bekaret

bu konu yuzunden ıntıhara tesebbus eden bırcok ınsan var bu gibi önemlı konularda ınsanların psıkolojık durumu bılınmeden alay edılmemelı bence

evet ciddi bir konu ama yapan da sensin ağlayıp sızlayan da sensin. hayır zorla olsa neyse ama zorla olmamış anladığım kadarı ile. bir de cahillik diyorsun da bunun cahillikle ne alakası var.

yavrum niye kendi kendine teşhiste bulunuyorsun ki sen. varsayımlar üzrinden gitme. bak bence sen bir psikologtan randevu al git. durumunu anlat. o sana yol gösterir. okuyor musun çalışıyor musun napıyorsun?? bu meseleyi neden taktın bu kadar kafaya. bana fenalık geldi.

bu konu yuzunden ıntıhara tesebbus eden bırcok ınsan var bu gibi önemlı konularda ınsanların psıkolojık durumu bılınmeden alay edılmemelı bence

Kimsenin seninle alay ettiği yok
Bizden ne istiyorsun anlamıyoruz.
Sana zarın duruyor desek her şey çözülecek mi.Doktora git emin olana kadar değişik doktorlara git ama biz ne yapabiliriz ?
Sana yaptığının arkasında dur dedik yapamam dedin
Bekareti zarda arayan bir adamla olma dedik olmaz dedin.
Kendin için yaşa dedik ama ailem dedin
Biz ne yapalım? Şimdide psikolojik sorunlarım var diyorsun.
Sen bizden ne istediğini tam söyle madem bizde ona göre yazalım

bakireyim diyebilmek icin zarin saglam olup olmamasi yetmez. kimseyle opusme disinda ileri gidilmemelidir. sonuc olarak teorik bakiresiniz tibben bakiresiniz. ama uygulamada bakire degilsiniz.

yaa bakın arkadaşlar ben evet bırsey yasadım öyle yada böyle nısanlımı sevıyorum doktora da gıttım bu konu ıcın olumlu dedı negatıf bırsey de yok fakat ben nısanlımla bu konuyu sen benı sevmıyormusunda kabul etmıyorsun dıye doktora gıtmeden önce konusdum oda kabul etmem öyle bırseyı sene severım ama hep aklıma gelır dedı bana anlıyormusunuz yanı benım korkum nısanlımı kaybetmek ıstemıyorum bu konuyu uzattım cunku benım ıcınde önemlı bır konu sadece bu o kadar sene okuyan ınsanların da algılayamama anlayamama gibi bir sorunu olabılır mı dıye soruyorum sızden sadece bunun cevabını ıstıyorum?

saçmalık bnce..ınsn nsl bsy ysamdysa bunu kbllenrde doktora gıder...hemen yzgu atrdm bn olsam ne dmek bakıremısn dıye sorcak bana he bıde...bu kdar kucultme kendını..

E doktor sana hymenin durduğunu söylemiş
Nişanlınla gidin doktora ona söylesin.Sen kendine bunu yaparım nişanlımı kaybetmemek uğruna kadınlık gururumu ayaklar altına alırım diyosan.
Git nişanlınla doktora ona söylesin doktor hymen duruyor diye o zaman sorun çözülür sanırım

nısanlımda doktora gıtmıyo zaten ben sadece doktor evet hymen duruyo dedı ama ben bunu psıkolojık bır kuruntu takıntı halıne getırdım ve sureklı kafamda uretıyorum acaba yanılmısmıdır görememısmıdır falan dıye anlatabılıyormuyum

bakın sız evlıymıssınız bana da yardımcı olun yanı ben annemle paylasamıyorum bu konuyu doktor saglam dedı ama nedense bır guvensızlık var aşamıyorum bunu

öyle parmakla bozulmaz o zar bir hayli zorlamak gerekiyor. Doktora da gitmişsin bakiresin bence.Kendine güven nişanlın kimbilir neler yaşamıştır. Kafana takmaya deymez bence...

canim.. seni anliyorum ama bakire olup ilk gece kanamasi olmayanlar var zar yirtildigi halde oyle esnek zar falan da degil. ee ola ki boyle bi durum meydana geldi o zaman napcan ? o ne bicim nisanli? koskoca kalbini hice sayip bu kadar tehditkar konusuyor.

Nişanlın kendine baksın o zaman önce. Bu devirde sevişmeden evlenen çok az insan vardır bence

Son düzenleme:

buda ayrı bır konu cunku ben doktora gıtmeden önce onu cok supelendırdım tetıkledım ben öle degılsem benı kabul etmıcekmısın faalan dıye oda bana suphen varsa doktora gıt dedı bu konu yuzunden cok tartıstık zatn sonra doktora gıttım olumlu dedı arayıp kendısıne söyledım tmm dıyıp o konuyu kapattı aama bende kapatamıyorum

Birde arayıp telefonda rapor mu verdiniz

Ne desem bilemedim ama doktor bir şey yok diyorsa yoktur arkadaşım tatmin olmadıysan 2.ye 3.ye git farklı farklı doktorlara. Aslında bu olay bilinçaltınızda varmış ama nişanlınızda öyle diyince çok kötü tetiklemiş oldu. İstersen psikolog yardımı al arkadaşım yoksa geçmeyecek bu düşüncelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…