- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hak edene diyorsunuzda belki adam pisligin teki. Esinize kotu bisi yapsaa uzulmezmisiniz. Ben esime soyledikten sonra karismazdim gerisine. Onemli olan esinizin haberi olmasi.Hayır hakedene hakkettiği vermek lazım
Yani bana olan saygısı,tahammülü,anlayışı sonsuz ama konu sevilmeye geldi mi çat diye söylemez mesela belli etmekte istemezDiğer kadınların daha fazla sevildiğini bilemezsin. Herkesin ilişki dinamiği farklıdır
Her insanın huyu farklıdır. O da sevgisini başka şekillerde gösteriyordur eminim. Kıskandırmaya çalışma cidden ters teperYani bana olan saygısı,tahammülü,anlayışı sonsuz ama konu sevilmeye geldi mi çat diye söylemez mesela belli etmekte istemez
Konudanda kovulduk zaten, bardaklarda elimizde kaldı :)Kocacimmm (aglama efekti) kadinlar kulubunde bana oku dedileeeer, dov onlari dov dov, kafalarina vur askiyooommm, yoksa beni sevmiyor musunnn
Ve koca, aşkını ispat etmek icin tek tek yerimizi tespit edip bizi tokat manyağı yapar...
Mutlu son :)
Gerçekten kıskandırmaya çalışmadım yaaa böyle kıskandırma olur mu lütfen yaaaHer insanın huyu farklıdır. O da sevgisini başka şekillerde gösteriyordur eminim. Kıskandırmaya çalışma cidden ters teper
Sizin eşiniz garip mi bilmem ama bi eski sevgilim olsa ve arasa eşim dövmeye bile gidebilirdi. Acayip yabanidir bu konularda...Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
İnsan bu konuda medeni olmamalı bence kimsenin 1.5-2 sene sonra kimseyi aramaya hakkı yok o benim için hiçkimse sevgilim bile değildi yani tam bir saçmalıkSizin eşiniz garip mi bilmem ama bi eski sevgilim olsa ve arasa eşim dövmeye bile gidebilirdi. Acayip yabanidir bu konularda...
Bana sorarsan eşimin bu huyu beni deli ediyor. Emin olun sizin eşiniz bana garip gelmedi. Yada bilmiyorum inanın eşim gibi eşiniz olsa açtığınız konu şunlar olurdu;
Eşm eski sevgilimi dövdü-sövdü.
Eşim artık üstüme çok geliyor çok kıskanç gibi şeyler.
Herkesin sinirlendiğinde tepkileri farklıdır benim ki ağlamak yapacak birşey yok böyle rahatlıyorumDrama queen
Mesele sizce aglamaniz mi? Hadi siniriniz bozuldu agladiniz diyelim ama sonrasi?Herkesin sinirlendiğinde tepkileri farklıdır benim ki ağlamak yapacak birşey yok böyle rahatlıyorum
İnanın size uzun uzun cevap vermek isterdim ama burada yazılan şeyler diğer kullanıcılar tarafından kullanıldığı için yorum yapmak istemiyorum.Mesele sizce aglamaniz mi? Hadi siniriniz bozuldu agladiniz diyelim ama sonrasi?
Bence siz cok ciddi ilgi acligi cekiyorsunuz ama oyle boyle degil. Daha dogrusu dikkat cekme hastaliginiz var o yuzden drama queen dedim.
Cocuklugunuza donelim isterseniz. Babanizla mi iliskiniz iyi degildi? Buyurken arkadasiniz mi olmadi fazla? Cok mu cirkinsiniz? Tek cocuk ya da ortanca cocuk falan misiniz? Neden surekli ilgi acligi cekiyorsunuz? Mesela:
1- eski sevgiliniz sizi aradi diyelim. Ben oyle bir konusurum ki ikinciye aramaya cesaret edemez. Ama aramasi icten ice hosunuza gitti di mi? Hem eski sevgiliniz sizi unutamamisti hem de bu sekilde esinizi kiskandirip degerli hissedecektiniz kendinizi. Ama olmadi sanirim patladi.
2- butun gun aglayip esinizin dikkatini daha fazla cekmek istediniz o da patladi
3- yasiniz kacti bu arada? Cok mu kucuksunuz acaba?
Bu arada esiniz gayet medeni davranmis. Ha ben coktan engellerdim ama o da sizin bileceginiz is.
O kişi sevgilim değildi ve evet bunu istedim eşimin döveceğinden emindim ama çok daha tatsız şeyler olabilirdi şuan dövmemesi hayırlıymış diyorumNe yapmasını istiyorsun adamın gidip eski sevgilini bulup dövmesini mi? Ben olsam eşime söylemezdim bile engelleyip kurtulmaya çalışırdım. Kocaman adamları ergen çocuk gibi birbirine atlatmaya çalışmana inanamıyorum şuanya birbirlerine zarar verseler? O zaman egon tatmin olur mu?
O gereksizin nasıl biri olduğunu biliyorum hala ergenliğini tamamlamamış bu net bu beni rahatsız ediyor o türlü bir muameleyi hakeden bir insan değilim bu tür bir insanın bana ulaşması deli etti beniMesajlarin iceriigi neydi ki bu kadar sinirlenip butun gun gozyaslarina bogulup esinize sarilip olayi dramatizmin doruk noktadina ulastirdiniz?
Hayatiniz cok mu sıkıcı zoraki drama ve aksiyon mu ariyorsunuz anlamadim.
Boyle birkac mesaji ( icerigi gizli)
bu kadar dramatize etmek komik oliyor burdan bakinca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?