Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Bende diyete girdim ama en çokta akşamları dikat ediyorum kesinlikle ekmek hamur isi tatlı vs sakıncalı hiçbirşey yemeyince ertesi gün tartıda çok fark ediyo bir kase çorba yanına sebze yada firinda yemek olabilir (patatessiz ) ,yarım avuç kadar et yada tavuk olabilir bol salata olabilir yani aksam yemeğini en hafif nasıl atlatabilirsin bunu düşün inan faydasını göreceksin

Başarılar canım inşallah en kısa zamanda şu kilolardan kurtuluruz Akşamları hafif geçirince kilo veriyorum Ama bir kaç gündür diyet dışı davranıyorum canım Yarından itibaren artık eski düzene girmeliyim siz kaç kilosunuz

Ben daha önce 81 den 65 kiloya düşmüştüm ama uzun zaman sonra tekrar aynı eski kilom ile başladım diyete bu defa 65 inde altına inmek istiyorum topigime uğra canm arada beklerim

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
Yarım tel peynir
2 adet zeytin
Domates maydanoz
Köz yeşil biber
1,5 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade türk kahvesi

Şimdi içeceğim sevgili günlük
Kilo : 105,9 gr
Verilen kilo : 600 gr

Kahvaltı :
Kaşarlı tost
1 adet zeytin

Öğle :
3 adet dolma

Ara :

Kahve zamanı tabiki su unutulmuyor

Akşam :
diyetle uzaktan yakından ilgisi yok evde yapılma değil üst üste denk geldi Oğlum ayrı almış eşim ayrı yaptırmış neyse serbest diyelim

Kahvaltı :
4 dilim sucuk
1 adet tel peynir
1 adet domates yarım yeşil biber maydanoz
Çeyrek dilim çavdar ekmek

Ara :

Kahvaltı :
1,5 adet haşlanmış yumurta
Yarım tel peynir
Domates yeşil biber köz
1 dilim kapya biber
1 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Ara :

Kahvaltı hazırlarken çok aç gibi hazırladım Ne varsa masada sonra dedim ki ben bunları yememki kahvaltıyı canım hiç istemedi sonrasında açıkmamak için yendi Yine bu gün tartı yüzümü güldürdü vee çok şaşırtı İkili rakamlara inene kadar kilo bildirimi yok

Öğle :
2 adet lahmacun
Yeşillik kımızı yeşil biber acı süs biber

Ara :

An itibarı ile içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…