- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Tabi olgunluk başka birşey ama ailelere de çok iş düşüyor. Çocukları tü kaka cinsellik diye büyütüyorlar,korunma yöntemlerini öğretmiyorlar. Aslında aileler alıp karşısına güzelce öğretici bir dille konuşsa problem kalmayacak,kızlarda erkeklerde böyle mağdur olmayacak.
Zaten adam olsaydı kızı dam dazlak birakmazdiErkekler takılsın kafasına göre, kadınlar zar peşinde.
Çok üzücü.
Bu ilişkiyi yaşayan erkek başka kız peşinde, kızımız ölüm düşünüyor
Aman dikkat edin,hamilesiniz bir de.Aynen oyle ama dedigim istiyerk yaptiktan sonra pisman olmanin anlami yok olan olmus giden gitmis yokyok oldururum yok bitetim ne demek iste ben buna kiziyorm bu besen senin isteyerek oldun evlenmek istemiyor bilmem ne tansiyonum yukseldi
Bunun işte açığı, kapalısı yok maalesef. Bir ara burada diktirme olayı vardı. Ben böyle şeylere karşı olduğumu, karşındakini salak yerine koymak olduğunu söyledim. Onun tercihi dedi bir arkadaş ama benim için bu çok ağır bir yalan. Eşim bana böyle bir yalan söylese, asla affetmezdim. Seven erkek umursamaz zaten, umursayan erkeği de ne kadar seversem seveyim salak yerine koymazdım. İnsanlar yaşadıklarının ardında durmayı öğrenmeliler.Genelleme yapmak istemiyorum ama örtünün altına saklanıp rezil rüsva hayat yaşayan insanlar da var. Utanıyorum ya böyle insanlardan,onların adına utanıyorum ben. Kız herşeyi yaşıyor,anal oral fantezi herşeyi yaşıyor ama normal ilişkiye girmedikleri için kendilerini namuslu zannedip üstüne ona buna etrafa sallıyorlar. 2 yüzlülük değil de nedir.
Zaten evlenmek istiyen erkek beraber olmaz. Turk sinemasına kurban olayim daha kalite kokuyorduq
Sağ olun iki kuzum var bu yüzden bu kadar tepki verdim sizde k bakmayinAman dikkat edin,hamilesiniz bir de.
Şimdiden hayırlı doğumlar,bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah.
Ya ben erkek olsam umursamasam bile soğurdum. "Neden diktirdi acaba,yoksa söylemeyecek miydi?" diye düşünürdüm. Hani fantezi olsun diye insanların 5bin lira vereceğini sanmam sırf karşındaki "salak" yerine koymak amaçla yapıldığı belli.Bunun işte açığı, kapalısı yok maalesef. Bir ara burada diktirme olayı vardı. Ben böyle şeylere karşı olduğumu, karşındakini salak yerine koymak olduğunu söyledim. Onun tercihi dedi bir arkadaş ama benim için bu çok ağır bir yalan. Eşim bana böyle bir yalan söylese, asla affetmezdim. Seven erkek umursamaz zaten, umursayan erkeği de ne kadar seversem seveyim salak yerine koymazdım. İnsanlar yaşadıklarının ardında durmayı öğrenmeliler.
Benimle annem, babam değil ama abim 14 yaşındayken ilk erkek arkadaşımı öğrendiğinde açık açık olmasa da üstü kapalı konuştu. Ne ima ettiğini anladım doğrusu. Hala o konuşma aklımdadır.Tabi olgunluk başka birşey ama ailelere de çok iş düşüyor. Çocukları tü kaka cinsellik diye büyütüyorlar,korunma yöntemlerini öğretmiyorlar. Aslında aileler alıp karşısına güzelce öğretici bir dille konuşsa problem kalmayacak,kızlarda erkeklerde böyle mağdur olmayacak.
Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Rahatla lütfen kendine kızma olan oldu tamam mı? Onun ötesinde seni böyle sevecek insanlar olacaktır illa çevrenle bir düşünme erkek arkadaşından da ayrıl sonuçta dürüst biri değil bu ortada zaten evlenip ömrünü heba etmesin hem evlilik her zaman güzel değildir bunu unutmaMerhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?