Beklentim saçma mı acaba?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Selamlar😘
Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yok✋ tamam zaten evlilik teklifi meraklısı değilim, bu yola da evlilik amacıyla girdik zaten yani tarihler belirlenmişken ne teklifi diyorum kendi kendime ama en azından yanyana otururken öylesine havadan sudan konuşurken çat diye çıkarsa cebinden öylesine sorsa yine çok mutlu olurum. Hiç lafını etmedim şimdiye kadar ima bile etmedim. Bi keresinde tartışmıştık bana demişti ki ben her gece yüzük modellerine bakıyorum uyumadan önce hep geleceğimizi düşünüyorum ama senin bu dediğin beni çok üzdü falan (mesele başkaydı)
Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecek😅 hiç ihtimal vermedim. Herşeyin yanı sıra evlilik için eşya almaya başladık ben ayrı o ayrı. Eve baya masraf yaptı. Ama en azından ucuzundan bi tektaş alıp taksaydı diyorum böyle içim cızırdanıyo. Bunun haricinde sevgilimin kuzeni var onun sevgilisi falan tanıştık kız sürekli çocuğa yüzük modelleri gösteriyordu bak bundan istiyorum falan diye sonunda aldırdı 😅 böyle durumlarda kendimi keriz gibi hissediyorum, hiç böyle olamadım :KK53: işte kız yüzüğünü gözüme sokmadığı kaldı hayırlı olsun dedim her defasında, ne demeliyim güle güle büyütün falan mı 🥴 ya herşeye gülüp geçiyorum öyle kafaya takan biri değilimdir ama geçen bi ortamda bu kız bana dedi ki bakalım bizim düğünümüzde senin parmağın da yüzükle kavuşacak mı
🤪 🤪 🤪 🤪
Aha şöyle bakakaldım resmen :D
Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bana :KK14: nasıl aldırtabilirim :KK53: gidip bi tane imitasyon alıp taksam mı tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım havasında :KK53:
Öyle işte....:bicak:

Selamlar😘
Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yok✋ tamam zaten evlilik teklifi meraklısı değilim, bu yola da evlilik amacıyla girdik zaten yani tarihler belirlenmişken ne teklifi diyorum kendi kendime ama en azından yanyana otururken öylesine havadan sudan konuşurken çat diye çıkarsa cebinden öylesine sorsa yine çok mutlu olurum. Hiç lafını etmedim şimdiye kadar ima bile etmedim. Bi keresinde tartışmıştık bana demişti ki ben her gece yüzük modellerine bakıyorum uyumadan önce hep geleceğimizi düşünüyorum ama senin bu dediğin beni çok üzdü falan (mesele başkaydı)
Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecek😅 hiç ihtimal vermedim. Herşeyin yanı sıra evlilik için eşya almaya başladık ben ayrı o ayrı. Eve baya masraf yaptı. Ama en azından ucuzundan bi tektaş alıp taksaydı diyorum böyle içim cızırdanıyo. Bunun haricinde sevgilimin kuzeni var onun sevgilisi falan tanıştık kız sürekli çocuğa yüzük modelleri gösteriyordu bak bundan istiyorum falan diye sonunda aldırdı 😅 böyle durumlarda kendimi keriz gibi hissediyorum, hiç böyle olamadım :KK53: işte kız yüzüğünü gözüme sokmadığı kaldı hayırlı olsun dedim her defasında, ne demeliyim güle güle büyütün falan mı 🥴 ya herşeye gülüp geçiyorum öyle kafaya takan biri değilimdir ama geçen bi ortamda bu kız bana dedi ki bakalım bizim düğünümüzde senin parmağın da yüzükle kavuşacak mı
🤪 🤪 🤪 🤪
Aha şöyle bakakaldım resmen :KK70:
Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bana :KK14: nasıl aldırtabilirim :KK53: gidip bi tane imitasyon alıp taksam mı tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım havasında :KK53:
Öyle işte....:bicak:
Bence biraz kendinizle çelişiyorsunuz hem hiç yüzük istemem falan filan dedim diyorsunuz hem de yüzük alsa ne güzel olur diyorsunuz belki almayı düşünmüştür ama siz hiçbir şey demeyince vazgeçmiştir iletişim kurmadan nerden bilsin. İstemem yan cebime koy der gibisiniz :) Bence çok istiyorsanız alttan alta belli edin şakayla karışık en azından istediğinizi anlasın daha önce de baktıysa ve istediğinizi anlarsa alır

