Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Bide testden gec diyen bayanlar yok mu her önümüze atlayana o zaman rapor hazirlatdiralim...kadinlar buna canak tutuyor böyle. Ablam kadin dogum uzmani. Biri böyle bir istekle ona gelse "adam" i disari atar,kizida psikolojik bölüme yönlendirir sanirim. Kalite kontroldan gecer gibi. Bu ne ya

Kimsenin seni böyle aşağılamasına izin verme
İktidarsız çıkarsa siz ne yapacaksınız?
Bence doktora gidip o kağıdı yüzüne atmaktansa beni olduğum gibi kabul edemeyecek bir insanla bakkala bile gidemem diyeceksiniz
Yanınızda bile yürümesine izin vermeyin telefonlarına bakmayın bile Kendi değerinizi düşürmeyin asla

Bak boyle insan musvetteleri ilerde evlenip esini cocugunu olduruyor.resmen manyak pisikopat bir ruh hastasi karsindaki.insan denmez boylesine.bu hakareti nasil kabul ediyorsun ya birde dr gidecegim diye tutturmussun.karsindaki mahluk deliyim diye bagiriyor ayril ararsa kufret hatta bulus kafasindan asagi kahveyi boca ..et.muhatap bile alma bu deliyi biraz kendine deger ver.
Bununla evlenmek gibi bir hata yaoarsan ipini cekmis olursun hiccc ahhhlama bosa...

Burda kaç kere paylaşıldı eşim benle yatmıyor, eşcinsel videoları izliyor vs. diye. Belki kadınlar da evlenmeden once erkekleri muayeneye götürmeli :)

Şerefsiz mahlukka ne uğraşıyosunuz ki ya. Ayrılın gitsin. Onu tutup koyun gibi bakir mi diye baktırsanız hoşuna gidicek mi? Zaten sinirlerim tepemde şu erkeklerden de onlara yüz veren kadınlardan da nefret geldi..

Valla ustume duseni yaptim ben ,Ayrilmak zorundasin mecbursun!!!

İğrenç herif. Sakın gönlünü alıp seni kandırmasına izin verme. Ayrıl ondan.

Ne münasebet tabiki ayrılcaksın .hemde ne demek doktora gidipte ayrılcam Allah akıl fikir versin kime neyi ispatlıcaksın .2 tane kızım varr iyiki varlar sn koru kızlarımı.
Ama böyle şeyleri okudukçaa korkuyorum yaa bizim kızlarımızın aklıı NERDEEEEe bu kadarmı kör oluyorsunuz bunlaramı canınızı sıkıyorsunuz aklı dengesi yerinde olmayan bir erkek için mii ?

Kardes sen iyi misin
Adam manyak
Ya dra gidince orda burda ayrılmadan önce cocuk aldırdı ayrıldık derse
Ya gittiğin dra ilerde kocanla gidersen
Ya bi tanıdık yolda görürse ikiniz beraber jinekologda
Bırakacağın adamın vicdanını düşüneceğine azıcık gururunu düşün. Bu hasta düşünceli adamdan hersey beklenir tehdit şantaj bin türlü pislik.

hic uzatma ayril.
Madem onun icin onemli degil dr gitmek yerine ailesine bakire oldugundan eminim diyebilir

Isine nasil geliyorsa oyle konusuyor belli guzel bir tekme ile yol ver gitsin

Valla naparlardi bilemiyorum ama bakinca goruluyor yani bana doktor ayna tutarak gostermisti ordan biliyorum
Yani iğrenç bi durum
bide insanlar hata yapabilir evleneceği kişiye dürüst olup anlattıktan sonra ve karşılıklı kabulden sonra ama tek tarafli değil erkekte anlatacak bide kişinin hatası kendini bağlar o zaman erkeklerde yapsın test
Çok sinir oldum

Bende onu anlamiyorum. Ne kadar ezik yetistiriyorlar su kiz cocuklari ki, bunu yapmaya akillarinin ucundan geciriyorlar. Bana birisi buna benzer bir ters laf etmisti üniversitede hemde. Herkesin önünde rezil ettim onu "sen ne diyorsun p**" diye. Bunlara boyun egdikce kendilerini hakli buluyorlar. Bana o lafi edende genel evlere giden biri. Bunu söylemeye utanmiyordu bile,kalkmis bana laf ediyor. Gördü gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…