- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
bu yuzden soruyorum doktorun yanılma ıhtımalı görememe ıhtımalı felan olur mu dıye
Birde arayıp telefonda rapor mu verdiniz
Ne desem bilemedim ama doktor bir şey yok diyorsa yoktur arkadaşım tatmin olmadıysan 2.ye 3.ye git farklı farklı doktorlara. Aslında bu olay bilinçaltınızda varmış ama nişanlınızda öyle diyince çok kötü tetiklemiş oldu. İstersen psikolog yardımı al arkadaşım yoksa geçmeyecek bu düşüncelerin.
olmaz. eyer icin rahat deyilse neden baska bir doktora gitmiyorsun ? defalarca bunu soyledik sana.
tekrar gıtmeme gerek yoktur degıl mı yaa hanı bu konularda napılır bılmıyorum cunku
tekrar gıtmeme gerek yoktur degıl mı yaa hanı bu konularda napılır bılmıyorum cunku
öyle parmakla bozulmaz o zar bir hayli zorlamak gerekiyor. Doktora da gitmişsin bakiresin bence.Kendine güven nişanlın kimbilir neler yaşamıştır. Kafana takmaya deymez bence...
evet söyledınız fakat bende ıste farklı bır sonucla karsılasırmıyım korkusundan gıtmıyorm
evet psıkolojık etkıledı benı yanı o muayne anı bıle ınanın benım ıcın cok kotuydu
neyi zorluyorsunuz:44:
pek ala parmakla da bozulur.haaa siz zorlanmış olabilirsiniz ama herkesin aynı olduğunu nereden çıkarıyorsunuz
doktorlar rapor vermıyorlar adlı vaka olması gerekıyor ve savcılıkdan ızın gerekıyor doktorum bana bu sekılde söyledi ayrıca nısanlımda doktora gıtmıyo
Doktora gitmiş arkadaş bakiresin demiş eee demekki bozulmamış
Kızlık zarı parmakla bozulmaz, hadi bozuldu diyelim kan gelirdi. Ama imkanı yok iki parmak da olsa girer bozulmadan. Yeter ki ıslaklığı olsum
Arkadaşlar bu kadarda anlamsız soru olurmu konu sahibi arkadaş bu komediyi bıraksın fake resmen....
için rahatlicaksa git derim. Ama doktorunda yanıldığını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?