beklemediği anda teklif gelen var mi

otobüsteki kıvancı kapmışlar..

elimizde,traktordeki Necmettin..

mınubusteki,hasan..

ve dolmuştaki Süleyman mevcut..

ya var ya sen böyle herkese saldirir gibi kirici yorum yapiyosun ya aslinda kendinle kavgalisin.böyle etrafa olumsuzluk saçan insanla
Ben de millan adli uyenin yorumlarini cok begeniyorum, olumsuzluk sacmaktan ziyade guzel bir espri anlayisi var diye dusunmustum. demek ki bakmak ve gormek farkliligi....

Tatlim sanirim biri seni uzaktan uzaga sevsin, sen farkinda degilken gelsin acilsin istiyorsun.
Boyle baslayan iliskilerde var tabii, ancak ozellikle su an icinde bulundugn universite ortaminda cok nadir olur boyle seyler.

Diger konunda acaba cirkin miyim ondan mi teklif eden yok diye sordugun da oldu.
Ne munasebet? Cirkin kadin var mi? (Yildiz tilbe makyajla tas oluyorsa, sen dusun)
Unutma ki dunyalar guzeli bir kiz agzini actiginda etrafindakileri kacirabilir. Cirkin diye nitelendirilen bir kiz konusmaya basladiginda herkesi kendine hayran birakabilir.

Insanlara seni tanimalari icin firsat vermelisin. Tek basina analitik zeka ile nereye kadar? Nicola Tesla, Da Vinci, Michalengelo bu insanlar dahiydi ancak yapayalniz olduler. Sosyal becerini ve sosyal zekani da arttirmaya bak.

Ornegin dersleri bahane ederek kendine cevre edinebilirsin. Anlatilan bir konuyu anlamadin mi? Notlarin mi eksik? Gozune kestirdigin birinin yanina cokuver. Laf lafi acar zaten. Ayni sekilde anlamayan varsa yardimci olabilirim diye atilabilirsin.

Okudugun ve begendigin bir kitaptan, seni etkileyen bir filmden bahsedebilirsin. Cok cok ruh hastasi olmadigi muddetce hic kimse muhabbet baslatmaya calisan birini terslemez, rahat ol.
Insanlarla kaynasmazsan, hali hazirda platonik bir hayranin olsa dahi adam cekinir seninle konusmaya.
Belki kendi sansini kendin engelliyorsun canim?

kurslara git , arkadaş çevrelerinde bulun vs... topluma karışmazsan bu iş yaş ... Küt diye gelip evlenme teklifi yok bu devirde,
eskiden aile kızı ister gidermiş oğlan anca gerdekte görürmüş , kayınvalideside düğün günü benim gördüğüm kız bu değil dermiş, başka güzel kızı gösterip kendi kızlarını verirlermiş

ama ben hic sosyal konuşkan olmadim şimdi bir anda öyle olursam ailem ve okuldakiler tuhaf karşilamazmi
yavaş yavaş başla.aman sakın her görüşmek isteyenle de görüşme değerini düşürme geç olsun güç olmasın demiştim ya.öyle herşey daha güzel olacak.bir de görüştüğün kişiylemasum bir aşkınız olsun tavsiyem ileriye gitmeyin.bu sizi daha değerli kılar.kişi size güvenip evlenebilir

kizlar benim gibi içine kapanik olup da teklif alan hatta evlenen var mi.eşinizle nasil tanistiniz
görücü usulunde bile insanlar görüşüyor, birbirini tanıyor artık. Yeşilçam'da kaldı pat diye yolda edilen evlenme teklifleri.

sevgil
isevgili açisindan değil zaten konuşkanlik açisindan hani .birden konuskan olsam herkes yadirgamazmi

Facesini ver sana arkadaşlık teklif edeyim

ilk teklifini almış olursun

Kız senin ilişki durumda boşanmış mı yazıyor

hani hiç teklif almamıştın evlenip boşanmışsın bilebizi mi yiyon

Doğum Günü:
9 Şubat 1991 (Yaş: 23)
İlişki Durumunuz:
Boşandım
Meslek:
Stajyer
Eğitim Durumunuz:
Ön Lisans
Yaşadığınız Yer:
Adıyaman
Çocuğum ...:
Henüz yok
GSM Operatörüm:
  • Vodafone
Tuttuğunuz Takım:
Takım Tutmuyorum !
Kan Grubunuz:
A Rh+
Kan Bağışları:
  • Seve Seve kan veririm.
Private Shopping:
  • markofoni.com
Estetik Cerrahi:
  • Doktor Önerileri
Anne Grubum:
  • Nisan
buyur profilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…