esoes01 bana mailini özelden atarmısın buradan msj atamıyorum nedense yaa ? yenı uyeyım ondan sanırım
bence sen bakire değilsin valla bak..
olay sadece cinsel birleşme değildir, kan değildir..yani en azından benim mantık böyle işliyor..
kesinlikle anket güzel fikir
İşte bunun gibiler yüzünden ban yiyoruz.
Başta dedik inanmıyorsan başka doktorada git daha ne istiyor anlamıyorum biz mi onay verelim
Hymenmi yapalım ne yapalım bizden ne istiyor arkadaş hiiiç anlamadım
konuyu gerçek farzederek yazıyorum: bak güzel kardeşim, zar öyle parmak girmesiyle hemen bozulmaz. kağıt gibi bişi değil bu yani. o kadar kolay değil. tek ilişkide zarı yırtılmayan, iki ilişkide yırtılan, hatta doğum yapıp zarı yırtılmayan kadınlar var. sen bu işleri oyun mu sanıyorsun. bu yaşadığın şey sadece takıntı. doktora da gitmişsin, doktor da bakiresin demiş inanmıyorsun ona ama bu tamamen beyninin bir oyunu. o kadar çok baskı altında kalmışsın ki psikolojin bozulmuş. yani sen ikinci doktora gitsen o da bakiresin dese üçüncüye dördüncüye gidersin bunun sonu yok, çünkü bu yaşadığın şey takıntı psikolojik bir durum. ayrıca doktorun yanılma payı olduğunu sanmıyorum, çünkü bir kadın doğum doktoru için en basit en kolay muayene kızlık muayenesidir heralde. tamam mı güzel kardeşim
ya ne bılıyım ıste psıkolojık çöküntü yasadıgım ıcın herseyı dusunuyorum bırde obsesyn hastalıgım var sanırım takıntı hastalıgı ondan da olabılır
heh işte takıntı haline getirmişsin sen bunu.. şuan tedavi görüyor musun bu hastalığınla ilgili? doktoruna bahset şu takıntını seni rahatlatsınya ne bılıyım ıste psıkolojık çöküntü yasadıgım ıcın herseyı dusunuyorum bırde obsesyn hastalıgım var sanırım takıntı hastalıgı ondan da olabılır
Buyur burdan yak , Yahu doktora gitmissin doktor bakiresin demis....
eeeee ???
Biz ne diyelim simdi , bizde sana aksinimi soyleyelim...
Ve anlamadigim durum ise , Sen neden kendin den bukadar supheleniyosun...
Hayret birseyyyyyy....
Sanırım bu durumun sızlerın basınıza da gelmesı gerekıyor karsıdakı ınsanı anlıyabılmek ıcın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?