Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

gazetelerin 3.sayfalarında,3. sınıf haberlere konu olmak mı istiyorsunuz?"eşinin eski erkek arkadaşını dövmeye gidip,kendi hastanelik oldu"(hafifletilmiş yazdım,daha kötüsü de olabilir.)
Eski sevgilim olsa öyle yazardım adamı nerden sevgilim yaptınız onu anlamadım evet bunu istemezdim

O kişi sevgilim değildi ve evet bunu istedim eşimin döveceğinden emindim ama çok daha tatsız şeyler olabilirdi şuan dövmemesi hayırlıymış diyorum
Bak erkek kavgası hiçbir şeye benzemez. Allah korusun konu çok başka yerlere gidebilir. Yapman gereken şey numarayı engellemek. Yinede başka yerlerden ulaşırsa kendi numaranı değiştir. Eşinide sakın gazlama böyle bir şeyde. Adam doğru olanı yapmış

Buradaki yorumlardan sonra mi "Hayirlisi" in bu olduguna kanaat getirdiniz?
Eger oyleyse bu guzel bir gelisme.
Demekki ogrenmeye gelisime aciksiniz aslinda.

bu mesajda ki 2.cümle de geçen"önceden görüştüğüm biri"ne anlama geliyor .pardon?görüşmeler iş görüşmesi miydi?

İnsanlar sizin yazdiginiz seyleri neden kullansin arkadasim? Cevap vermek istemiyorsaniz o ayri tabi.

Yasiniz kucuk, babanizla da maalesef sikintili bir surec yasamissiniz ama terketmesinin sebebi annenizdir yuksek ihtimalle. Sizinle alakasi olamaz zaten, kendinizi suclamayin icten ice. İlgi acliginiz da bundan sanirim, takdir edilmek ve deger gormek herkesin istedigi seyler ama bu sekilde abarti reaksiyonlarla kendinize ve evliliginize zarar veriyorsunuz.

Oyle bir sey bulun ki ugrasmak icin (cocuk falan degil sakin ha) esiniz sizi 1 saat, 1 gun takdir etmesin; bir omur takdir etsin. Mesela ben hayvanlari cok seviyorum ve elimden geldigince onlara yardim ediyorum. Gun icinde yuruyus yapin, yaniniza da biraz mama alin. Sokak aralarina birakin biraz biraz, hem hayvanlarin karni doyar, hem size cok iyi gelir hem de esiniz sizin ne kadar iyi ve merhametli bor insan oldugunuzu ve esiniz oldugu icin ne kadar sansli oldugunu dusunur. Bence cok da guzel olur (mamalari dagitinca bir parkta oturup biraz da kitap okuyun)

Numaram değişecek zaten uğraşamam o gereksizle eminim ki bana inanmayıp ulaşmaya çalışacak

Seven gider doverdi demek ki sevmiyor
Gözardı etmedigi biri kaldiysa su gercegi morsevere aciklasin
sevse döverdi bence yeteri kadar sevmiyor demek ki. mesela benim kocişim yan bakanı bile dövüyor. pata küte ilerliyoruz yollarda. ayhhh ona omuz at, buna faça çek, çok zor anacim

Malesef bahsettiğim tipte çok üye var tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uymaya çalışacağım

Yahu sevgili morsever sevgilin ya da sevgili olmaya niyetlendiğin ama olmadığın veya bir arkadaşın farketmez konu bu değil. Konu senin tutumunun yanlışlığı. Yanlış düşündüğünü anladıysan sorun yok.

Liseli ergenler gibi . Hmm kaç erkek benim için birbirine girer tripleri, ulasilamaz kadın sıfatı falan filan .. iyi ki esin senin gibi düşünmüyor .. anladigim kadariyla birbirlerine girsinler istiyosun peki burda senin ne kazancın olcak ?

şaka bir yana ben trafikte bile adamcağızı nasıl kisitliyorum. yol isterken sellektor yapmasından bile korkuyorum.aman yavaş git diyorum. yol vermedin diye insan insanı vuruyor. ne diyorsunuz siz ya. dövme vs. kolay mi. eşiniz döverken karşısındakinin de eli armut toplamayacak. bir ters harekete bakar. sonra biri hapishaneye bir kabristana. ben mi çok korkagim acaba?

Esiniz dövseydi gerçekten mutlu mu olacaktiniz ? Yani sizin için birinin dövulmesi size nasıl bir haz verebilir ki ?

"Heyt bee koçum benim nasıl da dovdun ama " gibi mi ?

Temiz çamaşır götürmek olabilir

Oncelikle durust davranmissiniz bu cok onemli...esinize anlatmissiniz ....oda gayet mantikli davranip yol gostermis...ikinizide taktir ettim..

Bana çok saçma geldi düşünceleriniz. Engelleseydiniz ne bı kadar kendinizi yıpratmaya gerek olurdu nede eşinizi gaza getirme cabalarınıza gerek olurdu. Engelleyince önemsediğimi düsünür nasıl bi düsünce anlamıyorum, o çağlar genelde ergenlikte oluyor..

Bana çok saçma geldi düşünceleriniz. Engelleseydiniz ne bu kadar kendinizi yıpratmaya gerek olurdu nede eşinizi gaza getirme cabalarınıza gerek olurdu. Engelleyince önemsediğimi düsünür nasıl bi düsünce anlamıyorum, o çağlar genelde ergenlikte oluyor..

Oncelikle durust davranmissiniz bu cok onemli...esinize anlatmissiniz ....oda gayet mantikli davranip yol gostermis...ikinizide taktir ettim..
Evet dürüstüm çünkü eşim doğru bir insan ona bir yanlış yapamam yapmaktansa ölürüm daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…