- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eski sevgilim olsa öyle yazardım adamı nerden sevgilim yaptınız onu anlamadım evet bunu istemezdimgazetelerin 3.sayfalarında,3. sınıf haberlere konu olmak mı istiyorsunuz?"eşinin eski erkek arkadaşını dövmeye gidip,kendi hastanelik oldu"(hafifletilmiş yazdım,daha kötüsü de olabilir.)
Bak erkek kavgası hiçbir şeye benzemez. Allah korusun konu çok başka yerlere gidebilir. Yapman gereken şey numarayı engellemek. Yinede başka yerlerden ulaşırsa kendi numaranı değiştir. Eşinide sakın gazlama böyle bir şeyde. Adam doğru olanı yapmışO kişi sevgilim değildi ve evet bunu istedim eşimin döveceğinden emindim ama çok daha tatsız şeyler olabilirdi şuan dövmemesi hayırlıymış diyorum
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
İnsanlar sizin yazdiginiz seyleri neden kullansin arkadasim? Cevap vermek istemiyorsaniz o ayri tabi.İnanın size uzun uzun cevap vermek isterdim ama burada yazılan şeyler diğer kullanıcılar tarafından kullanıldığı için yorum yapmak istemiyorum.
Babamla çok yakınken terketti bizi ve o sene hayatım tamamiyle değişti
Yaşım 25
Numaram değişecek zaten uğraşamam o gereksizle eminim ki bana inanmayıp ulaşmaya çalışacakBak erkek kavgası hiçbir şeye benzemez. Allah korusun konu çok başka yerlere gidebilir. Yapman gereken şey numarayı engellemek. Yinede başka yerlerden ulaşırsa kendi numaranı değiştir. Eşinide sakın gazlama böyle bir şeyde. Adam doğru olanı yapmış
Hayır onunla tanıştım birsüre normal olarak görüştüm zihniyetini anlayınca uzak durdum hepsi bubu mesajda ki 2.cümle de geçen"önceden görüştüğüm biri"ne anlama geliyor .pardon?görüşmeler iş görüşmesi miydi?
sevse döverdi bence yeteri kadar sevmiyor demek ki. mesela benim kocişim yan bakanı bile dövüyor. pata küte ilerliyoruz yollarda. ayhhh ona omuz at, buna faça çek, çok zor anacimSeven gider doverdi demek ki sevmiyor
Gözardı etmedigi biri kaldiysa su gercegi morsevere aciklasin
Malesef bahsettiğim tipte çok üye var tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uymaya çalışacağımİnsanlar sizin yazdiginiz seyleri neden kullansin arkadasim? Cevap vermek istemiyorsaniz o ayri tabi.
Yasiniz kucuk, babanizla da maalesef sikintili bir surec yasamissiniz ama terketmesinin sebebi annenizdir yuksek ihtimalle. Sizinle alakasi olamaz zaten, kendinizi suclamayin icten ice. İlgi acliginiz da bundan sanirim, takdir edilmek ve deger gormek herkesin istedigi seyler ama bu sekilde abarti reaksiyonlarla kendinize ve evliliginize zarar veriyorsunuz.
Oyle bir sey bulun ki ugrasmak icin (cocuk falan degil sakin ha) esiniz sizi 1 saat, 1 gun takdir etmesin; bir omur takdir etsin. Mesela ben hayvanlari cok seviyorum ve elimden geldigince onlara yardim ediyorum. Gun icinde yuruyus yapin, yaniniza da biraz mama alin. Sokak aralarina birakin biraz biraz, hem hayvanlarin karni doyar, hem size cok iyi gelir hem de esiniz sizin ne kadar iyi ve merhametli bor insan oldugunuzu ve esiniz oldugu icin ne kadar sansli oldugunu dusunur. Bence cok da guzel olur (mamalari dagitinca bir parkta oturup biraz da kitap okuyun)
Liseli ergenler gibi . Hmm kaç erkek benim için birbirine girer tripleri, ulasilamaz kadın sıfatı falan filan .. iyi ki esin senin gibi düşünmüyor .. anladigim kadariyla birbirlerine girsinler istiyosun peki burda senin ne kazancın olcak ?
Evet dürüstüm çünkü eşim doğru bir insan ona bir yanlış yapamam yapmaktansa ölürüm daha iyiOncelikle durust davranmissiniz bu cok onemli...esinize anlatmissiniz ....oda gayet mantikli davranip yol gostermis...ikinizide taktir ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?