Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Hiç birseyi kanıtlamak zorunda değilsin,arkandan ne derse desin,,sakın... benim kızım böyle birseyi düşünse çok kızarım. Ben annesi olarak böyle birseyi sormam bile,ne münasebet o adama(lafta adam) söylenecek çok şey var ama........

Hamama götürülme sebebi bakire mi değil mi diye değil.. kızları makyajsız doğal halleri ile görmek.. fiziklerine bakmak için..

Valla bu iliskiyi uzatma. Seni oldugun gibi kabul etsin !

uzak dur, bende baska birsey diyemem. böyle insanla hayat sürmez

Kendinden utanan böyle bir teklifte bulunmaz direkt ayrılın, doktora da gitmeyin, kimseye hiçbirşey ispat etme zorunluluğunuz yok, bu zihniyetteki biriyle evlenirseniz elinizde bekarete dair heyet raporu bile olsa velevki esnek bir zarınız varsa da kan gelmezse yine iftira eder, bu adamın daha fazla hakaret etmesine izin vermeyin, zihniyeti kötü.

limonReceli maalesef bizim kizlar böylelere rest cekemiyor, cohu zaman

Yuh ya mal değneğine bak bakirelik testine götürecekmis.
Sakın gitme kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin direk ayrıl
Tobe yarabbim

Böylesinden sevgili de olmaz koca da tek zamir yükleyebildim kendisine o da eziyet. Ne gerek var böyle bir psikolojik baskıya maruz kalmana.
Kendisi kanıtlayabiliyorsa bakir olduğunu öyle rapor istesin

kendileri içi bakıyorlar sanki çok itici bir adetmiş gerçekten
Kadinlar carsafla geziyor, haremlik selamlik var ya erkekler iyice goremuyordur eskiden. Kimi kaynanalar kızın gucu kuvveti yerinde mi, ev isinin altindan kalkabilir mi falan diye bakiyormus. Simdiki kelebek kanadi gibi narin, incecik kizlari o zaman istemezlerdi herhalde :)

Kendinden utanmaz hatta sizin doktorla işbirliği yapıp sahte rapor çıkarttığınızı bile iddia edebilir

Elin adamı istedi diye doktora acip gosterecek misiniz? . Yani evlilik olur, vaginismus vardır, esnektir ya da aksine cok kanama olur vs. Doktora gosterilir de bu durum biraz sacma degil mi? Ben doktor olsam kizardim sanirim Disarda yaslisi, gebesi, cocugu, agır hastasi bekliyor biz nelerle ugrasiyoruz diye dusunurdum. Arkanizdan konusmasina neden takiliyorsunuz ki, konusacak olan terkedince yine konusur. Hatta isin icine kendisine katarak da iftiralar atar. Insanlarin konusmasini engelleyemezsiniz ki.

Aynen, konu sahibi kesinlikle dediğinizi yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…