her ne kadar eşimle kavga edip kendimi mutsuz hissettiğim zaman bazen bekar olup ailemin yanında olmayı kızkardeşlerimle birlikte uyumayı internetten film açıp mısır patlatmayı kahkahalarla film izlemeyi, bazen film izlerken uyuyakalmayı soba başında bir kedi gibi kıvrılıp uyumayı kendimi savunmasız küçük bir çocuk gibi hissettiğimde anne şevkatini v.s bunların tümünü ve anlatamayacağım kadar bi dolu şeyleri özlesemde evlilik güzel bi eşinin bi yuvanın ve bir bebeğinin olması yuvanın onların varlığıyla dahada anlamlı olması tarif edilmesi çok güç, çok büyük bi mutluluk rabim herkese yuvasında huzur mutluluk sevgi ve saygı versin
bekarken sorumlulugunuz pek olmuyor, daha rahat oluyorsunuz evlenince gecim derdi, koca derdi, evin isleri, bide cocuk olursa...
eskiden olsa bekarlık sultanlık derdim simdi ise evin bütün sorumlulugu benim üzerimde oldugundan babam, kardeslerim, ev..
Evlilikten tek farkı kocamın olmayısı..
şöyle geniş omuzlu,kaslı,uzun boyluBi adama hayırrr diyemezsinnnnn!!!!!
şimdi bekar olduğum için tabi ki sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum ama ben herşeyin toz pembe olmadıgınıda biliyorum yani o zamanın gelmesini de dört gözle bekliyorum ben genede bekarlık daha iyi derim işten eve gel yemek hazır evi temizleme derdi yok (hafta sonu haric) annişko sağolsun herşeyi hallediyo,birdeevlenince var tabi ki aşkoş bana yardım etmez,şimdi tabi ederim der ama evlendikten sonra görürürm onu :) evliliğin tadını bilmediğim için pek yorum yapamam onu zaman göstercek artık :)
sana şöyle diyim ben dış görünüşe hiç bakmam isterse dünya yakışıklısı olsun ama sevmediğim bi hareketi bitirir onu gözümde.. Ama son sevgilim biraz sert olucak ama tipsizin biriydi herkes "ayy sen bunla mı berabersin, yok deli misin kızım sen bi kendine bak bi buna" dediler hepsine kulağımı tıkadım çünkü benim için karakter önemliydi.. Ama noolllduuuu? Adam müsfettesi kendini bi halt sandı şimdi çok rahatım o yüzden "bekarlık sultanlık" yazdım resmen kabus yaşamışım
onla sevgili olmadan önce çok düşük bi ihtimal olarak düşünürdüm evlenmeyi ama şimdi eminim evliliğin e si yok aklımda....
gerçekten çok güzel dile getirmişsin!!!! Allah bebeğini ve eşini sana bağışlasın.... Insanın haytında herkesin yeri ayrı benim henüz bebeğim yok ama eşim çoookkk ayrı bi yerde die düşünüyorummm
yaaa en güzel dönemlerden bitanesini yaşıyorsun...hayaller kuruyor insan ewlenince şöyle yapıcam eşime böyle yapıcam diye.... Hayırlısı olsun şimdidennnbende şuanda evlilik kervanını bekleyen bekarlardanımDaha henüz evlilik duygusunu bilmesemde nişanlımın yanında olmak gibisi yoktur diyorum beee
Hayatında ki doğru kişiyse ve aşk sevgi varsa evlilik diyorum tabiki
yaaa en güzel dönemlerden bitanesini yaşıyorsun...hayaller kuruyor insan ewlenince şöyle yapıcam eşime böyle yapıcam diye.... Hayırlısı olsun şimdidennn
rabbim hayırla sağlıkla tatlı bebişler nasibetsin inşallah canım, tabiki herşeyin yeri ayrı herkesin yüreğimizdeki kapladığı yer farklı aile eş rabbim sevdiklerimize, cümle müslüman kardeşlerimize hayırlı ömür hayırlı ölüm versin.
teşekkür ederim inşallah hayırlı olurGüzel olmazmı hiç ahh o hayeller ahhhh
merak ettim şimdi... En önde gelen hayalin neee????
bizim şuanda mesafeler var aramızda yani özlem o kadar çokki. birçok hayalim düşüncem var elbette ama uyandığımda nişanlımı yanımda görmek istiyorum. bunun hayali bile çoook güzel[/QUOASKERDE Mİ ŞU ANDA NEDEN UZAK?
bizim şuanda mesafeler var aramızda yani özlem o kadar çokki. Birçok hayalim düşüncem var elbette ama uyandığımda nişanlımı yanımda görmek istiyorum. Bunun hayali bile çoook güzel
bizim şuanda mesafeler var aramızda yani özlem o kadar çokki. birçok hayalim düşüncem var elbette ama uyandığımda nişanlımı yanımda görmek istiyorum. bunun hayali bile çoook güzel[/QUO
ASKERDE Mİ ŞU ANDA NEDEN UZAK?
kendisi öğretmen ben haritanın sol tarafında, o da sağ tarafında. biraz ilginçbir açıklama oldu ama
kendisi öğretmen ben haritanın sol tarafında, o da sağ tarafında. biraz ilginçbir açıklama oldu ama
HAYIR GÜZEL OLDU...UMARIM KAHRAMANINLA O HAYALLERİNİ EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRİSİN
HAYIR GÜZEL OLDU...UMARIM KAHRAMANINLA O HAYALLERİNİ EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRİSİN
inşallah canım canım inşallah... darısı bütün bekarların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?