bekaret

Bir insan bakire olup olmadığını nasıl bilmez Allah aşkına ya.
Bunun için dr. a gitmek ne demek?

pekı sonucun degısme gıbı bır ıhtımalı olabılırmı sızce?
Bilmem arkadaşım sonuç değişir mi değişmez mi bilmem.
Bunu da öğrenecek olan sensin
Bence bir zara bu kadar anlam yükleme.
Bir şey yaşadıysan bunu sen yaşadın arkasında dur.
Günahı sevabı suçu hepsi senin kimseyi ilgilendirmez.
Sen bu zar mevzusuna kendin için değil nişanlına kendini kanıtlamak için kafa yoruyorsun.
Sen bir insansın her şeyden önce bir zar yapısı değil.

hayır ne duymak istiyorsun
evet bende de öyle bir takıntı oldu ama sen abartıyorsun

evet ben artık abartıyorum bunun bende farkındayım ama bunu aşamıyorum işte guvensızlık var doktora bıde sordum kanarmı felan dıye kesın bıse demedı esneklıgını sordum oda ılıskı anında bellı olur dedı bana adam

ben konu sahibini anladım.erkek arkadaşı parmağını sokmuş ve kan gelmemiş.bu durumda konu sahibinin zarı esnek ve ilk gecesinde kan da gelmeyecek.ayrıca yaşadıklarından sonra bakire değilsin

Sevgilin senden niye böyle bir şey talep etti?
Eski erkek arkadaşınla yaşadıklarını anlattın sanıyorum, onun da aklına şüphe düştü...
Doktordan başka güveneceğin kimse yok bu durumda.
Bakire olduğunu öğrendiğine göre için rahat olsun.

doktoruma sordum esneklıgını ılıskı sırasında bellı olur dedı kan olayını da sordum gelır buyuk ıhtımalle yanı dedı

Doktor muayene sonrasında zar sağlam dediyse sağlamdır. Yanılmaz bence.
Ha bekaret dersen o ayrı konu. Herşeyi yaşayıp, bir tek zarı sağlam bırakıp sonra bakire miyim, bakire miyim demeyin Allah aşkına. Kimi kandırıyorsunuz, kendinizi mi , evleneceğiniz kişiyi mi?
Sen bakireysen, hiç kendine dokundurmamış kızlar ne oluyor?
Bu kadar büyük bir meseleyse yaşamasaydın kimseyle birşey arkadaşım, ne diyelim yani.

Zarın sağlam ama bakire sayılmazsın kısacası.

Sana zar sorup fellik fellik dr aratan, ya kan gelmezse diye takıntı yaptıran adamla da evlenmeyi bir daha düşün. Mazallah ilk gece kan gelmezse kapının önüne koyar seni.

Bence siz nisanlinizla sevisin, aman kilot cikmasin, parmagida kullanmayi unutmayin, sonra ilk gece kanamassa "hani senin parmagin rahat durmamistiya o zaman bozuldu kesin" dersiniz, oldu bitti iste

kusura bakmayin da tek bir erkekle birlikte olmus bir bayan bir kac erkekle "zarini kaybetme ama naparsan yap seklinde" birlikte olmus bir bayandan cok daha bakiredir.

zaten belki de gercekten dogrudur, birde biz zarar vermeeylim diye sabirla yaziyoruz cevaplari ama artik gercektende kabak tadi vermeye basladi.

ne saçma bir konudur bu yaw ! doktor muayenesi olmuşsun bakiresin demiş sana.hala ne diye yardım edin diyorsun anlamış değilim.napıcaz yani gelip biz mi kontrol edicez bir de. uzatmanın manası yok bu konuyu

Bir insan bakire olup olmadığını nasıl bilmez Allah aşkına ya.
Bunun için dr. a gitmek ne demek?
arkadaşlar nihayet anladınız bu vatandaş alay ediyor insanlarla
sahte bir konu bulmuş kendine papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor
şunun konusuna cevap vermeyin de kimseyle kafa bulamasın

ben konu sahibini anladım.erkek arkadaşı parmağını sokmuş ve kan gelmemiş.bu durumda konu sahibinin zarı esnek ve ilk gecesinde kan da gelmeyecek.ayrıca yaşadıklarından sonra bakire değilsin

egem goruyorsun dimi kizlari :) iyiki oglum yok valla. soyle durust yaptigi seyin arkasinda durmuyor bazi insanlar.

Son düzenleme:
Korkma,bakiresİn,
ancak
yaşadıkların yüzünden gerçekte bakire değilsin.

Son düzenleme:
vay be bi kız birini seviyor ona inanıyor birlikte oluyor onun adı bakire değile çıkıyor bazıları da konu sahibi gibi yok üstümde iç çamaşırı vardı yok altımda şu vardı teni tenime değmedi ama parmağı değidi gibi şeylerle bakireyim diye ortada geziyor.
tabii canım doktor bakmış evet bakiresin.sorun yok.

ne önemliymiş şu zar Ya Rabbim.

bu kadar şeyden sonra ' gel ben biir bakayım çok iyi anlarım gel sen bana gel ' demelerini mi bekliyosun insanların anlamadım ama git başka bişeyle uğraş başka sitelere gir arkadaşım.. kusura bakmayın ama toptan sinir oldum bu konuya

Kaçırdım sanırım...
Parmak olayı ne?:26:

erkek arkadasi ile uzerlerinde kilotla surtunurlerken birbirlerine, erkek arkadasi aska gelip parmagini arkadasin malum yerine sokmus. Arkadasta simdi baskasiyla nisanli ve nisanlisi bakire kiz istiyormus. O da parmak yuzunden acaba bakire miyim diye cok merak etmis doktora gitmis guya, dooktor da zarin yerli yerinde demis ama ici rahat etmemis bir turlu. Bizde tum ahali saf saf ayy sen merak etme dedik ama bizi alaya aldi sanirim baya. Cunku ama anlamiyorsunuz beniiiiii, parmak girdi diyip duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…