- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
e siz korunmamissiniz? korunmadan hamile kalmaniza neden sasiriyorsunuz? ummamistim derken?Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.
Öncelikle hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum ne güzel işte bekletmemiş minik. Ben hap+kondom ile korunuyorum ve kesinlikle içeri boşalma yok. Doğum kontrolleri doğru kullanıldığında hamilelik riski neredeyse sıfıra iner.Bu konulari okurken insan iyice stres oluyor..Ben de hamileyim hem de daha ilk korunmayi birakisimda.cok kolay oldugu icin dogurgan oldugumu dusunuyorum :)))) pv.ile nasil hamile kaliyorlar bilmiyorum daa siz hap mi kullaniyorsnuz dogum sonrasi nasil planlarim bilemiyorum:) zor is kadin olmakk
Kızlar 2 tane cocugm var bosansam 2sinide bn alabilir miyim ?. Eşim vermemek için ugrasır en azından birini. İki kız 3 ve 1 yaş
Kızlar bizim evliliğimiz çocuk işi gibi artık nefret ediyorum. Şans vermeye çalışıyorum ama olmuyor hrld.
Geçen yıl ben hamileyken eşimin abisi küçük bir ameliyat geçirdi(önemsiz bir operasyon zaten haber bile vermedi kmseye ). Bn işten cıktm 24 saat çalışıyordum çok yorgun ve hamileyim.birde beyfendi top oynamaya gtti gelince yemek hazırlamaya çalışıyorum bir yandan diger çocuğumla ilgileniyorum.Abim ameliyat olmuş dedi bende hım tüh fln birşey varmı ddm ara dedi, tamam dedim yemek yiyelimde öyle ararız diye düşündüm .Bu parladı 20 dkka oldu oyalanıp duruyorsun diye (dakika saymıs akılsız ). Şimdi bugüne dönüyorum.
Annesi geçen hafta hastaneye gitti sonuçları bugün cıkacaktı düşünp aradm aradan 1 hfta geçmiş sonuçta oda duydu.snra benim abim böbreğinde taş kırdırcakms kaç gündür sancılıymış falan ben aradım(bekliyorumki o da konusur kendi abisine dakika sayan adam.Ben sıkıntı etmem abimin aklına bile gelmedi eşine slm söyle diyor ama her zaman onlarnki can; bn yapmak zorundayımda bizimki ne peki) slm söyle diyor bana. Bir insanda hiçmi utanma olmaz hadi kendi ettiğini hatırlamıyorsun daha az önce ananla konuştum duydun. Snrada bir ton kavga tabiki . İşin özü ne yapsam yaranamam hep benm yaptığımı ister ama sıra bana gelince aklına bile gelmez . ne yapmalıyım hep böyle !!
Hanımlar yaratık insan az önce boğazımı sıktı hafif iz var ama fazla deil darp raporu verirler mi ? Belli belirsiz nasl oluyor bu iş?
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
Ben 5 yıllık evliyim iki cocuğm var.(3 ve 1.5 yaşlarnda ). Doğum izninden sonra çalışmadım bi işim yok şuan için.
Eşimle evlendiğimzden beri çok sorun yaşadık .Şiddetli kavgalar ,önceleri ben çalışırken herşey onun elinde olsun istedi (maaş,kendi ailesiyle daha iyi olmak ,benmkine küsmek vs.) .İlk doğumumda beni loğusa depresyonuna soktu .Diğerleri de yine benzer şekilde.2.doğumumda daha bir haftalıkken anneme niye bayat çay verdin diye ( yenisi demlenene kadar verdim ) bile kavga etti .Bende bu tarz şeyleri büyüttüğüm için cok büyük kavgalar ettm.Hala da unutmuyorum benim en güzel zamanlarımı burnumdan getirdiği için .
Ben hamileyken saçma sapan google aratmalarını gördüm (ondan beri güvenmiyorum da iğrenç yaşına yakışmayan şeyler ). Ben ne desem tersini yapıyor hiç uysal değil.Sinirdeb deliye dönüyorum bak çık git sakinleşiyim diye inadına laf yetiştiriyor ve karşılklı ısırma,vurma boyutuna geliyoruz .
