- 23 Ağustos 2012
- 51.915
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.838
- 898
- Konu Sahibi vallahoyle
-
çarpıştık köşede,kitaplarım düştü,onları topladı,buğulu gözlerime baktı ve o sözler döküldü dudaklarından,ürkek bir ceylan gibisiniz küçük hanım,sizden fazlasiyle etkilendim,zevcem olurmusun,benimle evlenirmisin,işte bizim bahtiyar aşkımız böyle başladı,şimdi ise çizgili pijamalrıyla maç izleyip fındık fıstık yiyor.tanişma hikayelerini ogrenmek istedim
yirmi dort yasindayimnasiptir bu işler. acele etme. kaç yaşındasın ki sen? hiç ummadığın anda çıkıverir karşına biri anlamazsın bile. gerçi bende evde kaldım sayılır ama
bu acelen ne canım.yirmi dort yasindayim
yooo amaç öyle olsa netten bulduğumla veya otobüste taniştiklarimla evlenirdim .yani bulamiyo durumum yok sadece doğru insandan bahsediyorumnumaranı sokak duvarına yaz dedim,terbiyesiz oldum..
erkek kardeşi olan yokmu dıye baslık aç yarın da,madem oyle
otobüsteki kıvancı kapmışlar..yooo amaç öyle olsa netten bulduğumla veya otobüste taniştiklarimla evlenirdim .yani bulamiyo durumum yok sadece doğru insandan bahsediyorum
ben dis hekimligi besinci sinifim canimbu acelen ne canım.
çalışmıyormusun sen.
işe ver kendini.
tanışma fırsatları çıktığında da kafana yatıyorsa kabul et.
hayat filmlerdeki gibi ilerlemez çoğu zaman.
yani romantik tesadüfler ve teklifler bekleme.
beklemediği anda tanışıp evlenenler de var senelerce evlenemeyen de var.
hayat bu.
ya var ya sen böyle herkese saldirir gibi kirici yorum yapiyosun ya aslinda kendinle kavgalisin.böyle etrafa olumsuzluk saçan insanlaotobüsteki kıvancı kapmışlar..
elimizde,traktordeki Necmettin..
mınubusteki,hasan..
ve dolmuştaki Süleyman mevcut..
"Hayatında yeni sayfalar acmalisin" demiştir birileri. Arkadaş yanlis anlamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?