Aileniz de olur mutlu bir yuvaniz da . Hata yaptiginizi düsünüyorsunuz herkes hatalar yapar kim hatasiz ki ? Hayatindan olmaya deger mi ? Sizi gerçekten sevip deger veren birinin buna takilacagini düsünmüyorum. Aklinizdaki negatif düsüncelerden kurtulun ve hayatiniza bundan sonra size gercekten deger veren insani alarak yolunuza devam edin. Yaşadiginiz her seyin arkasinda durun iyi veya kötü bu hayat sizin başka insanlarin önyargilariyla sonlandirilamayacak kadar da degerli .Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
Al benimkini kullan.
Uyar mı bilmiyorum .
Size tek birşey dicem iğrenç insanlarsiz burda sikintimi paylaşıyorum canımın yandığını söylüyorum dalga geçilecek seymi bu psikolojim çok bozuk diyorum Allah sizin belanızı versin sizin gibi insanların git eglencek başka şey bul insanların hayatlarıyla dalga geçme ben belki bekareti kaybettim ama çok şükür insanlığımi kaybetmedimAl benimkini kullan.
Uyar mı bilmiyorum .
Sağol ablaBak güzel kardeşim!! I.. olan olmuş.. kendini yıprattığına değmez..Sakın hayatını mahvolmuş gibi hissetme.. öyle bi şey yok...kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bi abla tavsiyesi , bu konu sende sır olarak kalsın.. sakın gidip de en yakın arkadaşına falan anlatmaya kalkma.. başını ağrıtırlar., ailen de dahil, arkadaşların falan yani herkes seni bakire olarak bilmeye devam etsin.. emin ol zamanla karşına medeni seni sevecek, namusu iki bacak arasında aramayan bi erkek çıkacak.. ve onla bi gelecek kuracaksın ..
Yıl 2019.Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?