bekaret

yaa komık olan ne bı soylermısınızz yaaa ??? ben benım psıkolojımı etkıleyen bır konudan bahsedıyorum sıze?

Açıklama için teşekkürler.
Hmmm bakire oladabilir olmayadabilir.:26:
Anlıyorda olabiliriz anlamıyorda olabiliriz.:26:

bakire yaz 5555 e gönder olup olmadıgın cebine gelsin neyin yardımını istiyorsun ben onu anlayamadım hala?

off akşam akşam pek bi güldüm :))

yardım mı istiyosun kuzum? o yüzüğü al nişanlının gözüne sok. sonrada kendine ADAM GİBİ ADAM birini bul ömrünü paylaşacak.

off akşam akşam pek bi güldüm :))

yardım mı istiyosun kuzum? o yüzüğü al nişanlının gözüne sok. sonrada kendine ADAM GİBİ ADAM birini bul ömrünü paylaşacak.

Guzelim adamin sucu yok ki. Onun hayat anlayisi oyle, bastan sormus kiza bakiremisin diye. O da hi hi evet evet demis cunku cok istemis onla evlenmeyi. bence de yuzugu soksun adamin gozune, adam kurtulsun.

Niye nişanlınıza bunu söylediniz anlamadım doğrusu...bir zar ne kadar önemliki....sevgiliniz le her türlü samimiyy etde olub.sonra bir zar bozulmadl diye bakiremi olmuş oluyorsunuz...
Şimdi tlp çok ilerledi.artık bakire olmayanlar bile rahatlıkla bakire oluyor...bunu bile bile bu erkekler neden illada zar diye tutturur.
Bide anlamadığım şuki eğer ailenizde buna çok önem veriyorsa...o kadar mi önemli bir erkek yakınlaşmak.değermiki....

bakırelık konusunun sorun edıldıgı bı ulkede oldugumuzu artk dusunmuyorum ya ben kacıncı yuzyıl yanı
doktordan daha ıyı kım bılebılır ayrıca bunu hem tum askı sevgısı bacak arasıyla neden baglıyorsun pıskolojını bozucak
bı durum yok bence burda . erkek arkadasınada korkman yerıne bunları anlatman yeterlı hersey bacak arasındakı kızlık degıldır
ne kızlar var neler yapıyorlar o senı sevmıs nısanlanmıssınız sımdı bunu neden sorun etmıs kı bana cok yanlıs geldı tutumu

Biyolojik olarak hymenin var ama duygusal anlamda olmadığı için bu rahatsızlığın
Yaşarken sorun yok sonrasında oluyor değil mi?
Bir tane de değil birkaç tane. Noldu hepsi keyfine baktı paçası tutuşan sen..

Son düzenleme:
Leğene sıcak su koy içine otur.Nişanlın ağzına üflesin 40 sn aralıksız.Suda kabarcıklar olursa zarda yırtılma var demektir.(dalga geçmiyorum.)

Guzelim adamin sucu yok ki. Onun hayat anlayisi oyle, bastan sormus kiza bakiremisin diye. O da hi hi evet evet demis cunku cok istemis onla evlenmeyi. bence de yuzugu soksun adamin gozune, adam kurtulsun.

hayat görüşü kısmına katılmıyorum. hayat görüşü böyleyse kendi de bakir olmalı. ki öyle olduğunuda hiç sanmıyorum. evliliğin temeli sevgiden saygıdan geçer, bekaret kontrolünden değil. bakire olmasaydı evlenmeyecekti yani? e nerde kaldı sevgisi? aman efendim uzak dursun böyleleri okudukça sinirlerim zıplıyo.
ne gencecik kızların hayatı kararıyo bu 'hayat anlayışı' yüzünden.. ama tabii kabahat sırf onda değil ona bu fırsatı verende de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…