Bekaretimi kaybettim

Aynen oyle ama dedigim istiyerk yaptiktan sonra pisman olmanin anlami yok olan olmus giden gitmis yokyok oldururum yok bitetim ne demek iste ben buna kiziyorm bu besen senin isteyerek oldun evlenmek istemiyor bilmem ne tansiyonum yukseldi​

Aynen oyle ama dedigim istiyerk yaptiktan sonra pisman olmanin anlami yok olan olmus giden gitmis yokyok oldururum yok bitetim ne demek iste ben buna kiziyorm bu besen senin isteyerek oldun evlenmek istemiyor bilmem ne tansiyonum yukseldi​
Aman dikkat edin,hamilesiniz bir de.
Şimdiden hayırlı doğumlar,bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah.

Eveeet, yine "ultra namuslu hatta doğuştan bekaret kemerli" mükemmel bazı hanımlarımızın konu sahibini yerden yere vurduğu bir konu daha. Kadınların kendilerini tabir-i caizse bir eşya, bir mal gibi görmelerine üzülüyorum. Kocana sıfır olarak gitmedin, 2. el olarak gittin vah vah (!). Kendini böyle görene erkek de öyle davranır, ben ne diyeyim?

Ben normalde burada böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama konudakileri görünce yazmak istedim. Benim birlikte olduğum ilk kişi şimdiki erkek arkadaşım değil. Değildi yani ne yapayım, o zaman doğru olan o insan gibi hissediyordum değilmiş. Kendimi mi öldüreyim? Hatta bak bu ilk erkek arkadaşım bana dedi ki "Seni benden başkası kabul etmez (!), bir hata yaptım biz birbirimize aitiz gel yeniden başlayalım"; bağıra çağıra evimden kovdum. Şimdiki erkek arkadaşıma (şu anda nişanlım) da sadece önceden sevgililerim olduğunu biliyor. Yemin ederim çocuk bana bir kere bile "Yattın mı ettin mi, vay efendim nasıl yaparsın?" diye sormadı. Ben de ona sormadım. Olmuş bitmiş yani geçmişinde ben mi vardım bana ne. Onun da önceden cinsel birliktelik yaşadığı ilişkileri olmuştur diye tahmin ediyorum, sormadım detayını. Kendine defolu mal muamelesi yaptırtma, önünde güzel bir hayat var. Dünyanın sonu değil, sen kendini sevdikçe, saygı duydukça herkes de seni sevecek ve saygı duyacak.

Bunun işte açığı, kapalısı yok maalesef. Bir ara burada diktirme olayı vardı. Ben böyle şeylere karşı olduğumu, karşındakini salak yerine koymak olduğunu söyledim. Onun tercihi dedi bir arkadaş ama benim için bu çok ağır bir yalan. Eşim bana böyle bir yalan söylese, asla affetmezdim. Seven erkek umursamaz zaten, umursayan erkeği de ne kadar seversem seveyim salak yerine koymazdım. İnsanlar yaşadıklarının ardında durmayı öğrenmeliler.

Konu sahibi ban yemis ama umarim okur lutfen yardim al. Asla ama asla intihari düşünme... hicbir sey senden degerli degil.

Zaten evlenmek istiyen erkek beraber olmaz. Turk sinemasına kurban olayim daha kalite kokuyorduq

Böyle bir şeyi bilecek kadar yakın olduğum arkadaşlarımın hiçbiri evlendiklerinde bakire değildi. Evlendikleri adamlar ilk birlikte oldukları kişiler değildi ve bunu sorgulayıp sorun edecek kafada insanlar değiller.
Kaç tane uzun ve ciddi ilişkim oldu, böyle bir konu hiç sorgulanmadı. Sorgulayacak insanlar olsalar hayatıma giremezlerdi zaten.
Yani nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bahsettiğiniz gibi "nadir bir durum" falan değil. "Benim çevremde nadir" deseniz anlarım da dünya sizin çevrenizden ibaret değil sonuçta.

Ya ben erkek olsam umursamasam bile soğurdum. "Neden diktirdi acaba,yoksa söylemeyecek miydi?" diye düşünürdüm. Hani fantezi olsun diye insanların 5bin lira vereceğini sanmam sırf karşındaki "salak" yerine koymak amaçla yapıldığı belli.

Ben şu cinsellik yaşadıktan sonra kendimi intihar edecem diye konu açanları hiç anlamıyorum. Eğer muhafazakar bi ailen varsa seni de öyle yetiştirmişLerdir. Bu durumda zaten cinselliği senin aklına bile getirmemen lazım. Hadi diyelim ailenle aynı fikirde değilsin yaşadın istediğin gibi ve ailen öğrenir diye korkuyorsun, ya da seninle kimsenin evlenmeyeceğini düşünüyorsun. E En kötü ihtimal evlenme, Evlenmek zorunda mısın? o zaman kimse de öğrenmez, karşına bu konu sorun olarak çıkmaz. İntihar etmekten daha kolay ve daha acısız bi çözüm değil mi?

