi tostu

Ay adını ben de hatırlıyordum ama vermedim
Kullanıcı adı bile kokulu bir hissiyat veriyor, böyle sucuklu sucuklu

Janet sizi engelleyecegim valla. Ruyalarimi bozdugunuz yetmiyor, en sevdiğim tostlardan birini de elimden alacaksiniz. La bu lya size ne etti

tamam da 35 senedir herkes mi kımıl zararlısıydı? evlenenler nasıl evleniyor mesela biz de bunun üzerinde duruyoruz yoksa karşıyı suçlamak en kolayı. konu sahibinin ilişkilerinde bağ kurulamama olayı var bence. toxic ilişki bile yaşayamıyor ki adamların kımıl zararlısı olduğunu anlayalım.

Konu sahibiyle ilgili yorumlar kendisinin eski konularindan ve mesajlarindan ileri geliyor diye dusunuyorum.

Evet artik ozellikle 35+ elle tutulur cok erkek kalmadi, dogru, ama konu sahibi de iliski baglaminda cok sağlıklı hareket etmiyor. Hatta bu yuzden terapi aliyor. O yuzden eski konularini bilenler "biraz da kendine bak" minvalinde yazıyor.

Açtığım konularda hiç bir zaman karşıyı suçlamadım,hatta buraya konu açarken nerde hata yapıyorum,yanlış olan nedir ,siz olsaydınız nasıl davranırdınız şeklinde konular açtım.

Toksik taraflarım olabilir,bunu saygıyla ifade edenlerin cevapları üzerinde düşündüm.

Sözün meclisten dışarı olsa da eleştiri yapmak yerine yargı dağıtan arkadaşların,uslupsuzca cevap veren arkadaşların iyi niyetli insanlar olduğunu düşünmüyorum.

Evlenmek bir kriter degil ki. Her uc kisiden biri bosaniyor. Bosanamayan olduruluyor. Bunlar saglikli iliskiler degil. Aman evleneyim sonra bosanirim diye evlenip birkac yila bosaniyor insanlar. Yani evlendi diye hicbir erkek normal insan evladi olmuyor. Kimil zararlilari da evleniyor. 15 yildir flort ediyorumdur. Duzgun, normal, iliski yurutebilecek olgunlukta ve benden hoslanan uc dort erkek ancak olmustur. Her birinin arasina 5 yil koyalim mesela. İnsan omru bitiyor. Bu arada bu uc dort erkekle guzel bir iliski yasama sebebim sadece şans. İyi ve anlasabilecegin biriyle karsilasmak tamamen sans. Sürdürmek emek istiyor tabii, ama en bastan boyle birine denk gelmediysen tum iliskilerin yamuk yumuk olmasi normal.

ayrıca konu sahibi hem evlilikten korkuyorum diyor hem cinsellikten korkuyorum diyor. ilişki yaşamaya dair motivasyonu ne anlaşılmıyor. ben hayatına giren adamların da anladığını düşünmüyorum böyle olunca uzaklaşıyorlar bence. bazı insanlar çok kavgacı olur, trip atar, bencildir vsvs ama ilişkide bağ kurabilir ve o bağın hatrına karşı taraf bir şeyleri tolere edebilir. bunu da tasvip etmiyorum ama böyle insanların çekilme sebebi bu.
hem kurulan bağ yok hem cinsellik yok hem evlilik korkusu var yani adamlar da demez mi sen benimle neden görüşüyorsun amaç nedir diye. kafası karışık insan izlenimi yaratıyor sanırım. bu kadar geri duran birinin aklında başka biri olduğundan bile şüphelenirdim ben.
eski konularında da çok kafaya takmış her şeyi. birinin boyu ötekinin buluşma tarihleri berikinin bilmemnesi. hoşlandığı adamlardan da hep bi geri durma olayı var. korkularını yenmeden bu iş olmaz bence.

Öncelikle çevremdeki evli arkadaşların çoğu mutsuz,en güzel yaşların ,acele etme vs diyenler var.Çok ciddiye almasam da etkilenmiyor değilim.

Ama toksik evlilikleri olanların çok daha fazla oldupunu görüyorum ve burda açılan konularda da bu mevcut.
Yani ben evlenmiş olayım diye evlenmek değil,yol arkadaşlığı arıyorum.
Yoksa evlenmek kolay iş.

Katılıyorum, ciddi anlamda düzgün, sağlıklı iletişim kurabileceğin insan sayısı çok azaldı. Hatta çoğu evli çift bile değişti. Böyle ahlaki değerleri düşük, şekilci, şiddete meyilli, kendine bakmadan eleştiren, konuşmak yerine trip atan, iletişim özürlü bir toplum haline geldik. Zamanında evlenen çoğu evli çiftlerin de pek farkı yok.

Ben ilk günden cinsellik istemediğimi söyledim,cinselliğe karşı değilim.

o yorumu size değil cevap yazan arkadaşa istinaden yazdım. toksik taraflarınız var demedim. toksik ilişki bile yaşanmıyor bağ kurulamıyor dedim

Kiz vanilin hesabini baskasi mi ele gecirdi, ne guzel yorum yapmissin.

Arkadaşlar flört konularında problemli olabilirim,kabul ediyorum ama çok fazla flört dışında erkek arkadaşım oldu.Hepsinin kadınlara bakış açısını biliyorum.
Ghosting yapanlar mı dersiniz,kendime bağlayıp uzaklaşanlar mı dersiniz,flört ederken başka arayışlara girenler mi dersiniz…Bu insanların arkadaşlıkları iyiydi ama aşk meşk konularında sorunluydu hatta biri özel eğitim öğretmeni,psikolojiden yüksek lisans yapıyordu.
Yani benim erkeklere erko dememi çok görmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…