- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Selamlar
Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yok
tamam zaten evlilik teklifi meraklısı değilim, bu yola da evlilik amacıyla girdik zaten yani tarihler belirlenmişken ne teklifi diyorum kendi kendime ama en azından yanyana otururken öylesine havadan sudan konuşurken çat diye çıkarsa cebinden öylesine sorsa yine çok mutlu olurum. Hiç lafını etmedim şimdiye kadar ima bile etmedim. Bi keresinde tartışmıştık bana demişti ki ben her gece yüzük modellerine bakıyorum uyumadan önce hep geleceğimizi düşünüyorum ama senin bu dediğin beni çok üzdü falan (mesele başkaydı)
Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecek
hiç ihtimal vermedim. Herşeyin yanı sıra evlilik için eşya almaya başladık ben ayrı o ayrı. Eve baya masraf yaptı. Ama en azından ucuzundan bi tektaş alıp taksaydı diyorum böyle içim cızırdanıyo. Bunun haricinde sevgilimin kuzeni var onun sevgilisi falan tanıştık kız sürekli çocuğa yüzük modelleri gösteriyordu bak bundan istiyorum falan diye sonunda aldırdı
böyle durumlarda kendimi keriz gibi hissediyorum, hiç böyle olamadım
işte kız yüzüğünü gözüme sokmadığı kaldı hayırlı olsun dedim her defasında, ne demeliyim güle güle büyütün falan mı
ya herşeye gülüp geçiyorum öyle kafaya takan biri değilimdir ama geçen bi ortamda bu kız bana dedi ki bakalım bizim düğünümüzde senin parmağın da yüzükle kavuşacak mı
Aha şöyle bakakaldım resmen
Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bana
nasıl aldırtabilirim
gidip bi tane imitasyon alıp taksam mı tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım havasında
Öyle işte....

Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yok

Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecek

Aha şöyle bakakaldım resmen

Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bana

Öyle işte....