bekaret

hangi erkek afedersiniz ama cinsel organını sokmak varken parmağını sokar ki çok saçma geldi bana, bir yakaladı mı affetmez erkek milleti

hayda kardeşim insan gecmisini bilmez mi? bu ne yaman çelişki. madem doktora inanmiyorsun. o zaman şüphelerin var. bence silkin kendine gel. psikolojin bozulur. adam zarı bırakır bu sefer dengesiz bu kız der. bide onun için rapor ister. ömrün rapor almakla geçer. sakinleş ve sana guveni olmayan biri ile yola devam etmeden bir daha düşün doğru insan mi diye?:18::18:

esoes01 bana mailini özelden atarmısın buradan msj atamıyorum nedense yaa ? yenı uyeyım ondan sanırım

Şöle Yapalım Benim Bu Öneri Çok İyi Bak Foto Gönder Biz Burdan Bakalım Zar Duruyormu Durmuyormu Madem Doktora Değil Bize Güveniyorsun

bence sen bakire değilsin valla bak..

olay sadece cinsel birleşme değildir, kan değildir..yani en azından benim mantık böyle işliyor..

Ne densin istiyorsun anlamadım ki? jöle mi bu şekil değiştirsin doktordan doktora fark etsin? Bakireymişsin işte. Nişanlında çok merak ediyorsa evlenmeyi beklesin de görsün. o da ayrı birşey zaten.

ya ne bılıyım ıste psıkolojık çöküntü yasadıgım ıcın herseyı dusunuyorum bırde obsesyn hastalıgım var sanırım takıntı hastalıgı ondan da olabılır

bence sen bakire değilsin valla bak..

olay sadece cinsel birleşme değildir, kan değildir..yani en azından benim mantık böyle işliyor..

senın bu dusuncelerını emin ol farklı bır boyuttan zaten bende dusunuyorum ve bunun pısmanlıgı uzuntusunu zatn yasıyorum... ınsanlara bu sekılde yaklasım cok yanlıs o kısı sızde olabılırsınız bıraz empatii...

Sanırım bu durumun sızlerın basınıza da gelmesı gerekıyor karsıdakı ınsanı anlıyabılmek ıcın?

ama herangı bır cısım gırdıgınde yırtılabılınmesınden bahsedılıyor bazı ınternet sıtelerınde?

ya ne bılıyım ıste psıkolojık çöküntü yasadıgım ıcın herseyı dusunuyorum bırde obsesyn hastalıgım var sanırım takıntı hastalıgı ondan da olabılır

e ne yapmayı düşünüyorsun peki. başka doktora git madem ama bence boşuna gidersin doktor bakiresin dediyse bakiresindir tıp okumuş adam bilemeyecek mi yani. başka doktora da git madem ondan da duyunca rahatlarsın belki

heh işte takıntı haline getirmişsin sen bunu.. şuan tedavi görüyor musun bu hastalığınla ilgili? doktoruna bahset şu takıntını seni rahatlatsın

Buyur burdan yak , Yahu doktora gitmissin doktor bakiresin demis....

eeeee ???
Biz ne diyelim simdi , bizde sana aksinimi soyleyelim...
Ve anlamadigim durum ise , Sen neden kendin den bukadar supheleniyosun...
Hayret birseyyyyyy....

bbu ılk gece korkusu ve aynı zamanda psıkolojık bunalım durumla alakalı bırseyy önemlı bır konu sonucta

ama hep böyle konuların sonu psikolojik bi rahatsızlığa bağlanıyor

hayır görmuyorum bırkac gun once bır arkadasım bahsettı bu hastalıktan bende arastırdım bugun oyle olabılcegımı dusundum cunku bazı belırtılerı bende de var.. yanı benımde aılem nısanlım onem verıyor bu konuya herkez gıbı tabıkı bende yaptıgım seyı onaylamıyorum cahıl oldugum ıcın olan oldu zaten doktor konusuna gelınce de bende bır yandan mantık yurutmeye calısıyorum sızın yaptıgınız gıbı dıger yandan dusuncelerım benı tetıklıyor

bu konu yuzunden ıntıhara tesebbus eden bırcok ınsan var bu gibi önemlı konularda ınsanların psıkolojık durumu bılınmeden alay edılmemelı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…