- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
kendileri içi bakıyorlar sanki çok itici bir adetmiş gerçektenHamama götürülme sebebi bakire mi değil mi diye değil.. kızları makyajsız doğal halleri ile görmek.. fiziklerine bakmak için..
Kendinden utanan böyle bir teklifte bulunmaz direkt ayrılın, doktora da gitmeyin, kimseye hiçbirşey ispat etme zorunluluğunuz yok, bu zihniyetteki biriyle evlenirseniz elinizde bekarete dair heyet raporu bile olsa velevki esnek bir zarınız varsa da kan gelmezse yine iftira eder, bu adamın daha fazla hakaret etmesine izin vermeyin, zihniyeti kötü.Ayrılacağım ama doktora gidip de ayrılacağım sonrasında doktora gitmedi demek ki bakire değildi diyip vicdanını rahatlatmaması için gideceğim o doktora kendinden utanmasını istiyorum ama utanacağına bile inancım kalmadı
Klozete atıp üstüne sifon çekilesi adam. Ayrıl.
Kadinlar carsafla geziyor, haremlik selamlik var ya erkekler iyice goremuyordur eskiden. Kimi kaynanalar kızın gucu kuvveti yerinde mi, ev isinin altindan kalkabilir mi falan diye bakiyormus. Simdiki kelebek kanadi gibi narin, incecik kizlari o zaman istemezlerdi herhalde :)kendileri içi bakıyorlar sanki çok itici bir adetmiş gerçekten
Kendinden utanmaz hatta sizin doktorla işbirliği yapıp sahte rapor çıkarttığınızı bile iddia edebilirAyrılacağım ama doktora gidip de ayrılacağım sonrasında doktora gitmedi demek ki bakire değildi diyip vicdanını rahatlatmaması için gideceğim o doktora kendinden utanmasını istiyorum ama utanacağına bile inancım kalmadı
Aynen, konu sahibi kesinlikle dediğinizi yapmalı"Sana inanıyorum beynin vardır ama işte ben de emin olmak istiyorum anla beni" deyip Nörolojiden mr çektirmesini isteyin. Üstüne de terk edin bi zahmet.
Yazık yav 17 yaşındaki kız, tabi saf bulmuş ister elin dağ yaratığı. Gitsin 30undaki bi kadından istesin ya, tokat yemeyen yeri kalmaz.
Biz birlikte olduk sonra ameliyat oldu bile diyebilir. Her insanin dedigine gore haraket edilmez ki. Dilin kemigi yok cunku.Kendinden utanmaz hatta sizin doktorla işbirliği yapıp sahte rapor çıkarttığınızı bile iddia edebilir
Kesinlikle, çok doğru söylüyorsunuzBiz birlikte olduk sonra ameliyat oldu bile diyebilir. Her insanin dedigine gore haraket edilmez ki. Dilin kemigi yok cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?