Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Canım . Bu insan sen doktora gitsen yüzüne vursan da utanmaz. Başka doktora gidelim falan der . Sen de kalırsın verdiğin mücadelenle . Bence bu kişiden şu dakika itibariyle ayrıl . Yazıklar olsun ona

Doktora ne diyeceksiniz ben onu merak ediyorum. Ve bir doktor sizce bunu normal karşılar mı? Hiç bi şeyiniz olmayan biri doktora bekaretinizi mi soracak ? Bunı kabullenmeyin.
İçiniz nasıl acıyor nasıl hala üzülüyorsunuz böyle birine şaşırıyorum..

Hemen ayrıl.. Şunu yapayım, bunu yapayım öyle ayrılacağım dersen, ayrılmaya aslında niyetin yok derim. DEĞMEZ !

Ee artık diktirme şu bu herşey var. Sen o raporu alsanda şüphe duyar. Anana babana kanıtlama zorunluluğun yokken elalemin adamı ne hakla kanıt istiyor. Beyinsizlermi nedir ne biçim bir zihniyetteler ya. Yazık. Sakın askerlik psikolojisiydi vs kanma. Yazık edersin kendine.

Sanane gerizekali senden once ne yasadiysam yaşadim.bakirede değilim der bu salaktan ömrümün sonuna kadar kurtulurdum.
Bu arada birine boyle davranmisligim vardir.aklima geldikce kendimle gurur duyarim:)

Kimseye bu kadar net olmadim,hani devam et sabret derim ama sen direk AYRIL!!!!AYRİLLLLLL AYRİLLLLLLLL!!;; Ayrilmazsan basina bela alirsin, buyuk sozu dinle ayrilll,gerisini emin ol kimseokumuyordur,okumaya dagerek yok! Ayrillll kesin....

Hayor senin biyle bi adamla isin ne?????? Sanakiziyorum, ayrilllll,aciklama da yapma, bitsinnn

O da o zaman çükü kalkıyor muymuş onu belgelesin! piss sapık

Canım bu çok anormal bi istek. Sen bekaretini kanıtlasan bile belki de kafasında acaba kime sarıldı kimle öpüştü gibi sorular olacak. Çünkü bu adam sana güvenmiyo...

Kendini kanıtlamana gerek yok. Bu senin hayatın biriyle yaşadığın şeyler yada yaşamadığın şeylerle iyi kötü biri olmuyosun hayatta cinsellikten bakirelikten daha önemli şeyler var . Böyle bir insana bir şeyi kanıtlasanda bir şey değişeceğini sanmıyorum senden ayrılır 5 yıl sonra evlenirken karşısındaki insana yine aynısını yapar zihniyeti bu. Dünya kaç milyon erkek var ve sen daha iyilerini hakediyorsun böyle biriyle 1 saniye bile sevgili kalmamalısın. Siz doktora gidip kanıtlasanız bile bu seferde bakirelik bozulmadan bir şeyler yaptığınızı falan düşünürdü size güveni yok belli iğrenç insan

Testten sonra ayrılmanız en mantıklısı akıllı bi bayan olduğunuz burdan belli oluyor çünki önce ayrılsanız demektir bakire değilsin diyecektir ama testi alıp yüzüne fırlatın bidahada suratını görmeyin...

O adam zamanında çok boynuz yemiş ondan canım.Kimseye güveni kalmamış belliki.Senin için nasıl rahat edecekse öyle davran ama en kısa zamanda ayrıl bu adamdan.

Kendisi bakir miymiş?
Ben bu erkekleri de anlamiyorum, bu iş ufak bir ameliyata bakiyor. Sonra bekareti bozmadan da defalarca cinsel birliktelik yaşanabilir. Bir erkegin tecrübesizliğine bakarak bile bekaretini anlamak kolay artık.
Karşındakinin lafına güvenmiyorsan o kişiyle nasıl evlilik yapabilirsin ki. Simdi neyse de evlendikten sonra daha çok sorun cikartir. Neredeydin, baktın mı, kimle konuşuyorsun, kadina hayatı zindan eder. Telefonda bu forumu okuyorsunuz mesela bir yoruma güldünüz, hemen konu kime güldün,kimle mesajlasiyorsuna gelecek, surekli kavga huzursuzluk olacak. Siz bilirsiniz ama ben böyle biriyle evlenmek istemezdim.

doktora gidip ayrılmak nedir ya mahremi afişe etmek nedir psikolojiniz mi bozuk sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…