Bence biraz kendinizle çelişiyorsunuz hem hiç yüzük istemem falan filan dedim diyorsunuz hem de yüzük alsa ne güzel olur diyorsunuz belki almayı düşünmüştür ama siz hiçbir şey demeyince vazgeçmiştir iletişim kurmadan nerden bilsin. İstemem yan cebime koy der gibisiniz :) Bence çok istiyorsanız alttan alta belli edin şakayla karışık en azından istediğinizi anlasın daha önce de baktıysa ve istediğinizi anlarsa alır

Biz aileleri tanıştırdıktan sonra nişan için yapılan alışverişte almıştık tektaşı da alyansı da. Tektaş da normal altın taşı da cam yani pırlanta filan değil. Maksat nişanlandığım belli olsun yeter. Evlilik teklifimi 10 yıl önce lisede almıştım gümüş alyansla. Sonra o işin de b.ku çıktı. Velhasıl kelam. Sıradan olmasın. Millet nişanlısına evlilik teklifi ediyor ya öyle de olmasın. Normal bi hediye gibi gelsin yüzük gelecekse de. Siparişim bu şekil. :KK70:

Yüzük istemiyorum demedim ki 14 şubat kutlamayalım dedim :)
Yüzük istemem demem asla 😅

Nişanda takmayi düşünüyor olabilir. Bizimde nişandan sonra yüzük almıştı eşim 😂 teklifi de işte öyle laf arasında getirip söyleyip verdi 😄 illa ki vardır bir planı
Benimde aklıma öyle geldi de o fake eltim elimde görsün istiyorum saçmasapan hırs yaptım😂

Evlenme teklifini istemeden (yüzük takılmıştı) sonra etti eşim. Direk sordum ama nasıl evlenme edeceksin istiyorum diye. Yok mok dedi ama çok romantik teklif etti. Birşey istiyorsanız söyleyin. Kocanız olacak o insan. Niye çekiniyorsunuz.
Ya regl oldum sıcak su torbası getirir misin gibi birşey değil ki bu
Hani çekinmek değil, bazı şeyler söylenmez ya salak yapılır bu da öyle birşey:)

Ya regl oldum sıcak su torbası getirir misin gibi birşey değil ki bu
Hani çekinmek değil, bazı şeyler söylenmez ya salak yapılır bu da öyle birşey:)
Canım erkekler ince düşünmez bazen. Anlatmak ve ne istediğini söylemek lazım bence. Biz en azından öyle yapıyoruz. Kuyumcunun önünden geçerken yaa tek taşlar ne güzelmiş aşk olsun bana bu evlenme teklifi yapmadın hafif şaka hafif naz. Genelde ise yarar.

Eşim biz evlenirken, beni ailemden istemeden evlilik teklif etmesi ayıp olur diye düşünüyormuş. Sonra bir akrabası demiş ki sen nasıl evlenme teklif ettin? Eşim de Demiş ki nişandan önce evlilik teklif edilir mi? 😅 Nasıl sen daha evlilik teklif etmedin mi deyince benimkinin etekler tutuşmuş. Nişandan bir gün önce bana evlenme teklif etti yüzüğü vs çok önceden almış. Nişan sonrasını bekliyormuş😀 sevdiğinize bana nasıl evlenme teklif edeceksin senden beklentim yüksek, aslansın kaplansın diye gazı verin. Yoksa erkekler bu işleri pek bilmiyor. Yönlendirmeden bir yakını yoksa. Sağlıkla, bir ömür birlikte kocayın. 💕

