Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Konudanda kovulduk zaten, bardaklarda elimizde kaldı :)

Morsever bunların hepsini okuduğunu biliyoruz bacım, gözardı ettin diye sonsuzluğa uğurlamış değilsin.
Çık, gez, hayatta neler var bak bi etrafına. Romanlar al oku, hobi kurslarına katıl resim yap.
Kendi kendini hasta edersin hayat böyle geçmez.

Ve lütfen kimseyi şiddete yönlendirme, EGO'nu tatmin etmek için elin oğlunun hayatını karartma lütfen. Dövsün diye fişteklemek cahilliğin daniskası. Lütfen biraz vizyonunu genişlet.

Sana yazdığımız bu kadar gırgır laflardan bile bisürü şey çıkartabilirsin. UMARIM...

Sizin eşiniz garip mi bilmem ama bi eski sevgilim olsa ve arasa eşim dövmeye bile gidebilirdi. Acayip yabanidir bu konularda...

Bana sorarsan eşimin bu huyu beni deli ediyor. Emin olun sizin eşiniz bana garip gelmedi. Yada bilmiyorum inanın eşim gibi eşiniz olsa açtığınız konu şunlar olurdu;
Eşm eski sevgilimi dövdü-sövdü.
Eşim artık üstüme çok geliyor çok kıskanç gibi şeyler.

İnsan bu konuda medeni olmamalı bence kimsenin 1.5-2 sene sonra kimseyi aramaya hakkı yok o benim için hiçkimse sevgilim bile değildi yani tam bir saçmalık

Herkesin sinirlendiğinde tepkileri farklıdır benim ki ağlamak yapacak birşey yok böyle rahatlıyorum
Mesele sizce aglamaniz mi? Hadi siniriniz bozuldu agladiniz diyelim ama sonrasi?

Bence siz cok ciddi ilgi acligi cekiyorsunuz ama oyle boyle degil. Daha dogrusu dikkat cekme hastaliginiz var o yuzden drama queen dedim.

Cocuklugunuza donelim isterseniz. Babanizla mi iliskiniz iyi degildi? Buyurken arkadasiniz mi olmadi fazla? Cok mu cirkinsiniz? Tek cocuk ya da ortanca cocuk falan misiniz? Neden surekli ilgi acligi cekiyorsunuz? Mesela:

1- eski sevgiliniz sizi aradi diyelim. Ben oyle bir konusurum ki ikinciye aramaya cesaret edemez. Ama aramasi icten ice hosunuza gitti di mi? Hem eski sevgiliniz sizi unutamamisti hem de bu sekilde esinizi kiskandirip degerli hissedecektiniz kendinizi. Ama olmadi sanirim patladi.

2- butun gun aglayip esinizin dikkatini daha fazla cekmek istediniz o da patladi

3- yasiniz kacti bu arada? Cok mu kucuksunuz acaba?

Bu arada esiniz gayet medeni davranmis. Ha ben coktan engellerdim ama o da sizin bileceginiz is.

Mesajlarin iceriigi neydi ki bu kadar sinirlenip butun gun gozyaslarina bogulup esinize sarilip olayi dramatizmin doruk noktadina ulastirdiniz?
Hayatiniz cok mu sıkıcı zoraki drama ve aksiyon mu ariyorsunuz anlamadim.
Boyle birkac mesaji ( icerigi gizli)
bu kadar dramatize etmek komik oliyor burdan bakinca:)

Ne yapmasını istiyorsun adamın gidip eski sevgilini bulup dövmesini mi? Ben olsam eşime söylemezdim bile engelleyip kurtulmaya çalışırdım. Kocaman adamları ergen çocuk gibi birbirine atlatmaya çalışmana inanamıyorum şuan ya birbirlerine zarar verseler? O zaman egon tatmin olur mu?

İnanın size uzun uzun cevap vermek isterdim ama burada yazılan şeyler diğer kullanıcılar tarafından kullanıldığı için yorum yapmak istemiyorum.

Babamla çok yakınken terketti bizi ve o sene hayatım tamamiyle değişti

Yaşım 25

gazetelerin 3.sayfalarında,3. sınıf haberlere konu olmak mı istiyorsunuz?"eşinin eski erkek arkadaşını dövmeye gidip,kendi hastanelik oldu"(hafifletilmiş yazdım,daha kötüsü de olabilir.)

O kişi sevgilim değildi ve evet bunu istedim eşimin döveceğinden emindim ama çok daha tatsız şeyler olabilirdi şuan dövmemesi hayırlıymış diyorum

O gereksizin nasıl biri olduğunu biliyorum hala ergenliğini tamamlamamış bu net bu beni rahatsız ediyor o türlü bir muameleyi hakeden bir insan değilim bu tür bir insanın bana ulaşması deli etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…