- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Pek bir dokunmuş söylediklerim sana canım. Banlanmamak için sana cevap vermiyorum. Sadece sorayım, beni tanıyor musun? Tanısaydın bilime, dünyaya katkılarımı sormazdın bile. En azından google’a adımı yazdığımda karşıma birçok makale, kitap adı (yetkin kurumlar tarafından onanmış), proje, seminer vb. çıkıyor. Peki ya sen???Allah aşkına cidden merak ediyorumda hani bakire olduğu için kezban olarak gördüğünüz o kızların aksine sevişerek elde ettiğiniz o müthiş ilim bilim teknoloji birikiminiz ile şu milenyum çağında insanlar uzaya giderken sizin bu evrene ne gibi katkınız ne gibi faydanız oldu?
Hayır yani sizinde bir numaranızı göremedikde ondan soruyorum
Yazdığı şeye estirdiği havaya bakarsan kendisinden "big bang'den önce ne vardı" sorunsalını çözmüşte fikir beyan ediyor olmasını beklersin, ama iş icraata gelince anca buraya boş bomboş booooommmmmbooooşşşşş yorumlar yazar :)) pehhh anca laf salatası işte.. .
Zihniyetin hâlâ iki bacak arasındaki et parçasına takılı kalıyor olması diğer alanlarda da gelişmeye ket vurur. Ya bir de bu et parçası hiç olmasa üzerinde konuşacağımız böyle bir konu olmazdı değil mi?
Beni asıl şaşırtan, kadınların hâlâ bekaretin önemli olduğunu savunuyor olmaları. Erkek egemen bir topluma destek veriyor olmaları. Biz hâlâ bacak arası ahlak konularında konuşuyorken başka milletler böyle konuları konuşmuyor bile. Önemsemiyorlar, umursamıyorlar kim bakire kim değil. Onlar uzay çalışmalarına kafa yoruyor, et parçasına değil. Bunu demek istedim canım.
Bazi konulara takilip ilerlemedigimiz dogrudur fakat kisisel tercihlerden yargilamak yanlis oluyor.
Pek çok insan nikahsız ilişkiyi inançlarından dolayı onaylamıyor.Zihniyetin hâlâ iki bacak arasındaki et parçasına takılı kalıyor olması diğer alanlarda da gelişmeye ket vurur. Ya bir de bu et parçası hiç olmasa üzerinde konuşacağımız böyle bir konu olmazdı değil mi?
Beni asıl şaşırtan, kadınların hâlâ bekaretin önemli olduğunu savunuyor olmaları. Erkek egemen bir topluma destek veriyor olmaları. Biz hâlâ bacak arası ahlak konularında konuşuyorken başka milletler böyle konuları konuşmuyor bile. Önemsemiyorlar, umursamıyorlar kim bakire kim değil. Onlar uzay çalışmalarına kafa yoruyor, et parçasına değil. Bunu demek istedim canım.
Neden genelleme yapıp benim eşimi zan altında bırakıyorsun?!En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Siz böyle düşündüğünüz için karşınıza bu dusuncede kişiler çıkıyorEn mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Maalesef toplumda bir çifte standart durumu var bu konuda. Benim bir arkadaşımın 2 senelik ilişkisi vardı. Çocuk her şeyi yaşamış,üniversite zamanı kız arkadaşıyla aynı evi paylaşmış filan sonrasinda hızlı yaşamış biriydi. Arkadaşımla ciddi niyetle tanıştırıldı tanıdılar birbirlerini 2 Sene sonunda evlilik kararı aldılar. Buarada aralarında yüzeysel yakınlaşmalar dışında cinsel hayat yoktu.Lakin kız arkadaşımın önceki ilişkisinde cinsel birlikte olmuştu. Şimdi birlikte olduğu adamın ‘çok yaşamış’ biri olduğunu düşünerek aralarında bekaretin sorun olmayacağını düşündü.Konuyu bi gün çıtlattığında çocuk sert tepki verdi ve evleneceği kızın kesinlikle bakire olmasını istediğini söyledi. Arkadaşım da böyle tepki alınca kendi durumunu gizlemek istedi. Ama o süreç çok sancılı geçti sürekli ağlıyordu çok konuştuk ayrılmak istedi yapamadı.Ve o nihai kararı verdi.Kendisi yaşamış etmiş aynı evde yaşamış benim 1 tane ilişkim olmuş zamanında çok aşık olmuşum güvenmişim ama sonu gelmemiş ilişkimden dolayı kötü kadın mı olucam diye diye gurur da yaptı.Ve zarını diktirdi.Zarsa al sana zar dedi yani.Evlendiler, gayet mutlular.Belki eşini kandırmış oldu belki birçoğuna göre hata yaptı. Ama toplumdaki ön yargı ve çifte standart kadınları buna itebiliyor.
şimdi olayda bakire olanlar ayıplanıyor valla geri kafalı
cahil öcü gözüyle bakılıyormuş hatta ne hallere geldik
rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.....
Tabi tabi canım benim aksini düşünmedim zatenPek bir dokunmuş söylediklerim sana canım. Banlanmamak için sana cevap vermiyorum. Sadece sorayım, beni tanıyor musun? Tanısaydın bilime, dünyaya katkılarımı sormazdın bile. En azından google’a adımı yazdığımda karşıma birçok makale, kitap adı (yetkin kurumlar tarafından onanmış), proje, seminer vb. çıkıyor. Peki ya sen???
Tabi tabi canım benim aksini düşünmedim zatenrica etsem hazır elin değmişken nesli tükenmekte olan pandalarada bir kıyak geçsende kurtarsan hayvancağızları :)
Yani diyosunki bilime dünyaya eşsiz katkılarım var ve bu katkıları bakire kalmamaya borçluyum? :))
Vallahi yazık, eğerki "iddia" ettiğin üzere çağımızın Einstein'i olsan bile zihniyetin bu ise yazık olmuş sana, çok yazık.
