bu konu yuzunden ıntıhara tesebbus eden bırcok ınsan var bu gibi önemlı konularda ınsanların psıkolojık durumu bılınmeden alay edılmemelı bence
hayır görmuyorum bırkac gun once bır arkadasım bahsettı bu hastalıktan bende arastırdım bugun oyle olabılcegımı dusundum cunku bazı belırtılerı bende de var.. yanı benımde aılem nısanlım onem verıyor bu konuya herkez gıbı tabıkı bende yaptıgım seyı onaylamıyorum cahıl oldugum ıcın olan oldu zaten doktor konusuna gelınce de bende bır yandan mantık yurutmeye calısıyorum sızın yaptıgınız gıbı dıger yandan dusuncelerım benı tetıklıyor
bu konu yuzunden ıntıhara tesebbus eden bırcok ınsan var bu gibi önemlı konularda ınsanların psıkolojık durumu bılınmeden alay edılmemelı bence
bakın sız evlıymıssınız bana da yardımcı olun yanı ben annemle paylasamıyorum bu konuyu doktor saglam dedı ama nedense bır guvensızlık var aşamıyorum bunu
yaa bakın arkadaşlar ben evet bırsey yasadım öyle yada böyle nısanlımı sevıyorum doktora da gıttım bu konu ıcın olumlu dedı negatıf bırsey de yok fakat ben nısanlımla bu konuyu sen benı sevmıyormusunda kabul etmıyorsun dıye doktora gıtmeden önce konusdum oda kabul etmem öyle bırseyı sene severım ama hep aklıma gelır dedı bana anlıyormusunuz yanı benım korkum nısanlımı kaybetmek ıstemıyorum bu konuyu uzattım cunku benım ıcınde önemlı bır konu sadece bu o kadar sene okuyan ınsanların da algılayamama anlayamama gibi bir sorunu olabılır mı dıye soruyorum sızden sadece bunun cevabını ıstıyorum?
canim.. seni anliyorum ama bakire olup ilk gece kanamasi olmayanlar var zar yirtildigi halde oyle esnek zar falan da degil. ee ola ki boyle bi durum meydana geldi o zaman napcan ? o ne bicim nisanli? koskoca kalbini hice sayip bu kadar tehditkar konusuyor.
evet etmem dedı aılene teslım ederım falan dedı korkum bırazda bundan ıste
buda ayrı bır konu cunku ben doktora gıtmeden önce onu cok supelendırdım tetıkledım ben öle degılsem benı kabul etmıcekmısın faalan dıye oda bana suphen varsa doktora gıt dedı bu konu yuzunden cok tartıstık zatn sonra doktora gıttım olumlu dedı arayıp kendısıne söyledım tmm dıyıp o konuyu kapattı aama bende kapatamıyorum
Yuh yani hadi esnek zarsa maalesef bazı erkekler çok önemsiyorlar ama doktor sana bakiresin demiş hiiç kafana takma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?