- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Bilmem arkadaşım sonuç değişir mi değişmez mi bilmem.pekı sonucun degısme gıbı bır ıhtımalı olabılırmı sızce?
hayır ne duymak istiyorsun
evet bende de öyle bir takıntı oldu ama sen abartıyorsun
Canim doktordan iyi mi bileceksin, doktorun goremeyecegi bir sey degil ki bu, basit bir et parcasi, neden yanilsin adam. Sanki kanser teshisi yapiyor da yanilma ihtimali olacak, alemsin yani.kac yil okuyor adamlar, ultrasonla da bakmiyor, doktorun gayet net gozuyle gorebilecegi bir seydir bekaret.
Kisaca sen bakiresin. İnsalah zarin esnek degildir tabi yoksa o nisanliyla sen yandin.
Fakat esnek olsa doktorun da bunu belirtirdi diye dusunuyorum.
akşam akşam arızamısın konu sahibi?
tüm yorumlara aynı cvbı yazmışsın.
'benı anlamıyıosunuz kımse benı anlamıyo doktor yanılabılırmı diyorummm ya kan gelmessseeee'
inanmıyosan doktora bıkac tane daha doktora gıt ozmn. 10tane farklı doktora git ozmn alla allaaaaaa.
gercekten şaka gibisin belki gerdekte kan gelmez esnekse zarın , o zmn ne olacak?? doktor yanılmış bakire deilmişim diyemi düşüneceksin , sen bu kafayla nişanlına herseyı itirafta edersin böyle bi durum yaşarsan
yok yani konu kandırmaca gibi geldi bana. deilsede bekaret kontrolu yerine beyin doktoruna git.
te allam ya..
Sen özele gidiyorsun ve kızım diye rapor istiyorsun vermiyorlar çok inandırıcı gerçekten konuna inanmıyorum ben zaten genede yorum yapayım o parmaktan sonra zaten kız olsan ne fayda kız değilsin dr seni kandırmış
zaten belki de gercekten dogrudur, birde biz zarar vermeeylim diye sabirla yaziyoruz cevaplari ama artik gercektende kabak tadi vermeye basladi.
ne saçma bir konudur bu yaw ! doktor muayenesi olmuşsun bakiresin demiş sana.hala ne diye yardım edin diyorsun anlamış değilim.napıcaz yani gelip biz mi kontrol edicez bir de. uzatmanın manası yok bu konuyu
arkadaşlar nihayet anladınız bu vatandaş alay ediyor insanlarlaBir insan bakire olup olmadığını nasıl bilmez Allah aşkına ya.
Bunun için dr. a gitmek ne demek?
ben konu sahibini anladım.erkek arkadaşı parmağını sokmuş ve kan gelmemiş.bu durumda konu sahibinin zarı esnek ve ilk gecesinde kan da gelmeyecek.ayrıca yaşadıklarından sonra bakire değilsin
egem goruyorsun dimi kizlari :) iyiki oglum yok valla. soyle durust yaptigi seyin arkasinda durmuyor bazi insanlar.
Kaçırdım sanırım...
Parmak olayı ne?:26:
Ne parmakmış arkadaş, kaç kişi bir olduk çözemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?