beklemediği anda teklif gelen var mi

beklemediği anda evlilik teklifi alan flört teklifi alan olmuştur evet
ama sizin için o zaman henüz gelmemiş.çok bekliyorsunuz...

Hahah 8 senelik sevgilim 2 senelik nisanlim düğüne 1 ay kala teklif etri baya beklenmedik olmustu benim için. Esyalar alinmis ev tutulmussalon ayarlanmis gelinlik dikilmisti. Anlican oyle hop die teklif gelmior bacimm azcik caba yahuuu:-D:-D:-D

Sen teklif etmeyi dene gözüne kestirdiğin birine? İsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü misali:)

hayırdır ne bu acele bende 1 senedir yalnızım 1 sene daha yalnız kalayım diyorum sen neler diyosun sabret kızçem azcık nasip kısmet bu işler

hayır
çünkü hep bekliyordum
beklediğim kişilerden teklif aldım

içime kapanık da değilim
aşıksam söylerim

tanişma hikayelerini ogrenmek istedim
çarpıştık köşede,kitaplarım düştü,onları topladı,buğulu gözlerime baktı ve o sözler döküldü dudaklarından,ürkek bir ceylan gibisiniz küçük hanım,sizden fazlasiyle etkilendim,zevcem olurmusun,benimle evlenirmisin,işte bizim bahtiyar aşkımız böyle başladı,şimdi ise çizgili pijamalrıyla maç izleyip fındık fıstık yiyor.

evet böyle şeyler beklenmedik anda oluyor, bir kere başıma geldi oha demiştim biz başka bir arkadaşıma teklif edecek diye düşünürken meğersem bana talipmiş şu ara yok hayatımda tabi ama tecrubeyle sabit. 2 sene de birini bekledim gelmedi. Şuan da beklemiyorum ki gelsin

niye taktın bunu bu kadar kafana sen ya boşver kendine bak sen, erkekler için değil kendin için. fazla üstünde durma bu konunun zaten sen kendi hayatına yöneldiğinde daha fazla ilgi çekersin çünkü kendini geliştirmiş oluyorsun(bakımlılık,entelektüellik aklına gelen her konuda). valla senin durumunu hiç iyi görmüyorum. şuan görücü çıksa neyine nasılına bakmadan şıp diye kabul edersin bu kafayla. bir topla kendini böyle olmaz ki

nasiptir bu işler. acele etme. kaç yaşındasın ki sen? hiç ummadığın anda çıkıverir karşına biri anlamazsın bile. gerçi bende evde kaldım sayılır ama

yirmi dort yasindayim
bu acelen ne canım.
çalışmıyormusun sen.
işe ver kendini.
tanışma fırsatları çıktığında da kafana yatıyorsa kabul et.
hayat filmlerdeki gibi ilerlemez çoğu zaman.
yani romantik tesadüfler ve teklifler bekleme.
beklemediği anda tanışıp evlenenler de var senelerce evlenemeyen de var.
hayat bu.

numaranı sokak duvarına yaz dedim,terbiyesiz oldum..

erkek kardeşi olan yokmu dıye baslık aç yarın da,madem oyle

numaranı sokak duvarına yaz dedim,terbiyesiz oldum..

erkek kardeşi olan yokmu dıye baslık aç yarın da,madem oyle
yooo amaç öyle olsa netten bulduğumla veya otobüste taniştiklarimla evlenirdim .yani bulamiyo durumum yok sadece doğru insandan bahsediyorum

ben dis hekimligi besinci sinifim canim

otobüsteki kıvancı kapmışlar..

elimizde,traktordeki Necmettin..

mınubusteki,hasan..

ve dolmuştaki Süleyman mevcut..
ya var ya sen böyle herkese saldirir gibi kirici yorum yapiyosun ya aslinda kendinle kavgalisin.böyle etrafa olumsuzluk saçan insanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…