Bekaret ne kadar önemli?

En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Her erkeğin bakire bir kız istediği kanısına nereden vardınız? Ülkemiz erkeklerinin çoğunun ahlak anlayışı ikiyüzlü olabilir de, karşısındaki insanı sadece insan olarak değerlendiren, bacak arasından başka yerleri olduğunu da fark eden erkekler de var. Sanki bütün erkekleri tanıyormuş gibi sabit fikirli olmayın bence. Siz kendinizi sanki bir eksiğiniz varmış gibi değerlendirirseniz, muhtemelen karşınıza çıkan insanlar da bu kafada olacak. Oysa değerinizin farklı şeylerden kaynaklandığını görürseniz, karşınıza o ikiyüzlü, sığ ahlak anlayışına sahip insanlardan biri çıktığında dönüp bakmazsnız bile, acaba beni ister mi diye. Önce siz onu istemezsiniz çünkü. Umarım anlatabilmişimdir.

+1

Evet inaniyorum cunku adi basinda inanc, inanc bir butun buna inanmazsam inancli olamam ki bu boyle bir seydir.

Bu olaylarin derin manalari nedenleri var
Sizin anlattiklariniz dogrudur fakat bazi olaylarin carptirilmasi hepsinin yanlis oldugunu gostermez.

Bu arada bazi insanlarin dinde hurafe urettigini ve cikarina gore kullandigini biliyorum.

Herkesin kisisel gorusu kendine fakat onceki mesajinizda ocu gibi kelimeler kullanmaniz biraz asagiliyici oluyor.

Ocu olarak goren arkadaslariniza sorsaniz evlilik oncesine birlikteligi ama boyle soyle derler saygi duyun derler fakat bakirelige neden duymuyorlar bu "iki yuzluluk" olmuyor mu??????

Bu arada burada yalnizlik konusu acanlar oluyor anlasamadiklarindan sevemediklerinden bahsediyorlar hepsi bitti tamam ten uyumu kaldi sizin arkadaslariniz ten uyumu olmasa evlenmezdim diyor boyle bir bolluk icindeyken niye insanlar ayni evde evlilik oncesi uzuuun birliktelik kurmusken sonra bosaniyorlar????

Bu sitede evlilik oncesi esim pesimden ayrilmaz birliktelik yasardik ama evlendikten sonra degisti diyorlar demek ki tek evlilik oncesi birlikte yasamayanlar bakir olanlar yakinmiyor durumdan.

Bir de bir sorum olucak hepsini icine almadan sormak istiyorum ornegin evlilik oncesi ayni evi paylasan unluler neden evlenince ayriliyorlar ten uyumundan memnunlar ki evleniyorlar ve bu insanlarin cogu neden uyusturucu kullaniyor kameralara alkolden kendinden gecmis vaziyette cikiyorlar???

Bu sorularin cevabini verir misiniz???????????

Milenyum cagiyla bakireligin ne alakasi var???

Bakire olmak bilim insani olmaya calismaya meslek edinmeye engel mi ben mi kacirdim??

Her erkek sorun etmiyor bunu artık.tek derdi bacak arasındaki iki damla kan olan biriyle beraber olmayın zaten.

Bravo

Ağzınıza sağlık.
Sevişerek "modernleşen" çakma modernler bu yazıyı çerçeveletip günde on defa okumalı! :)

Allah aşkına cidden merak ediyorumda hani bakire olduğu için kezban olarak gördüğünüz o kızların aksine sevişerek elde ettiğiniz o müthiş ilim bilim teknoloji birikiminiz ile şu milenyum çağında insanlar uzaya giderken sizin bu evrene ne gibi katkınız ne gibi faydanız oldu?
Hayır yani sizinde bir numaranızı göremedikde ondan soruyorum
Yazdığı şeye estirdiği havaya bakarsan kendisinden "big bang'den önce ne vardı" sorunsalını çözmüşte fikir beyan ediyor olmasını beklersin, ama iş icraata gelince anca buraya boş bomboş booooommmmmbooooşşşşş yorumlar yazar :)) pehhh anca laf salatası işte.. .

+1000
Şu değerli yorum için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Milenyum cagiyla bakireligin ne alakasi var???

Bakire olmak bilim insani olmaya calismaya meslek edinmeye engel mi ben mi kacirdim??
Zihniyetin hâlâ iki bacak arasındaki et parçasına takılı kalıyor olması diğer alanlarda da gelişmeye ket vurur. Ya bir de bu et parçası hiç olmasa üzerinde konuşacağımız böyle bir konu olmazdı değil mi?
Beni asıl şaşırtan, kadınların hâlâ bekaretin önemli olduğunu savunuyor olmaları. Erkek egemen bir topluma destek veriyor olmaları. Biz hâlâ bacak arası ahlak konularında konuşuyorken başka milletler böyle konuları konuşmuyor bile. Önemsemiyorlar, umursamıyorlar kim bakire kim değil. Onlar uzay çalışmalarına kafa yoruyor, et parçasına değil. Bunu demek istedim canım.

ben iki kere evlendim. ikisi de sormadı etmedi bekaretimi. hiç oraya getirmediler lafı. sorulması konuşulması bana çok tuhaf geliyor.

Bekareti önemsemeyen bir erkek ile pekala evlenebilir,mutlu da olabilirsin konu sahibi.
Yaptığının hata olduğuna inanıyorsan affını dile ve bir daha bu konuyu kimseye açma.
Zira affını da Allah'tan dilersin,bir erkekten değil.

Kişi kendisi gibi biri ile evlenmeli bana kalırsa.
Erkek bakirse o zaman hakkı vardır bakire kız aramaya.Aksi takdirde yoktur.
Ben bakire istiyorum/istemiyorum deme özgürlüğü var aslında herkesin,kendi de ona göre yaşamış olması koşuluyla.

Ben bakireydim.Eşim de öyle.
Ama hiç sormadı.
Sorulur mu zaten?
Nasıl sorulur hayal bile edemiyorum...
Evlendiğimzde o kanama oldu, olmasa da sormazdı eminim.
Bu bilinçte bir adam çünkü.
Oldukça da dindardır kendisi.
Benim geçmişim onu kıskandırır ama ötesini sorgulamaz,bilir hesabını vereceğim merciinin o olmadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…