Sağol canım benimHiçbir şey senden önemli değil. Şuan ki düşüncelerin benim haddinden fazla canımı yakan bir durum. İntihar etmek, hayattan vazgeçmek çok çok çok saçma. Hangi durumda olursan ol, her şey düzeltilir -ki senin şuan dert ettiğin şey düzeltilmesi gereken bir şey değil.
Az çok seni anlayabiliyorum. Büyük ihtimalle farkında olmadan duygusal olarak cinsellik konusunda psikolojik baskıya maruz kaldın. Şuan bu sebepten suçluluk hissediyorsun ama bu suçlu hissedeceğin bir durum değil. Kimse kimseyle beraber oldu diye evlenmek zorunda da değil. Önemli olan tek şey, karşındaki insanın sana cinsellik hususunda psikolojik baskı uygulamamış olması. Mesela, ihtiyaçlarım var, ben erkeğim, seninle olmayacaksam kiminle olacağım gibi gibi cümlelere maruz kaldın mı?
Bekaret önemli değil. Önemli olan tek şey bunu fiziki ve duygusal olarak hazır hissettiğinde yaşaman.
Elbette ailen de olacak. Çocuklarında...seni çok seven bir kişi çıkacak karşına belki. Fakat sakın sevgiline bu açıdan zaaf gösterme. Bazı erkekler ilk ilişkiyi kendileri ile yaşayan kadınların kendilerine muhtaç olduğu fikrine kapılıyor, kadınları nasılsa cepte gibi görüyor. Dik dur, utanılacak bir şey yapmadın.
Nasıl bir mantık buMadem evlenmek istemiyordu neden birlikte oldun? Sevgiliyken birlikte olma kararı alıyorsan ille evlilik diye tutturmaman lazım.Bu da ayrı çelişki.
Nasıl bir mantık bu
Naptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kiyamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Olumsuz yorumlari lütfen görmemeye çaliş cevap vermene bile degmez . Pozitif yorumlara odaklan. Kimsenin dalgasiyla ya da önyargisiyla beynini doldurmak zorunda degilsin . Kendine bak kendine deger ver hayatta her dert geçer gider .Size tek birşey dicem iğrenç insanlarsiz burda sikintimi paylaşıyorum canımın yandığını söylüyorum dalga geçilecek seymi bu psikolojim çok bozuk diyorum Allah sizin belanızı versin sizin gibi insanların git eglencek başka şey bul insanların hayatlarıyla dalga geçme ben belki bekareti kaybettim ama çok şükür insanlığımi kaybetmedim
Üzülme canım belkı sevgılın evlılıge suan hazır degıldır ısınız gucunuz var mı yasın kac sevıyorsan bırakmayın bırbırınızı zamanı gelınce evlenırsınız sende acele etme evlenmek ıcın bekaretımı kaybettım dıye sadece bırbırınızı sevıyor musunuz ona karr verınMerhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
Naptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kiyamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Cinsel ilişki yaşayıp sonra da sevgilim benimle evlenmek istemiyor intihar edeceğim derse ben de bunu derim.Nasıl bir mantık bu
Altına yatmak mıNaptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kinamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuzAltına yatmak mı
Biz kimsenin altına yatmıyoruz,üstüne çıkıyoruz tavsiye ediyorum cok daha kaliteli oluyor
Aynı yaştayız bak. İki kızım var. İleride cinsellik yaşarsalar umurumda olmaz. Doğru zamanda yaşasınlar yeter. İntihar etmek çözüm değil, çok büyük bir kayıp. Ailen arkandan neden diye kendilerini yiyip bitirecek. Ben senin gibi bir arkadaşımı bu sebepten kaybettim, yapma. O acı hiç bitmiyor.Sağol canım benim
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?