bekaret

evet psıkolojık etkıledı benı yanı o muayne anı bıle ınanın benım ıcın cok kotuydu

öyle parmakla bozulmaz o zar bir hayli zorlamak gerekiyor. Doktora da gitmişsin bakiresin bence.Kendine güven nişanlın kimbilir neler yaşamıştır. Kafana takmaya deymez bence...

neyi zorluyorsunuz:44:
pek ala parmakla da bozulur.haaa siz zorlanmış olabilirsiniz ama herkesin aynı olduğunu nereden çıkarıyorsunuz

evet psıkolojık etkıledı benı yanı o muayne anı bıle ınanın benım ıcın cok kotuydu

Benim bildigim de bakire olup ilk gece kanama yasamayanlar var ve bu insanlarin bakire olduklarina kesinkes guvenim var yani.. nisanlinin da bunu bilmesi gerekiyor

doktorlar rapor vermıyorlar adlı vaka olması gerekıyor ve savcılıkdan ızın gerekıyor doktorum bana bu sekılde söyledi ayrıca nısanlımda doktora gıtmıyo

Kızlık zarı parmakla bozulmaz, hadi bozuldu diyelim kan gelirdi. Ama imkanı yok iki parmak da olsa girer bozulmadan. Yeter ki ıslaklığı olsum

doktorlar rapor vermıyorlar adlı vaka olması gerekıyor ve savcılıkdan ızın gerekıyor doktorum bana bu sekılde söyledi ayrıca nısanlımda doktora gıtmıyo

sen en iyisi başka bi doktora daha git kendini iyi hissedeceksen

Arkadaşlar bu kadarda anlamsız soru olurmu konu sahibi arkadaş bu komediyi bıraksın fake resmen....

Arkadaşlar bu kadarda anlamsız soru olurmu konu sahibi arkadaş bu komediyi bıraksın fake resmen....

senın gıbı fake dıyen arkadasları ınan kı cıddıye almıyorum sagolsun dıger arkadaslarım samımıyetıme guvenıyoda yardımcı olmaya calısıyo...

için rahatlicaksa git derim. Ama doktorunda yanıldığını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…