- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.
Korunmadınız mı ?Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Sağlık sorunu yoksa kürtaja sırf ekonomik durumunuz yüzünden girmeyin. Madem tedbirsiz davfandiniz kürtajla durumu iyice kotulestirmeyin herkes kendi nasibiyle gelir. Ben aylardır gebelik bekliyorum ama yok. Ben kürtaj olma nedenlerinizi mantıklı bulmadım kusura bakmayınKızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Kalp atımı yok diye o bebek yok mu? Eğer içinizde bir yaşam olmasaydı hamile olmazdınız öyle değil mi?Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Geri çekilmişKorunmadınız mı ?
Ben maddi manevi her zorluğa razıydim,Siz ne sebeple aldırdınız merak ettim?
Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?[/QUOTE
Şöyle bir şey okumuştum ve araştırın isterseniz cümlelerini fetva vermek olarak nitelendirdiğiniz için tebrik ederim. Ayrıca hangi alet o 5 haftalıkken gösteren? Ben 2 gebelik yaşadım 6.5 - 7. haftadan önce duymadım kalp atımı. Bize de anlatın da o aleti bizde bilelim ona gidelim. Ayrıca googlea yazın islamda kürtaj diye çıkar zaten.Fetva verir gibi dini konuda emin bir açıklama sunmanız doğru değil. Ayrıca kalp atımı 5 haftalıkken izlenmeye başlayabiliyor o da teknolojinin ancak bu kadar gelişmiş olduğundan muhtemelen.
şuan bebek sahibi olmak için o kadar uğraş veripte , denemediği şey koymayıp çırpınıp çabalayan , ve o kadar çaba duaya rağmen regl olan benbu konuya denk geldim ve hüngür hüngür ağlıyorum
şartlar ne kadar kötü olursa olsun yapmayın bence kürtaj işini , Rabbim onu size nasip etmişse bu dünyada rızkı varmış ki nasip etmiş lütfen yapmayın yazık günah . çok ağır bi vebal . birdaha düşünün . belki de çok hayırlı bir evlat olacak . belki de dünyanız değişecek olduguna şükürler edeceksiniz. bu kadar karamsar olmayın. o da bir can
ve uğraşıp didinipte ona sahip olamayanlar var. halinize şükür edin
amin inşAllah isteyen dileyen herkese . Allah razı olsunAllah kucaginiza en hayrli zamanda çok çok hayrli bir evlat versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?