Genç bir kız intihar etmekten bahsediyor yazdığınız yorumlara inanamıyorum!
Sizin gibi insanlar yüzünden erkekler elleri şeyinde göğusleri dik bir sekilde yuruyebiliyor ama kadınlar boyunları hep bükük.
Kadın kadının düşmanıdır boşuna dememişler..
Herkes kendi kapısının önündeki çöplüğü temizlesin!
Millet artık konuda açamayacak arkadaş.. herşeye bir eleştiri herşeyi bir ti ye alma!
Kız yaptığından zaten pişman.. kendini düşmüş hissediyor bi tekme de siz vurun.. çünku bekaret kaybetmek vicdanimizi kaybetmekten daha iyi dimi

Neyse konu sahibi..
Uzulme hic.. bir kan senin hayatından daha önemli değil. Sakın intihar etmeyi bir daha ağzına alma!
Eminim ki çok güzel bir ailen seni cok seven bir esin olacak.
Benim sevgilisiyle birlikte olup daha sonra baskasiyla evlenip mutlu olan arkadaslarim var.. suan icinde bulundugun psikolojiden bir an önce kurtul
Şansın varsa mutlaka destek al

Benimle annem, babam değil ama abim 14 yaşındayken ilk erkek arkadaşımı öğrendiğinde açık açık olmasa da üstü kapalı konuştu. Ne ima ettiğini anladım doğrusu. Hala o konuşma aklımdadır.

"Abiciğim, erkek arkadaşın olabilir. Bir şey demiyorum ama şunu bil sadece şuan hissettiklerin ne kadar aşığım desen de aşk değil. Yaşın gereği, hormonlarının etkisi ile farklı hissediyorsun. O hormonlar sana birçok şey hissettirebilir. Senden tek ricam, çok dikkat et abiciğim. Her şeyi sevgi sanma. Her şeyin sevgiden olacağını sanma. Sana güveniyorum. Erkekler masum değil, özellikle bu yaşlarda kafaları daha farklı çalışır. Seviyorum der. Tamam sevsin ama sevginin senin için şuan bir sınırı var, olmalı," demişti. O an abimi can kulağı ile dinlemiştim ve 2 aylık sevgilimi savunmak için abime verdiğim cevap şuydu, "Abi inan çok iyi bir insan (benden iki yaş büyüktü) bemi de çok seviyor. Asla düşündüğün gibi biri değil." Aradan 10 gün kadar geçti. Dört çift okul sonrası gezdik falan. Erkek arkadaşım biraz ileri gitti, kendimi geri çektim. Üç gün sonra haftasonu sinemaya gitme planı yaptık ve o haftasonu sinema yerine içlerinden erkek bir arkadaş evlerine gitmeyi teklif etti. Ben istemedim, çok rahatsız oldum ama elimden geldiğince belli etmemeye çalıştım. Biz gitmedik, her şey çok güzel. Erkek arkadaşımla da çok güzel ayrıldık. Ertesi gün, ben seninle yapamıyorum, diye terk edildim. İşte o an abimin ne demek istediğini anladım.

Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz

Siz altına da üstüne de yatmadan sevişiyorsunuz herhalde. Gökte süzülüp ahlaklı sevişirken sizin çocuklar da kara deliğe düşmesin. Aman dikkat.

Hiçbir şey senin hayatından önemli değil hangi erkek bakir ki bu dünyada? Kendini böyle şeyler için üzme hayatından vazgeçmeye değmez 5 yıl sonra ne safmışım bunu düşünmüşüm dersin

Rahatla lütfen kendine kızma olan oldu tamam mı? Onun ötesinde seni böyle sevecek insanlar olacaktır illa çevrenle bir düşünme erkek arkadaşından da ayrıl sonuçta dürüst biri değil bu ortada zaten evlenip ömrünü heba etmesin hem evlilik her zaman güzel değildir bunu unutma

Kendi ayaklarının üzerinde dur önce evlilik en sonraki iş olsun . Ve sana Önerim evlenmeden önce bir daha yapma

O değilde tam hortlatmalik konu oldu artik ayda 1 çıkar burda karşıma hahaha

Gelen yorumlara inanamiyorum cidden. Karşınızdaki kiziniz yada kiz kardesiniz olsa eline tabancayi verip tetiği çek mi diyeceksiniz hanimlar bazen cok buyuk konusuyorsunuz.
Kuzum ayni yastayiz seni o kadar iyi anliyorum. Yaptigin icin pismansin hemde cok. Ama zamanla sonuyor atesi alisiyorsun. Kendine deger ver sonra pat biri cikiyor karsina. Dunyani cennette ceviriyor. Ne seni yargiliyor ne de gecmisin hakkinda sorguya cekiyor. Merak etme azda olsa var o erkeklerden. Sen sadece kendini bu intihar fikrinden uzaklaştır hayatinda sana guzel donusleri olacaktir inan dunya inancla donuyor buna emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…