Bekaretimi kaybettim

Birlikte olduktan sonra mı evlenmekten vazgeçti yoksa beraber olalım ben onu evliliğe ikna ederim diye mi düşündün?
 
Anlaşıldı, 89 kişi konudaymış, umarım 89 kişiden birkaç kişi bu konudaki kurallara uymayan yorumları rapor eder de bana yardımcı olur, konunun gidişatı belli oldu, zaten baştan belliydi de çabalayıp zalimlik vasfımı hemen devreye sokmayayım diyordum.
 
sen öyle san,basbaya bizim suçumuz
 
Cinsel münasebet değil cinsel ilişki.
Özgüvenli birisi değilsin kendi karar verdiğin şeyi yapınca bile kaygılar yaşamandan belli,acilen doktor yardımı almalısın.
İntihar edecek birşey yok,herkes ak pak değil,erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar kadınların da ihtiyacıdır cinsellik. Hatta evlenmeden cinsel ilişkinin yaşanmasını her zaman doğru bulmuşumdur. Çünkü cinsellik evliliğin temel taşlarından en büyüğüdür. İnsanlar ilişki yaşamalı ve vücutlarının birbirine uyumunu görmeliler. (Bence)
Bekarım,cinsel ilişkimi yaşadım,pişman değilim. Evlenemem demiyorum çünkü evlenirim,bekaret çeyiz listesinde yer almıyor.
 
troll müsün akşam akşam ya.madem psikolojin bu kadar saçma sapan bi zara bağlı yapmasaydın o zaman, kendi isteğinle yapmışsın.
 
altına yatma üstüne çık
 
Benim annem babam da sure okuyor bize de ögrettiler biz de okuyoruz da , o kadin gibilerinin yetiştirdigi kizlar derken çok gereksiz bi genelleme olmuş . Videoyu izlemedigim için belki de ifadenizde kaçirdigim bir yer vardir diye düsünüyorum.
 
İntiharı falan unutun “bakire” olup yemediği halt kalmayan sözde bakirelere bile davullu zurnalı düğünler yapılıyor iş onda bitmiyor her zaman.

Bi şey soracağım, “bakire” olup da yemediği her halt kalmayan insana neden gömdünüz ki? Öyle bir kadın daha düşük ama bakire olmayan ondan daha mı iyi konumda? Arada “bile” kelimesi kullanınca düşünceniz ortaya çıkmış.

Bakire olan da olmayan da, bakire olup da her haltı yiyen de yemeyen de birbirinden daha iyi ya da daha kötü değildir.

Hepsinin kendi tercihidir. Öyle kadınlar “BİLE” davullu zurnalı düğün yapabilir.
 
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Yaptığınız düpe düz terbiyesizlik.
Kimsenin altına yatmıyoruz biz.
Bu insanların kendi tercihidir.
Bende ilişki yaşadım ama ahlaksız biri değilim.
Ahlaksızlık cinsel ilişkiyle olmuyor bilin istedim.
Ayrıca evli insanların çocuklarını camiye,oraya buraya bırakmaları ya da işkence edip öldürmeleri de Türkiye'de yaşanan şeyler.
Bir kız korkusundan bebeğini bir yere atıyorsa bu sizin gibi cinselliği "tü kaka" gibi gören insanların suçudur,o kızın değil. Nasıl bir toplum baskısı uyguluyorsanız artık.
 
Evlenmek zorunda misin ? Evlenecegin kisi sana saygisi yoksa bekar yasa neden intihar edecekmissin. 24 yasindaymissin calisiyor musun universite egitimi aldin mi? Dertlerin bunlar olsun. Hastalik kapmadiysan sukretmelisin bile.
 
milyonla
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
milyonlarcaaaaaa (kerimcan gibi oku bunu) yok biz korunmak nedir biliyoruz öyle 15161 tane çocuk yapıp bir de beyinlerini yıkamıyoruz.
 
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz

Her sevişme, çocukla sonuçlanmıyor hanım efendi bilmiyorsunuz galiba.
Aksine cinsel eğitim ve korunma üzerine çocuklarınızı gerektiği gibi bilgilendirmediğiniz, cinselliği ayıp ve ahlaksızlık olarak öğrettiğiniz için, gizli saklı, sağdan soldan yalan yanlış bilgilerle ilişkiye giren, ailesinden çekinip ne yapacağını şaşan kişilerin çocukları oluyor genellikle ortalıklara atılan.
 
genelleme yapmasının sebebi karşısındaki insana kendisini "hiç ilişkiye girmemiş,birşey yaşamamış" gibi göstermesi. Bende tanıyorum öyle insanlar. Kız üniversitede yaşayacağını yaşadı mesela,şuan nişanlı,bir ara oturma fırsatı bulduk nişanlısıyla falan. Kız öyle bir sayıyor ki evlenmeden el ele tutuşanlara,öpüşenlere falan. Böyle yalancıların el üzerinde tutulmasına karşıyım ben.
 
öncelikle üslubunu topla.sonra git bir tedavi ol.tuhaf tuhaf zara kafayı takmışsın kendimi öldürücem derdindesin, git doktora.bir daha da kaldıramıycağın topun altına girme.
 
Yorumunuza katilmakla birlikte bir de ekleyecegim var musadenizle bu diktir diyenler de ayni kalitede insanlar. Karsidaki kisiyi kandiran sizin bahsettiginiz nitelikteki insanlar.. bir de alta yatma vs bahsedip diktir diyen kisi neyseki ban yemis. Cok sevindim.
 
Şey sen anneymişsin sanırım.
Sen bebeği nasıl yaptın acaba?
Merak ettim. Hava yoluyla falan mı yaptın,merak ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…