bekaret

Doktordan bakire olduğuna dair bir belge mutlaka al. Hiç olmazsa destekli atarsın. Ne de olsa önemli olan yaşanan duygular değil , önemli olan bir zar parçası ve aynı zamanda bir kağıt parçası.

Son düzenleme:
Yanliz biseyi cözemedim daha, ten temasi olmadan o parmak oraya nasil ulasti :44:

ahhahha işte işin namusluyum kısmı ten teması olmadan olması bebekkk

bakire ya ondan öyle hahaha ah ah bakire olup böyle olcağımna olmaman daha iyi de işte ....

yaa komık olan ne bı soylermısınızz yaaa ??? ben benım psıkolojımı etkıleyen bır konudan bahsedıyorum sıze?

Yaa bacım ne desek sen yerinde sayıyosun napalım yani müneccim miyiz biz. 7 yıl tıp okumuş doktora güvenmiyorsun dahası var mı? Hayır ne bekliyorsun, ne duymak istiyorsun bi anlasak yazıcaz da bizi de kıvrandırdın. Habire değişir mi durum diyosun, şeker mi bu erisin, nasıl değişecek, bakire demiş işte adam da. Aaaa

Canım şüphesi varsa gitsin başkasına dertsiz başına dert mi arıyorsun anlamadım yani
Onun kendisinde vardır bir şey de sende arıyordur hinliği

bu konu sizi niye bu kadar depresyondan depresyona sokuyor anlamadım
siz geçmişte ne yaşamışsınız bilmiyor musunuz?
bir doktora gittiniz güvenmediniz ikincisine gidin o zaman
buradaki arkadaşlardan almak istediğin cevap ne acaba biz de ona göre cevap verelim sana

hala konu kapanmamış arkadaş konu sahibi bir anket aç ona göre oylayalım bakire misin değil misin belki doktora değilde bize inanırsın hoş sen fakesin buna şüphe yokta yazıyoruz işte. bide madem yalandan bir konu açıyorsun bir iki kelime farklı şeyler yazda biraz inandırıcı olsun

anket yapalım bence, oylamaya da sunabiliriz bakire oldugunu kabul edenler etmeyenler

kesinlikle anket güzel fikir

İşte bunun gibiler yüzünden ban yiyoruz.
Başta dedik inanmıyorsan başka doktorada git daha ne istiyor anlamıyorum biz mi onay verelim
Hymenmi yapalım ne yapalım bizden ne istiyor arkadaş hiiiç anlamadım

arkadasa katiliyorum piskologa git brnce sen dr a falan gitmedin o haltida yedin simdi tutustun bakire deyilsin. ama onunda kolayi var.diktir bilmiyorum evlendim esim oldugu halde utaniyorum bazen sizler.nasil oluyo da sevgililerinizle surtunme.midir nedir yapabiliyosunuz ay aklim almiyor daha fazla yazmiyim allah akil fikir versin illaki edeb edeb edeb...

konuyu gerçek farzederek yazıyorum: bak güzel kardeşim, zar öyle parmak girmesiyle hemen bozulmaz. kağıt gibi bişi değil bu yani. o kadar kolay değil. tek ilişkide zarı yırtılmayan, iki ilişkide yırtılan, hatta doğum yapıp zarı yırtılmayan kadınlar var. sen bu işleri oyun mu sanıyorsun. bu yaşadığın şey sadece takıntı. doktora da gitmişsin, doktor da bakiresin demiş inanmıyorsun ona ama bu tamamen beyninin bir oyunu. o kadar çok baskı altında kalmışsın ki psikolojin bozulmuş. yani sen ikinci doktora gitsen o da bakiresin dese üçüncüye dördüncüye gidersin bunun sonu yok, çünkü bu yaşadığın şey takıntı psikolojik bir durum. ayrıca doktorun yanılma payı olduğunu sanmıyorum, çünkü bir kadın doğum doktoru için en basit en kolay muayene kızlık muayenesidir heralde. tamam mı güzel kardeşim

Aynen arkadaşım sorma hep bunlar sayesinde mapus yata yata bi hal olduk ama dayanamıyorumda bu tarz konularda napayım

Buyur burdan yak , Yahu doktora gitmissin doktor bakiresin demis....

eeeee ???
Biz ne diyelim simdi , bizde sana aksinimi soyleyelim...
Ve anlamadigim durum ise , Sen neden kendin den bukadar supheleniyosun...
Hayret birseyyyyyy....

benim anlayamadigimda ortada bir parmak var ve dediginize gore tensel temas yok bu nasil oluyor acaba:44:temas olmadiysa bu korku neden?

arkadaşım kadın doğum uzmanına gitmedin mi sen?
ne bu sankii nöroloğa muayene olmuş gibi endişeleniyorsun.
bizi de çileden çıkarıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…