beklemediği anda teklif gelen var mi

Insanlar kendilerinin hassas oldugu konulara yorum yapilinca cildiriyor ama arkadaşın hassas oldugu konuyla dalga gecebiliyor.sonra ne var canim espri yaptik..o zaman herkes herkesin konusuna girsin laf soksun dalga geçsin konular berbat edilsin. Bu sitede bunu yapan bir kac kisi var surekli konularin icine eden gelip.benim konumuda mahvettiler sagolsunlar.birde cevap verince ban yiyoruz.adil bir ceza sistami yok.eski uyeler yenilere karsi cok saygisiz maalesef. Bide kendi hayatlari mukemmelmis gibi millete laf sokuyorlar.arkadasim bu tur konulari bdv ye değil sohbet topikletine ac. Bence

Buraya konu acilinca millet stres atmaya geliyor.ne var kiz daralmis biraz sohbet etmek istemis.bunda dalga gecilcek ne var..herkes kendi hayatina baksin...

Bana niye kimse teklif etmiyo diye konu açtı insanlar akıl verdi, sonra geldi beklemediği anda teklif alan var mı diye konu açtı.Burada doğumgünüm ve çok yalnızım diye konu açan üyeye kimse yazmadı böyle şeyler. Yani insanların dert ettiği şeylere saygım sonsuz.
Ama 16lık ergen gibi gördüm ben konu sahibini teklif teklif teklif ne teklifmiş arkadaş! Hayat teklif almaktan mı ibaret ?

Sosyal fobi var sizde.
Önceliğiniz bunu yenmek olmalı.
Destek almalısınız, kişisel gelişim kitapları okumalısınız.

Başka bir konu daha açmıştın yanlış hatırlamıyorsam niye teklif alamıyorum diye. Bunu burada sorman hata, sitenin %90ı ya evli ya nişanlı. Alacağın cevaplar, yalnızlığın tadını çıkar, bizim var da ne oluyordan öteye geçmez.
Ha bir de şeyi unutmuşum sen çok seçicisindir

kimseye "meraba benle evlen" denmemiştir herhalde. çıkma teklifinden evlenme teklifine terfi ettin bi günde

Hayatinda hic teklif almamis bir insan icin onemli demek.kime ne ayrica.fazla konu actiysa yoneticiler kapatir.gelip geyik muhabbetine dondurmek sacma .

Hayatinda hic teklif almamis bir insan icin onemli demek.kime ne ayrica.fazla konu actiysa yoneticiler kapatir.gelip geyik muhabbetine dondurmek sacma .
Geçen de çiçek alma ile ilgili bir konu vardı onda da aynısını yaptılar. Yaşayana önemsiz geliyor tabi ama hiç tatmamış olanın özenmesini normal buluyorum ben.

valla gelip konuların içine eden bir kaç üyeden bahsediyorsunuz ama üye olduğunuz 2 haftalık süreçte topiklerde sinir bozucu bam teline basıcı yorumlardan kendinizi alıkoyamıyorsunuz marjinal olduğunuzu sanıyorsunuz ,sonra eski üyeler yeni üyeleri benimseyemedi diye işin içinden yırtık çoraptan çıkan parmak gibi kaçıyorsunuz...
ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim amacım polemik değil zan altında bıraktığınız binlerce eski üyelerden birisiyim..

24 yaşındasın evlendin ayrıldın bana teklif gelmiyo diye yakınacak duruma gelmişin ....hayırdır?

24 yaşında evlenip ayrılmışsın nasıl teklif gelmeden oldu ki. daha küçüksün ve başından evlilik geçmiş kendine biraz müsade etsen. senden büyüğüm ne evlendim ne nişanlandım

Ustune alindiysan sende onlardan birisin..ben dusundugumu yaziyorum kimseyle dalga gecmiyorum.dalga gecmeye kalksam ooo neler cikar neler.senin fikrine uygun mu yazmak zorundayim.bir konu actim rezil etti bazilari.ne zaman uye oldugumuda biliyor bak bak. .demek takip ediyorsun beni hmm...ben seni farketmemistim bile ..neyse marjinall falan degilim aksine gelenekci bir yapim var.begenmiyorsan okuma yazdiklarimi tutan mi var seni ..

Pat diye biri çıkıp evlenecek değilsiniz değil mi ???

Doğru insanı aramadan önce siz doğru insan mısınız ona emin olun.

Ayrica yırtık corap parmak falan ne bu..azcik turkceni gelistir.uzun sure yurtdisinda kaldim yinede boyle bozuk bir turkce konusmuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…