Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Ergenlikten çıkamamışım demek ki

Ergenlikten çıkamamışım demek ki
O anlamda demek istemedim, manyak takıntılı sapığın teki hayatınızı etkilemesin kendinizi ailenizi yıpratmayın brnimde başıma geldi, engelledim birdaha bitti. Kafanıza takmaya değmez umarım engellemişsinize zaten, numaranızı da gizliye kapatın

Numaramı direk değişeceğim bana inanmadı o gereksiz hiç uğraşamam daha fazla

Ben mi yanlış anladım? E hani başka şehirdeydi adam. Senin hangi şehirde olduğunu bile bilmiyordu. Eşinin otobuse/uçağa atlayıp ta gidip adamı dövüp dönmesini mi istiyorsun.
Herkese katılmadan edemeyeceğim. Rahatsız edilmek istemeyen engeller. Madem nerede olduğunu bilmiyor, kendini dünyanın en önemli erkeğı zannetse ne olur. Diyelim ki en önemli sandı. Seni aradı aradı buldu, adam sapık ve hastalıklı bir ruh haline sahip demek ki (Bu durumda polis girmeli devreye). Böyle biriyle mi eşini muhattap etmek istiyorsun? Eşine hiç mi kıymet vermiyorsun? Yazık değil mi canına?

Artık istemiyorum olay çok büyüyebilirdi

Böyle bir şeyi eşime söylemeden çözmeyi denerdim kesinlikle.

Babamdan ayrı büyüdüğüm için midir bilmiyorum ama çocukluğumda ilkokulda bana aşık olup, mektuplar yazip okula istemeden gitmeme sebep olan çocuktan tutun, ortaokula giderken öğretmenlerin bile korktuğu okulun en bela tipinin bana musallat oluşunu, lisede sürekli okuldan eve takip eden platonik aşık başka bir manyağı ve nicelerini anneme, abilerime ve dayilarima hiç yansitmadan kendi başıma savusturdum hep, çocuk aklımla bile anlatsam başları belaya girer diye düşünürdüm. Şimdi bizimkilere gülerek anlatıyorum annem şoklar geçiriyor nasıl haberimiz olmaz diye.

Yani ben çocuk halimle kendi başımın çaresine bakmisken siz yetişkin bir kadın olarak sıradan bir telefon çağrısını engellemek varken kocaya şikayet edip başının belaya girmesini istemek, kesinlikle sizin garip olduğunuzu gösteriyor.

Adam inanmadı değil de belki de ne yazdığınızı anlamamıştır...Bir de bu yönden düşünün. Ve engelleyin...

Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım

Niye duygulandin anlamadim bi de sarilip agladim diyo ya

Kocani eski sevgilinle kiskandirmayi denemissin tutmamis bir de tersini dene bakalim ne olacak

Niye duygulandin anlamadim bi de sarilip agladim diyo ya

Kocani eski sevgilinle kiskandirmayi denemissin tutmamis bir de tersini dene bakalim ne olacak
O iyi bir insan bunu ona yaşatmaya hakkım yok bu sebepten üzülüp ağladım
Kıskandırmak istemedim o gereksizin evlendiğime ikna olmadığı gibi sizde bu konuda ikna olmaya bilirsiniz ben ucuz bir insan değilim böyle şeylere başvurayım

Canım herkes üzerine gelmiş yine. Her kadın kiskanilmak değer görmek ister diye düşünüyorum ben. Orda eşin o adamı arayıp sen kimsin de beni karımı arıyorsun, blr daha aramicaksin bu numarayı diye bağırması lazımdı bence. Medeni davrancam diye karısına sulanilmasına göz mü yumcak. Arayıp adamı tepkisini verse yeterliydi bence. Bu karısını da mutlu ederdi eşim beni sahiplendi derdi. Eşim adami aramayinca ben olsam eşimin bana verdiği değer buymuş,demek ki kiskanicak kadar sevmiyormuş diye kötü hissederdim kendimi şahsen. Benim eşim hemen arıyor karşı tarafı öyle durumlarda sen kimsin diyor eşimi aramissin diyor ve aramaya devam ederse hattını değiştirelim diyor bana. Bence eşin biraz tuhaf, sende boşver üzülme eşinle konuş bu üzüntünü arasaydi keşke adamı

İnsan bu konuda medeni olmamalı bence kimsenin 1.5-2 sene sonra kimseyi aramaya hakkı yok o benim için hiçkimse sevgilim bile değildi yani tam bir saçmalık

Bence bu kadar takılmayın ne güzel işte size güveniyor.

Gerçekten ben buna tahammül edemiyorum. En basiti denize gidiyoruz eşim biraz ileri açılıyor ben kıyıda kalıyorum döndüğünde biri bişey dedi mi diye sesli sesli konuşuyo millet bakıyo. Ordakilerde benim hiçkimsem değil üstelik rahatsız bile edilmiyorum. Daha sayamadığım neler neler.

Ben bana güvenmediğini düşünüp durmadan ağlayıp zırlıyorum. Mutlu olmalısın tabi bu benim düşüncem.

Işte her yiğidin yoğurt yiyisi farklı. Belki ciddi birşey olursa müdahale edecek. Şuan sorun görmedi belkide. Bilemeyiz.

Siz yinede yanlış düşünmeyin size güvencinden o..

Sakami bu yazdiklariniz...

Son düzenleme:
Mor sever ve yine garip konusu.
Adamı engelle olsun bitsin.
Her otu b... kocalara söylersek işimiz var.
Yok Ali aradı, yok veli aradı.
Hoşunuza gidiyor tabi, kocaya söyleme mevzuna gelince de meraktan gidip söylemişsiniz ama elinizde patlamış.
Hadi bana iyi gunler.

Sizleri gözardı edeceğine oturup onu arayan adamı engelleseymis madem.
Dedigim gibi hoşuna gidiyordu taaa ki kendi meraki onu durtene kadar
Peki sonuç ?
Morda bir renktir.

Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Tabi engelleme de adam ooo demek beni önemsiyor ki engellemedi o da konuşmak istiyor merak ediyor ne diyeceğimi diye düşünmez sanki adamı engellemeyip bunu kocaya söylemeye yer aramak da bu olsa gerekkocaya bak hala talibim var adama evliyim diyorum hala istiyor mesajı verip ayağını denk aldırmaya çalışma hareketleri geçiniz bunları yemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…