- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ergenlikten çıkamamışım demek kiBana çok saçma geldi düşünceleriniz. Engelleseydiniz ne bu kadar kendinizi yıpratmaya gerek olurdu nede eşinizi gaza getirme cabalarınıza gerek olurdu. Engelleyince önemsediğimi düsünür nasıl bi düsünce anlamıyorum, o çağlar genelde ergenlikte oluyor..
O anlamda demek istemedim, manyak takıntılı sapığın teki hayatınızı etkilemesin kendinizi ailenizi yıpratmayın brnimde başıma geldi, engelledim birdaha bitti. Kafanıza takmaya değmez umarım engellemişsinize zaten, numaranızı da gizliye kapatınErgenlikten çıkamamışım demek ki
Numaramı direk değişeceğim bana inanmadı o gereksiz hiç uğraşamam daha fazlaO anlamda demek istemedim, manyak takıntılı sapığın teki hayatınızı etkilemesin kendinizi ailenizi yıpratmayın brnimde başıma geldi, engelledim birdaha bitti. Kafanıza takmaya değmez umarım engellemişsinize zaten, numaranızı da gizliye kapatın
Ne görüşmesi ya lütfen ben ne diyorum siz ne diyorsunuzAdam kiskanmamis engelleme belki gorusursen kiskanir bi de onu dene
Artık istemiyorum olay çok büyüyebilirdiBen mi yanlış anladım? E hani başka şehirdeydi adam. Senin hangi şehirde olduğunu bile bilmiyordu. Eşinin otobuse/uçağa atlayıp ta gidip adamı dövüp dönmesini mi istiyorsun.
Herkese katılmadan edemeyeceğim. Rahatsız edilmek istemeyen engeller. Madem nerede olduğunu bilmiyor, kendini dünyanın en önemli erkeğı zannetse ne olur. Diyelim ki en önemli sandı. Seni aradı aradı buldu, adam sapık ve hastalıklı bir ruh haline sahip demek ki (Bu durumda polis girmeli devreye). Böyle biriyle mi eşini muhattap etmek istiyorsun? Eşine hiç mi kıymet vermiyorsun? Yazık değil mi canına?
Adam inanmadı değil de belki de ne yazdığınızı anlamamıştır...Bir de bu yönden düşünün. Ve engelleyin...
Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
O iyi bir insan bunu ona yaşatmaya hakkım yok bu sebepten üzülüp ağladımNiye duygulandin anlamadim bi de sarilip agladim diyo ya
Kocani eski sevgilinle kiskandirmayi denemissin tutmamis bir de tersini dene bakalim ne olacak
İnsan bu konuda medeni olmamalı bence kimsenin 1.5-2 sene sonra kimseyi aramaya hakkı yok o benim için hiçkimse sevgilim bile değildi yani tam bir saçmalık
Sakami bu yazdiklariniz...Canım herkes üzerine gelmiş yine. Her kadın kiskanilmak değer görmek ister diye düşünüyorum ben. Orda eşin o adamı arayıp sen kimsin de beni karımı arıyorsun, blr daha aramicaksin bu numarayı diye bağırması lazımdı bence. Medeni davrancam diye karısına sulanilmasına göz mü yumcak. Arayıp adamı tepkisini verse yeterliydi bence. Bu karısını da mutlu ederdi eşim beni sahiplendi derdi. Eşim adami aramayinca ben olsam eşimin bana verdiği değer buymuş,demek ki kiskanicak kadar sevmiyormuş diye kötü hissederdim kendimi şahsen. Benim eşim hemen arıyor karşı tarafı öyle durumlarda sen kimsin diyor eşimi aramissin diyor ve aramaya devam ederse hattını değiştirelim diyor bana. Bence eşin biraz tuhaf, sende boşver üzülme eşinle konuş bu üzüntünü arasaydi keşke adamı
Sizleri gözardı edeceğine oturup onu arayan adamı engelleseymis madem.Konudanda kovulduk zaten, bardaklarda elimizde kaldı :)
Morsever bunların hepsini okuduğunu biliyoruz bacım, gözardı ettin diye sonsuzluğa uğurlamış değilsin.
Çık, gez, hayatta neler var bak bi etrafına. Romanlar al oku, hobi kurslarına katıl resim yap.
Kendi kendini hasta edersin hayat böyle geçmez.
Ve lütfen kimseyi şiddete yönlendirme, EGO'nu tatmin etmek için elin oğlunun hayatını karartma lütfen. Dövsün diye fişteklemek cahilliğin daniskası. Lütfen biraz vizyonunu genişlet.
Sana yazdığımız bu kadar gırgır laflardan bile bisürü şey çıkartabilirsin. UMARIM...
Tabi engelleme de adam ooo demek beni önemsiyor ki engellemedi o da konuşmak istiyor merak ediyor ne diyeceğimi diye düşünmez sankiÇünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?