Beklenmeyen gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.

Ülkecek bu konuda çok cahiliz
Geri çekilme korunma yöntemi değildir
Asla ama asla korunuyorduk hamile kaldım demeye hakkınız yok senin.
Çünkü korunmamışsınız

Korunmadınız mı ?

Sizin kararınız biz birşey diyemeyiz ki yalnız iyi düşünün yıllar sonra pişman olmayacağınız bir karar olsun çevremda benden büyük akrabalar zamanında yaptırdıkları kürtajdan yıllar sonra büyük pişmanlık duyuyorlar

Sağlık sorunu yoksa kürtaja sırf ekonomik durumunuz yüzünden girmeyin. Madem tedbirsiz davfandiniz kürtajla durumu iyice kotulestirmeyin herkes kendi nasibiyle gelir. Ben aylardır gebelik bekliyorum ama yok. Ben kürtaj olma nedenlerinizi mantıklı bulmadım kusura bakmayın

Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Kalp atımı yok diye o bebek yok mu? Eğer içinizde bir yaşam olmasaydı hamile olmazdınız öyle değil mi?

Şuanda kızlarınızdan birinin canına birşey gelse üzülmez misiniz? Oda evladınız.

Bakın benim de çocuklarım 6 ve 1.5 yaşındayken hamile kaldım ücretsiz izindeydim ilk başta üzüldüm ama şimdi şükrediyorum 2 yıl daha ücretsiz izin alacağım ve çocukların yanında daha fazla olacağım.belki sizin de diğer çocuklarınız için daha iyi olur.

Siz ne sebeple aldırdınız merak ettim?
Ben maddi manevi her zorluğa razıydim,
öğrendiğimizde 4 haftalıkti, tam iki hafta eşime yalvardım gece gündüz anlatmaya çalıştım yola çıkmış bir kere,zor olur ama bakarız dedim..
Zerrece geçmedi ona hislerim, anlamadı..
Her duruma uygun felaket senaryosu yazdı..
Maddiyatimiz kötü kabul..
Ama bir şekilde bakabilirdik..
En sonunda baktım oglumunda, yeni gelecek yavrununda huzuru düzeni olmayacak.
Hep agresif bir baba, hiç destek görmeden doğuran buyuten yorgun bir anne, mutsuz bir aile ortamı olacak..
Hormonların da etkisiyle yanlış karar verdim..
Şu an da hiç mutlu falan değilim zaten..

Eğer aldıracaksanız ultrasonda görmeden bitirin derim.
Riskli gebeliğim var,aglayarak girip,ağlayarak cıkıyorm ultrasonlara.Girerken duruyor mu diye aglıyorm,çıkarken sükür diye.
Bence hic bi anne o kalp atışını görünce aldıramaz
Ve acilen bağlatın tüplerinizi,siizin estetik kaygınız bir can dan daha kıymetli değil..

Gelen rizkiyla gelir .O kadar cok bebek sahibi olmak istiyorum ki .Ne guzel Rabbim sizi 3 .kez Anne yapicak.Onu sizin Yazan herseyi kararlamistir.Kurtajda nedir.Allah yardimicnz olsunn.

Fetva verir gibi dini konuda emin bir açıklama sunmanız doğru değil. Ayrıca kalp atımı 5 haftalıkken izlenmeye başlayabiliyor o da teknolojinin ancak bu kadar gelişmiş olduğundan muhtemelen.
Şöyle bir şey okumuştum ve araştırın isterseniz cümlelerini fetva vermek olarak nitelendirdiğiniz için tebrik ederim. Ayrıca hangi alet o 5 haftalıkken gösteren? Ben 2 gebelik yaşadım 6.5 - 7. haftadan önce duymadım kalp atımı. Bize de anlatın da o aleti bizde bilelim ona gidelim. Ayrıca googlea yazın islamda kürtaj diye çıkar zaten.

Kurtaja konusunda kararsızım ama neden burda sadece konu sahibine kızıyorsunuz.kocası bu konuda masum mu?bu konu eşinizle ikinizin vereceği karar bence esinle konuş ve bu doğumda tiplerini baglat yada esininkini baglattir.esinle coddi bir konuşma yap sen karar ver de bakalım ne diyecek bu günah sadece sana ait değil ve erkeklerin cinselliğe düşkünlüğünü de düşünerek belki onun yüzünden hamile kaldınız.o versin karar versin bakalim

Bir kaç yıl zorluk çekip sonra yavrunuza bakıp iyi ki doğurmuşum seni annem demek mi, yoksa aldırıp yıllarca acaba doğsa nasıl bir bebek olurdu kız mıydı, erkek miydi vs diye merak-pişmanlık yaşamak mı? Seçim sizin.

Allah kucaginiza en hayrli zamanda çok çok hayrli bir evlat versin .

Ben hala 3 haftalık gebeliğin ultrasonda görünüp görünmediğini merak ediyorum.Su an sadece hücre biçiminde ve usg de nasıl görünüyor ?

Ben aldirirdim cok dikkat ediyorum olmasin diye kurtaj olmak da cok kotudur eminim ki hicbir kadin isteyerek yaptirmaz siz iyi dusunun hayatinizi kendinizi en iyi bilen sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…