- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi vallahoyle
-
Buraya konu acilinca millet stres atmaya geliyor.ne var kiz daralmis biraz sohbet etmek istemis.bunda dalga gecilcek ne var..herkes kendi hayatina baksin...
Çıkma teklifinden bahsetmiyor mu zaten bade ya? Ben öyle anladım.kimseye "meraba benle evlen" denmemiştir herhalde. çıkma teklifinden evlenme teklifine terfi ettin bi günde
bebişim dün de aynı şekilde konu açmıştı teklif almakla ilgili. buda dün açılmışta içinde evlilik yoktu öncekininÇıkma teklifinden bahsetmiyor mu zaten bade ya? Ben öyle anladım.
Hayatinda hic teklif almamis bir insan icin onemli demek.kime ne ayrica.fazla konu actiysa yoneticiler kapatir.gelip geyik muhabbetine dondurmek sacma .Bana niye kimse teklif etmiyo diye konu açtı insanlar akıl verdi, sonra geldi beklemediği anda teklif alan var mı diye konu açtı.Burada doğumgünüm ve çok yalnızım diye konu açan üyeye kimse yazmadı böyle şeyler. Yani insanların dert ettiği şeylere saygım sonsuz.
Ama 16lık ergen gibi gördüm ben konu sahibini teklif teklif teklif ne teklifmiş arkadaş! Hayat teklif almaktan mı ibaret ?
Geçen de çiçek alma ile ilgili bir konu vardı onda da aynısını yaptılar. Yaşayana önemsiz geliyor tabi ama hiç tatmamış olanın özenmesini normal buluyorum ben.Hayatinda hic teklif almamis bir insan icin onemli demek.kime ne ayrica.fazla konu actiysa yoneticiler kapatir.gelip geyik muhabbetine dondurmek sacma .
Ayni kişiler kendilerine yapilsa boyle kıyameti kopariyor ne ilginnc..Geçen de çiçek alma ile ilgili bir konu vardı onda da aynısını yaptılar. Yaşayana önemsiz geliyor tabi ama hiç tatmamış olanın özenmesini normal buluyorum ben.
valla gelip konuların içine eden bir kaç üyeden bahsediyorsunuz ama üye olduğunuz 2 haftalık süreçte topiklerde sinir bozucu bam teline basıcı yorumlardan kendinizi alıkoyamıyorsunuz marjinal olduğunuzu sanıyorsunuz ,sonra eski üyeler yeni üyeleri benimseyemedi diye işin içinden yırtık çoraptan çıkan parmak gibi kaçıyorsunuz...Hayatinda hic teklif almamis bir insan icin onemli demek.kime ne ayrica.fazla konu actiysa yoneticiler kapatir.gelip geyik muhabbetine dondurmek sacma .
evde kalmışsın çok üzüldüm senin içinyirmidort yasindayim
zekiler mutsuz mu oluyomuş hacı.... bende niye bu kadar mutluyum diyodum....meğer aptallık diz boyuben saksı değiliiim,değiliim!!!
Ustune alindiysan sende onlardan birisin..ben dusundugumu yaziyorum kimseyle dalga gecmiyorum.dalga gecmeye kalksam ooo neler cikar neler.senin fikrine uygun mu yazmak zorundayim.bir konu actim rezil etti bazilari.ne zaman uye oldugumuda biliyor bak bak. .demek takip ediyorsun beni hmm...ben seni farketmemistim bile ..neyse marjinall falan degilim aksine gelenekci bir yapim var.begenmiyorsan okuma yazdiklarimi tutan mi var seni ..valla gelip konuların içine eden bir kaç üyeden bahsediyorsunuz ama üye olduğunuz 2 haftalık süreçte topiklerde sinir bozucu bam teline basıcı yorumlardan kendinizi alıkoyamıyorsunuz marjinal olduğunuzu sanıyorsunuz ,sonra eski üyeler yeni üyeleri benimseyemedi diye işin içinden yırtık çoraptan çıkan parmak gibi kaçıyorsunuz...
ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim amacım polemik değil zan altında bıraktığınız binlerce eski üyelerden birisiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?