Sorum şuu ; boşanmalı mıyımm ?? Hep sonumuz boşanma olcak gibi geliyor zaten .kesinlikle ne beklediğim gbi ne de istediğim gbi ...
Kızlar bir sorum olacak? Boşanma davası açarken ilk etapta(avukatsiz ) herhangi bir ücret ödeniyor mu? Ve ne gerekiyor?
Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Hayir simdi bu durumdaki bi kadina olcak is mi su anlattiginiz seyBenim batıl inancim var bu konuda. Ana rahmine dusmus bebegi aldirmazdim. Varolan cocujlara bir sey olur diye.
Halamin başına geldi. Uni de okuyan kizi halamin hhamile oldugunu duydu. Hemen yok et o bebegi dedi. Halam bebegi aldirdi. Kizi da sonra trafik kazasinda öldü. Sonra bi cocugu daha oldu. O da yasamadi 1,5 yasinda vefat etti. Yani elde var 0(
Merak etmeyin ben gerçekten böyle bir şey var mı ya diyerek araştırmamı yaptım ayetlerden. Siz de Google a “kalp atımı kaçıncı haftadan itibaren izlenmeye başlar ?”diye yazarak araştırmanızı yapıp bir şeyler yazsaydınız keşke. Zira herkesin hamileliği aynı değil.Çok süpersonik bir alete ihtiyaç yok kadın Doğum hastanesinde mevcuttu ben gittiğimde.Şöyle bir şey okumuştum ve araştırın isterseniz cümlelerini fetva vermek olarak nitelendirdiğiniz için tebrik ederim. Ayrıca hangi alet o 5 haftalıkken gösteren? Ben 2 gebelik yaşadım 6.5 - 7. haftadan önce duymadım kalp atımı. Bize de anlatın da o aleti bizde bilelim ona gidelim. Ayrıca googlea yazın islamda kürtaj diye çıkar zaten.
Ablamda hamıle kaldıAhaha bende kınıyorum anlam veremiyorum nasıl olduğunu
Allahm ne büyüksün istemeyenlere çifter çifter isteyenlere yok :/ yerinizde olmak isteyen o kadar kişi varki o anne rahmine düştüğü andan itibaren bi canlı kurtajda nolursa olsun bi cinayet!! O kadar korunma yöntemi varken korunmayip sonra kürtaj diyosunuz ya ne diyim. Allahın verdiği canı sizin almaya hakkınız yok ömür boyu vicdan azabı çekmektense yapmayın bunu. Anneme 18 sene önce ya karnindakini alıcaz ya sen oleceksin çok tehlikeli demişler aldırmış 18 senedir ağlıyor nasıl yaparm böyle biseyi diyeKızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Tüpler bağlı olur, kondom+geri çekilme, hap+geri çekilme, koruyucu iğne+geri çekilme ve bunların yanında ovulasyon günlerine dikkat edilmesi veya başka bir korunma yöntemi olmasına rağmen hamile kalınırsa tamam kaza derim hakkaten mucize olur. Ama düzensiz hap kullanımı veya şu meşhur milli sözde korunma yöntemi olan geri çekilmeden sonra hamile kalınırsa ben onu kaza değil, dikkatsizlik diye kabul ederim ve kişinin ayılıp üzülüp, şoklar geçirmesine de gülerim kimse kusurabakmasın. Ama beni en çok şaşırtan evliliği kötü gidenlerin, maddi durumu olmayanların bu "kaza" olaylarına daha çok yakalanması. 2 dakikalık zevk uğruna hem kendini hem aileyi bu denli strese sokmak değer mi?Cocuk istemeyen yetiskinler neden gerektigi gibi korunmuyor bunu anlayamiyorum gercekten
Cunku cok utopik bir bilgi vereyim, korununca cocuk olmuyor
Kurtaj bir dogum kontrol yontemi degildir.
Korunmayi ogrenin artik yil olmus 2019 ya valla delirmemek mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?