Eşim biz evlenirken, beni ailemden istemeden evlilik teklif etmesi ayıp olur diye düşünüyormuş. Sonra bir akrabası demiş ki sen nasıl evlenme teklif ettin? Eşim de Demiş ki nişandan önce evlilik teklif edilir mi? 😅 Nasıl sen daha evlilik teklif etmedin mi deyince benimkinin etekler tutuşmuş. Nişandan bir gün önce bana evlenme teklif etti yüzüğü vs çok önceden almış. Nişan sonrasını bekliyormuş😀 sevdiğinize bana nasıl evlenme teklif edeceksin senden beklentim yüksek, aslansın kaplansın diye gazı verin. Yoksa erkekler bu işleri pek bilmiyor. Yönlendirmeden bir yakını yoksa. Sağlıkla, bir ömür birlikte kocayın. 💕
Ay çok iyi ya:)
Amin inşallah sizde💗
Ama ben desem aslansın kaplansın falan diye kalkıp bana "e düğün salonunu ayarladık aşkım evlenme teklifi süresi geçti" falan derse kalırım öyle m.l gibi 😅
Zaten o fake eltiye de cevap veremedim kıl oldum iyice😅

Ay çok iyi ya:)
Amin inşallah sizde💗
Ama ben desem aslansın kaplansın falan diye kalkıp bana "e düğün salonunu ayarladık aşkım evlenme teklifi süresi geçti" falan derse kalırım öyle m.l gibi 😅
Zaten o fake eltiye de cevap veremedim kıl oldum iyice😅
Öyle bir durumda da daha nikah masasına oturmadık dur bakalım Sen önce bir teklifini yap bakalım sana önce bir he diyeyim derdim ben olsam. Biraz Naz, biraz şaka yollu takılma. Baktınız oralı olmuyor ne istediğinizi tek tek söyleyeceksiniz. Birlikteyken açın tektaşlara bakın. Sence hangisi diye sorun. Erkekler ince düşünemeyebiliyor. Sonradan keşke demektense açık açık isteğinizi belirtin ☺️

Yüzük istediğinizi söylediniz mi?
Her gece yüzük bakıyorum biraz göz boyama gibi geldi bana o an üste çıkmak için söylemiş gibi yani onun pek geçerliliği yok.
Ya işte kendi çapında romantik olmaya çalışıyor
Beni de beklentiye soktu
Herşey bi yana, şu fake eltiye lafını yedirmek istiyorum en çok
Yüzük istediğimi söylemedim
Bu tür şeyleri söyleyebilen biri değilim malesef

Bence saçma değil, istisnalar olmakla beraber her kadının hayalidir yüzükle sürprizli bir evlenme teklifi almak. Ben şahsen evleneceğim insandan böyle bir şey beklerim. Yüzüğün kalitesi zerre önemli değil benim için. Yüzük sembolik bir şey. İsterse bijuteriden alınmış bir yüzük olsun. Ama o heyecanı o mutluluğu yaşamak isterim bir kadın olarak.

Yüzük istemiyorum demedim ki 14 şubat kutlamayalım dedim :)
Yüzük istemem demem asla 😅
Ahahahaa kuzum benim. İste tabii en doğal hakkın. ❤️
Belli ki düşünemeyecek bu tomruk.
Ver sen şu oğlanın numarasını bana bi konuşiim. :KK70:

Ahahahaa kuzum benim. İste tabii en doğal hakkın. ❤
Belli ki düşünemeyecek bu tomruk.
Ver sen şu oğlanın numarasını bana bi konuşiim. :KK70:
"Sen kimsin la" demeyecek olsa kesin verirdim:d
Keske akrabası falan olsan da bi dürtsen şunu süpürgenin sapıyla :D

Back
X