Bekarlık mı yoksa evlilik mi sultanlık???

ok ekle sevinirim inci-25 yaşındayım

sende esı ıcın kalp rıtmı bozulanlardansın heralde bnm gıbı her an onu dusunup asık olmakgusel bırsey yaaa hele helal oldughunu bılmek üffffffffff ne bılıyım asıkımm ya esıme

Bekarlık güzel tabii ama evliliği yaşamak ta güzel olmalı en azından evlenmiş bir arkadaşımın düşüncesi bu(kendisi boşandı gerçi).
Çalışmak, kendine yetmek, para kazanmak, güven bunların hepsi çok çekici. Ama bir yaştan sonra çalışan kadın bazı şeylerin farkına varıyor öncelikle anne olmayı istiyor.
Doğa kadına annelik annelik diye bağırıyor sanırım.
Evlilik eğer sevilen kişi ile olduysa güzel. Sonrasında aşkın yerini sevgi alırsa daha iyi.
Çok karmaşık bir konu açıkcası.
Her ikisi de güzel ya. Hayat bu yaşanması gerekenler yaşanıyor. Allah'tan herşeyin hayırlısı.

güvenebileceğin, inandığın, zor zamanlarında seni yalnız bırakmayacak, bir ömür sevecek , adam gibi adam birisiyle evlenirsen evlilik sultanlık olur işte...

en güzel şeyi yazmışsın..kadınlar belli bi süre sonra anne duygusunu tatmak istiyoru,yanında onu seven sevdiği,koruyan bi erkeğinin olamsını istiyor... Yuvasının kuşu olmayııııı

ok ekle sevinirim inci-25 yaşındayım

sende esı ıcın kalp rıtmı bozulanlardansın heralde bnm gıbı her an onu dusunup asık olmakgusel bırsey yaaa hele helal oldughunu bılmek üffffffffff ne bılıyım asıkımm ya esıme

ewettt!!!! çok eğleniyorum eşim yanımdayken o yanımda olmadığında ben ben olamıyorum yafftttt

hepbole gıder ınsl.devamınıgetırsın rabbım ınls.

senin anlattıklarını bi dönem bütün kadınlar yaşıyor...umarım sende o tek farkı yaşarsın bi gün

Sanmam ancak benim gibi annesini kaybedenler yasayabilir annem olsaydı eger, hersey daha farklı ve baska olabilirdi sorumluluk degil korkum..
Ahh anam olsaydı da sadece oturup emir verseydi oturdugu yerden..

sanmam ancak benim gibi annesini kaybedenler yasayabilir annem olsaydı eger, hersey daha farklı ve baska olabilirdi sorumluluk degil korkum..
Ahh anam olsaydı da sadece oturup emir verseydi oturdugu yerden..

başın sağolsun canım.... Sen anne olmuşsun nerdeyse.... Eğer bi mahsuru yoksa kaç yaşındasın???

bakalım ya kısmet uzun bi süre benden uzak dursunda kendimi toparlim bi büyük konuşmim yine..

kimle evlendiğine bağlı olarak değişir bence .iyi biriyle evlendiysen evlilik daha iyidir sanırım hiç evlenmedim ama .dedğim gibi kimle evlendiğine bağlı olarak değişir.

başın sağolsun canım.... Sen anne olmuşsun nerdeyse.... Eğer bi mahsuru yoksa kaç yaşındasın???

Demek istedigim buydu iste, ben simdiden anne gibi oldum yasım kücük degil Allahtan 24 yasındayım..
2 gün önce yengemin kız kardesi vefat etti geride 3 cocuk bıraktı en büyügü 16, en kücügü 5 yasında..

Kız kardesim benden 1 yas kücük ve calısınca eve nasıl yetisicez diye düsünüyor bense hic düsünmüyorum, sonucta bir gün evlenince de aynı sorumlulugu alıcaktık, bizim ki evlenmeden oldu sadece..

gerçekten sen bu sorumluluğunla çok daha büyüksün...peki evlenmeyi düşünüyor musun yakın zamada????

Son düzenleme:
bekarlık mı evlilik mi sultanlık şansa göre değişir kiminin ailesinde huzur yoktur kiminin eşinde yoktur
kimi bekarkende huzursuzdur evliykende
Allah hakkımızda hayırlısını versin

biz kadınların kolay kolay bekarlığı sultanlık olarak göreceklerini düşünmüyorum... çünkü kadınların genlerinde bi anaçlık duygusu var bnu ya eşinde ya da çocuğunda yaşıyorlar ve bunu yaşamadan ölmek isteyecekleerini düşünemiyorum....bekarlık sultanlık diyenlere saygımız sonsuz tbiki de...

Son düzenleme:
doğru olduğunu anladığın bir insanla evlilik tabikide hayırlı bir evlat mutlu yuva bekarlıktan sıkıldıııımmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…