Bekaretimi kaybettim

Mutluluğun formülü bir sen, bir ben, bir de bebek mi gerçekten? Madem mutluluk evlilikten geçiyor evli bu kadar insan neden mutsuz? Neden tek hedef olarak evliliği görüyoruz? Size bacak aranızdaki et parçasına göre değer biçen bir adamı hayatınıza sokmazsiniz olur biter. Yaşam sadece evlenip sevişip çocuk dogurmaktan ibaret değil. Çok muhteşem kadınlar var ne zorluklarla mücadele edip neler başarıyorlar biz ancak ama evlenemem ühü diye kendimizi parcalayalim.

Başlığa istinaden, hayirli olsun diyesim geldi
Güzelim ne var bunda, kendi isteğinle sevismissin, tecavüze falan da uğramamıssin..
Adam evlenme sözü verdi de o yüzden mi birlikte oldun..
Kaç yaşındasın.
Sıkıntı edecek bir durum yok ve sen bunu yıllar sonra anlayacaksın
Lütfen kendine gel biraz..

Aileniz de olur mutlu bir yuvaniz da . Hata yaptiginizi düsünüyorsunuz herkes hatalar yapar kim hatasiz ki ? Hayatindan olmaya deger mi ? Sizi gerçekten sevip deger veren birinin buna takilacagini düsünmüyorum. Aklinizdaki negatif düsüncelerden kurtulun ve hayatiniza bundan sonra size gercekten deger veren insani alarak yolunuza devam edin. Yaşadiginiz her seyin arkasinda durun iyi veya kötü bu hayat sizin başka insanlarin önyargilariyla sonlandirilamayacak kadar da degerli .

Evlilik ve bekaret sizin için bu kadar ilişkiliyse yaptıktan sonra evlenmeyi ummak yerine evlendikten sonra yapsaydınız. Olan olmuş bu kadar arabeske bağlamayın cidden. Evlilik öncesi cinselliğe başlayan ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Her zaman yaptığınızın arkasında durun. Bir de o çocuk bana güven vermedi, ayrılın bence.

Başlık ofsayt en başta zaten...

O kadar korkutuluyor ki belli bir yaşa kadar çocuklar, o kadar baskılarla yetişiyorlar ki... İntihar fikrini aklınıza düşüren 'bekaret' meselesi mi gerçekten?

Öte yandan diğer konu nefsi terbiye etmek ile alakalı bence tamamen... Size bu konuda öğüt vermek haddime değil fakat ileride pişman olacağınız, bir sonraki adımınızda hayal kırıklığına uğrayacağınız -ihtimali bile olsa- hamlelere yer vermeyin. Ya o anı yaşamayın, ileride yaşayacağınız azabı düşünün.

Ve lütfen bu kadar sığ bir düşünceye sahip olmayın, 2nci sınıf insan değilsiniz. En büyük eziyeti kendinize siz yapıyorsunuz!

Canım benim tabiki mutlu bir ailen olabilir. Bunun bekaretle hiç bir alakası yok. Kaldıramamış olabilirsin ama lütfen destek al. Ve o erkek arkadaşından hemen kurtul. Herşey güzel olacak alışacaksın. Merak etme ben de başta senin gibi hissettim geçti gitti

Bak güzel kardeşim!! I.. olan olmuş.. kendini yıprattığına değmez..Sakın hayatını mahvolmuş gibi hissetme.. öyle bi şey yok...kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bi abla tavsiyesi , bu konu sende sır olarak kalsın.. sakın gidip de en yakın arkadaşına falan anlatmaya kalkma.. başını ağrıtırlar., ailen de dahil, arkadaşların falan yani herkes seni bakire olarak bilmeye devam etsin.. emin ol zamanla karşına medeni seni sevecek, namusu iki bacak arasında aramayan bi erkek çıkacak.. ve onla bi gelecek kuracaksın ..

Hiçbir şey senden önemli değil. Şuan ki düşüncelerin benim haddinden fazla canımı yakan bir durum. İntihar etmek, hayattan vazgeçmek çok çok çok saçma. Hangi durumda olursan ol, her şey düzeltilir -ki senin şuan dert ettiğin şey düzeltilmesi gereken bir şey değil.

Az çok seni anlayabiliyorum. Büyük ihtimalle farkında olmadan duygusal olarak cinsellik konusunda psikolojik baskıya maruz kaldın. Şuan bu sebepten suçluluk hissediyorsun ama bu suçlu hissedeceğin bir durum değil. Kimse kimseyle beraber oldu diye evlenmek zorunda da değil. Önemli olan tek şey, karşındaki insanın sana cinsellik hususunda psikolojik baskı uygulamamış olması. Mesela, ihtiyaçlarım var, ben erkeğim, seninle olmayacaksam kiminle olacağım gibi gibi cümlelere maruz kaldın mı?

Bekaret önemli değil. Önemli olan tek şey bunu fiziki ve duygusal olarak hazır hissettiğinde yaşaman.

Elbette ailen de olacak. Çocuklarında...seni çok seven bir kişi çıkacak karşına belki. Fakat sakın sevgiline bu açıdan zaaf gösterme. Bazı erkekler ilk ilişkiyi kendileri ile yaşayan kadınların kendilerine muhtaç olduğu fikrine kapılıyor, kadınları nasılsa cepte gibi görüyor. Dik dur, utanılacak bir şey yapmadın.

Al benimkini kullan.
Uyar mı bilmiyorum .
Size tek birşey dicem iğrenç insanlarsiz burda sikintimi paylaşıyorum canımın yandığını söylüyorum dalga geçilecek seymi bu psikolojim çok bozuk diyorum Allah sizin belanızı versin sizin gibi insanların git eglencek başka şey bul insanların hayatlarıyla dalga geçme ben belki bekareti kaybettim ama çok şükür insanlığımi kaybetmedim

Sağol abla

Yıl 2019.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…