- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi vallahoyle
-
kizlar benim gibi içine kapanik olup da teklif alan hatta evlenen var mi.eşinizle nasil tanistiniz
ben hepinizden zekiyim merak etme.belki de bu kadar zeki oldugum icin mutsuzumçok komiksin yaa
canim çok teşekkur ederim boyle iyi niyetli yorumlari görünce moralim düzeliyorYinemi sen ?
Canimmm sen cok taktin kafaya tekkif isini , bosver bukadar takma..
Kismetin seni elbet gelir bulur , hic ummadigin bir yerde , hic beklemedigin bir anda.
Bosver boyle tek basina olmanin tadini cikart simdilik.
ya var ya sen böyle herkese saldirir gibi kirici yorum yapiyosun ya aslinda kendinle kavgalisin.böyle etrafa olumsuzluk saçan insanla
canim çok teşekkur ederim boyle iyi niyetli yorumlari görünce moralim düzeliyor
ama ben kizlarla da pek iyi degilim iki üc tane kiz ark varcanım içine kapanık demeyim ama gayet erkeklere karşı antipati duyyodum ve onlarla hiç arkadaşlık kurmazdım..
ortak arkadaş vesilesiyle tanıştım eşimle ve daha önce keşke aransaymışım hiç demedim..
rahat ol kısmetin gelir seni bulur...
ben saksı değiliiim,değiliim!!!ben hepinizden zekiyim merak etme.belki de bu kadar zeki oldugum icin mutsuzum
Gec olsun temiz olsun , dusunsene gereksiz yere hergun teklif alsan , bos bos iliskiler yasasan cokmu daha iyi olucak?
Kimse kismetinden kacamaz , beliki seninkinin daha vakti zamani gelmemis , zamani geldiginde sen istemesende olucak..
Onun icin kafandan cikart , ve rahat ol..çok sagol canim da insallah hic evlenemeden ömrum gecmez
Umarim istedigin gibi biri cikar karsina cok mutlu olursun..
ben hepinizden zekiyim merak etme.belki de bu kadar zeki oldugum icin mutsuzum
Su kadınlar kulübünde zeka tespitini nasil yapıyorsunuz hep merak etmisimdir:)
evet saksi değilsin sadece saldirmayi seviyorsunben saksı değiliiim,değiliim!!!
okuduğun okul zekami gosteriyorsorduğumuz soru ve cevplardan olabiler mi
ama ben kizlarla da pek iyi degilim iki üc tane kiz ark var
ama ben hic sosyal konuşkan olmadim şimdi bir anda öyle olursam ailem ve okuldakiler tuhaf karşilamazmicanım benim sana demedim yeni sayfa esprisine güldüm.teklif öyle bi anda gelmiyor.sosyal olarak aktif misin.yani ortamlara gir çık arkdaşların olsun elbet biri seni gözüne kestrcek sen de hoşlancan bi süre sonra bi de bakmışsın nişan hazırlığı yapıyorsun.ayrıca acelesini değil güzelini hayırlısını bekle :))
teklif filan bekleme git hayatını yaşa, bir gün hayatında bir başkası olduğunda nasılsa hayatının ritmini o belirleyecek. zaten şimdiki asosyal halinden kurtulup biraz daha sosyalleşirsen illaki biri çıkar karşına yine sil baştan asosyal hayatına kavuşursunkizlar benim gibi içine kapanik olup da teklif alan hatta evlenen var mi.eşinizle nasil tanistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?