erkek arkadasi ile uzerlerinde kilotla surtunurlerken birbirlerine, erkek arkadasi aska gelip parmagini arkadasin malum yerine sokmus. Arkadasta simdi baskasiyla nisanli ve nisanlisi bakire kiz istiyormus. O da parmak yuzunden acaba bakire miyim diye cok merak etmis doktora gitmis guya, dooktor da zarin yerli yerinde demis ama ici rahat etmemis bir turlu. Bizde tum ahali saf saf ayy sen merak etme dedik ama bizi alaya aldi sanirim baya. Cunku ama anlamiyorsunuz beniiiiii, parmak girdi diyip duruyor.
çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :))
yaa komık olan ne bı soylermısınızz yaaa ??? ben benım psıkolojımı etkıleyen bır konudan bahsedıyorum sıze?
o xaman başka bir doktora daha gidin.yaa komık olan ne bı soylermısınızz yaaa ??? ben benım psıkolojımı etkıleyen bır konudan bahsedıyorum sıze?
bakire yaz 5555 e gönder olup olmadıgın cebine gelsinneyin yardımını istiyorsun ben onu anlayamadım hala?
bakire yaz 5555 e gönder olup olmadıgın cebine gelsinneyin yardımını istiyorsun ben onu anlayamadım hala?
o xaman başka bir doktora daha gidin.
off akşam akşam pek bi güldüm :))
yardım mı istiyosun kuzum? o yüzüğü al nişanlının gözüne sok. sonrada kendine ADAM GİBİ ADAM birini bul ömrünü paylaşacak.
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana
sonuca ulaşmak için bazı şeyleri göze alacak artık.Arkadas onuda kabul etmiyor ya o baska bisi derse diyor
sonuca ulaşmak için bazı şeyleri göze alacak artık.
Leğene sıcak su koy içine otur.Nişanlın ağzına üflesin 40 sn aralıksız.Suda kabarcıklar olursa zarda yırtılma var demektir.(dalga geçmiyorum.)
Guzelim adamin sucu yok ki. Onun hayat anlayisi oyle, bastan sormus kiza bakiremisin diye. O da hi hi evet evet demis cunku cok istemis onla evlenmeyi. bence de yuzugu soksun adamin gozune, adam kurtulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?