Ağzına sağlık kardeşim. Senin gibi insanların var olduğunu görmek çok güzel. Allah razı olsun.Kk sevişken bir forum olduğu için, sevişmeyenler hep böyle konularda ayıplanır.
Biz alıştık sizde alışırsınız.
Yani her fırsatta insanların seçimlerine saygı duyduklarını söyleyenler, inançlara saygı duyduklarını söyleyenler, bu tarz konularda aslında söylediklerinin sadece lafta olduğunu gösteriyorlar.
Mesela ben bu yaşıma kadar hiçkimseyle sevişmedim, ama gayet sağlıklı, modern, kişisel gelişimine özen gösteren, araştıran,sorgulayan da bir insanım. Bilime merağım da var.
Yani inancım hiçbir şeyin önünde engel veya set oluşturmadı benim için. Sevişmemekte öyle.
Ama insan gelip şurada ben her fikre saygılıyım diyen kişilerin, sevişmeyen kezbandır sözünü okuyunca bir şaşırmıyor değil.
İnsan sevişmeye de inanabilir, ten uyumu önemlidir, her türlü hazzı yaşamak ister, kimse onları eleştirmiyor zaten, herkesin kendi kararı saygı duymak lazım, ama gerçekten saygı duymak lazım.
Birde herkes kendi görüşünden bir insanla beraber olursa sorun çözülür, kafalar rahat olur.
Birde kimse normal hayatında oturup bunları konuşmuyor zaten, hani diyorlar ya geçelim efendim bunları millet uzaya gidiyor diye, inanın normal hayatımda zardır şudur budur ilgi alanım değil, burada yeri gelmiş, konu açılmış, soru sorulmuş diye cevap yazılıyor.
Hiçte bulaşmam, uzak dururum ama bugün karışasım geldi.
Belkide ban yolda geliyeahhhh
Ağzına sağlık kardeşim. Senin gibi insanların var olduğunu görmek çok güzel. Allah razı olsun.
Fakat maalesef sen güzide bilim insanı, ilim aşığı, hayatını evrenin sırlarını çözmeye adamış, milyonlarca bilimsel makalesi olan, pandaların neslini kurtaran yüce bilim insanılacasadepapel adlı üyeye göre bağnaz gerici ve kezbansın! bakire olanlar gerici kezban falanmış öyle buyurdu bu yüce bilim insanı hahhahh :))
Ama 29 oldum ben, kabul ederlermiki yaşlı kaçmayım sonraaramızda 3- 5 para toplayıp Arabistana uçak bileti alalım sana 28lik ablacım. orda bilmem ne adamın üçüncü hadi bilemedin dördüncü karısı oluverirsin. bakire olduğun içinde hem çok altın da takarlar. ne dersin. son bir yolculuk ?
Kesinlikle öyle.Benim gibi insanlar her yerde aslında ama Kk'da genelde bastırılmış bir sessizlik var. İnanın insanlar bunu söylemekten çekiniyor adım gibi eminim.
Çünkü o kadar ayıplanıyoruz ki, o kadar çağ dışı bakılıyor ki bizlere, sırf sevişmediğimiz için bilim ve ilim yoksunu görülmemiz, Arabistana uçak bileti alanlar mı dersin, yani resmen dışlıyorlar kendileri gibi düşünmeyenleri.
Ama inatla inatla buradayım, hiçbir yere gitmiyorum, bize yol gösterenler önden buyursunlar :)
tebrik ederim çok güzel anlatmışsınızbızım ulkemızde bu konu cok su goturur....bakır erkek hiç yok dıye genelleme yapmayın gayette var...nıye olmasın....ayrıca yıllarca bu konu yanlıs din anlayısına mal edildi hep dındarlar bu konuda yobaz anlayıssız kabul edildi..bunu modern ınsanların anlayıs gosterecegı dusunldu yada ınanıldı....gelgelelım..bizim ımancımızda peygamberımız sas ılk evlılıgını evlenmıs ayrılmıs dul diye tabır edilen biriyle yaptı...varmı sorun yok...gelgelelım kendınden yasca buyuktu ...varmı sorun yok....ustelık hz Hatıce annemıızn evıne yerlestı ..varmı sorun yok...evlilik teklıfı bayan tarafı hz Hatıceden geldi varmı sorun...yok...ozaman yıllarca bu dusunculer neden dınımıze mal edildi...hepsıde bizim toplumda kınanan seyler...gelgelelım hz Hatıce ıffetlı ıffetlı durust bir bayandı...onun dul olması bunların onune gecmedi...eger bir hata yaptıysanız amenna...kıme ne...pışmanlıgını hissetiysenız...ama yok bu benım tercıhım diyorsanız ozaman nıye dert ediyorsunuz....sızın gibi dert etmeyen biri elbette cıkacaktır...ayrıca bılmem kızlar neler neler yapıyor...valla hırsızlık yapanda var...hırsızlıkmı yapalım..her hatayı ısleyen var...bu normallestırmez bazı seylerı...eger ınanc yonunden soruyorsanız Allahla kul arasına kım gırebılırkı....ayrıca kuranı kerımde ılk erkekler uyarrılır acıp ayetı okuya bilirsiniz...harama bakmayın diye...kadınlar degil...biizm erkekler bunu yanlıs anlamıs ısınede gelmiş..erkegınde namusu vardır...ıffetı vardır...hatta hz Yusuf gibi zındana atılmayı goze alır ama ıffetıne sahıp cıkar...kım demıs namus sadece kadında aranır...once erkekte aranır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?