- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi vallahoyle
-
Ustune alindiysan sende onlardan birisin..ben dusundugumu yaziyorum kimseyle dalga gecmiyorum.dalga gecmeye kalksam ooo neler cikar neler.senin fikrine uygun mu yazmak zorundayim.bir konu actim rezil etti bazilari.ne zaman uye oldugumuda biliyor bak bak. .demek takip ediyorsun beni hmm...ben seni farketmemistim bile ..neyse marjinall falan degilim aksine gelenekci bir yapim var.begenmiyorsan okuma yazdiklarimi tutan mi var seni ..
otobüsteki kıvancı kapmışlar..
elimizde,traktordeki Necmettin..
mınubusteki,hasan..
ve dolmuştaki Süleyman mevcut..
Ben de millan adli uyenin yorumlarini cok begeniyorum, olumsuzluk sacmaktan ziyade guzel bir espri anlayisi var diye dusunmustum. demek ki bakmak ve gormek farkliligi....ya var ya sen böyle herkese saldirir gibi kirici yorum yapiyosun ya aslinda kendinle kavgalisin.böyle etrafa olumsuzluk saçan insanla
yavaş yavaş başla.aman sakın her görüşmek isteyenle de görüşme değerini düşürme geç olsun güç olmasın demiştim ya.öyle herşey daha güzel olacak.bir de görüştüğün kişiylemasum bir aşkınız olsun tavsiyem ileriye gitmeyin.bu sizi daha değerli kılar.kişi size güvenip evlenebilirama ben hic sosyal konuşkan olmadim şimdi bir anda öyle olursam ailem ve okuldakiler tuhaf karşilamazmi
görücü usulunde bile insanlar görüşüyor, birbirini tanıyor artık. Yeşilçam'da kaldı pat diye yolda edilen evlenme teklifleri.kizlar benim gibi içine kapanik olup da teklif alan hatta evlenen var mi.eşinizle nasil tanistiniz
hayir yanlislik oldu sanirim onu düzeltiyim ben okuyorum evlenmedim hiçProfilinde bosanmis yaziyor?
isevgili açisindan değil zaten konuşkanlik açisindan hani .birden konuskan olsam herkes yadirgamazmiyavaş yavaş başla.aman sakın her görüşmek isteyenle de görüşme değerini düşürme geç olsun güç olmasın demiştim ya.öyle herşey daha güzel olacak.bir de görüştüğün kişiylemasum bir aşkınız olsun tavsiyem ileriye gitmeyin.bu sizi daha değerli kılar.kişi size güvenip evlenebilir
Buraya konu acilinca millet stres atmaya geliyor.ne var kiz daralmis biraz sohbet etmek istemis.bunda dalga gecilcek ne var..herkes kendi hayatina baksin...
sevgil
isevgili açisindan değil zaten konuşkanlik açisindan hani .birden konuskan olsam herkes yadirgamazmi
Etrafindaki erkeklerede böyle cok bilmis,kendini ustun gören ve fazlaca saldirgan davraniorsan ondan olmamıştır bu zamana kadar. ..okuduğun okul zekami gosteriyor
yo onlara oyle davranmiyorumEtrafindaki erkeklerede böyle cok bilmis,kendini ustun gören ve fazlaca saldirgan davraniorsan ondan olmamıştır bu zamana kadar. ..
evettttttttttt"Benimle evlenir misin?"
İlk teklifin benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?