sen öyle san,basbaya bizim suçumuzBelki de annesiz babasız çocukların sebebi doğum-kontrol yöntemi bilmeyen cahil, eğitimsiz insanların suçudur.
Belki de çocuk bakacak gücü olmayan ama "rızkıyla gelir yea" tarzı konuşanların suçudur.
Belki de savaş çıkaranların suçudur.
Ama sadece belki.
Belki.
Ban yemiycem seninle polemiğe girdiğim için Ban yersem çok zoruma giderdoğurup doğurup anaları gibi yapicam hepppsini sevişsin evlatlarim
altına yatma üstüne çıkNaptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kinamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Benim annem babam da sure okuyor bize de ögrettiler biz de okuyoruz da , o kadin gibilerinin yetiştirdigi kizlar derken çok gereksiz bi genelleme olmuş . Videoyu izlemedigim için belki de ifadenizde kaçirdigim bir yer vardir diye düsünüyorum.Bekaretimi kaybettim, hükümsüzdür.
Seçimle alakalı bir video düşmüştü, izleyenler anlayacaktır, bir "annecik" 11-12 yaşlarındaki kızının psikolojisini baya bir bozmuş, fetih suresi oku falan diyordu.
Hah işte o kadın gibilerinin yetiştirdiği kızlar böyle oluyor.
Yazık.
Teselli etmeye ya da gerçekleri göstermeye uğraşmayacağım çünkü kabullenmeyecek.
İntiharı falan unutun “bakire” olup yemediği halt kalmayan sözde bakirelere bile davullu zurnalı düğünler yapılıyor iş onda bitmiyor her zaman.
Yaptığınız düpe düz terbiyesizlik.Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
milyonlarcaaaaaa (kerimcan gibi oku bunu)Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
genelleme yapmasının sebebi karşısındaki insana kendisini "hiç ilişkiye girmemiş,birşey yaşamamış" gibi göstermesi. Bende tanıyorum öyle insanlar. Kız üniversitede yaşayacağını yaşadı mesela,şuan nişanlı,bir ara oturma fırsatı bulduk nişanlısıyla falan. Kız öyle bir sayıyor ki evlenmeden el ele tutuşanlara,öpüşenlere falan. Böyle yalancıların el üzerinde tutulmasına karşıyım ben.Bi şey soracağım, “bakire” olup da yemediği her halt kalmayan insana neden gömdünüz ki? Öyle bir kadın daha düşük ama bakire olmayan ondan daha mı iyi konumda? Arada “bile” kelimesi kullanınca düşünceniz ortaya çıkmış.
Bakire olan da olmayan da, bakire olup da her haltı yiyen de yemeyen de birbirinden daha iyi ya da daha kötü değildir.
Hepsinin kendi tercihidir. Öyle kadınlar “BİLE” davullu zurnalı düğün yapabilir.
öncelikle üslubunu topla.sonra git bir tedavi ol.tuhaf tuhaf zara kafayı takmışsın kendimi öldürücem derdindesin, git doktora.bir daha da kaldıramıycağın topun altına girme.Size tek birşey dicem iğrenç insanlarsiz burda sikintimi paylaşıyorum canımın yandığını söylüyorum dalga geçilecek seymi bu psikolojim çok bozuk diyorum Allah sizin belanızı versin sizin gibi insanların git eglencek başka şey bul insanların hayatlarıyla dalga geçme ben belki bekareti kaybettim ama çok şükür insanlığımi kaybetmedim
Yorumunuza katilmakla birlikte bir de ekleyecegim var musadenizle bu diktir diyenler de ayni kalitede insanlar. Karsidaki kisiyi kandiran sizin bahsettiginiz nitelikteki insanlar.. bir de alta yatma vs bahsedip diktir diyen kisi neyseki ban yemis. Cok sevindim.genelleme yapmasının sebebi karşısındaki insana kendisini "hiç ilişkiye girmemiş,birşey yaşamamış" gibi göstermesi. Bende tanıyorum öyle insanlar. Kız üniversitede yaşayacağını yaşadı mesela,şuan nişanlı,bir ara oturma fırsatı bulduk nişanlısıyla falan. Kız öyle bir sayıyor ki evlenmeden el ele tutuşanlara,öpüşenlere falan. Böyle yalancıların el üzerinde tutulmasına karşıyım ben.
Şey sen anneymişsin sanırım.Naptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kinamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?