Beklentim saçma mı acaba?

İşte erkekler anlamıyor :) genelliyorlar sen istemiyordun diye tüyüyorlar olay mahalinden :skandal:
En iyisi söyleyeceksin; taktik maktik yok çat çat istediğini dicen yoksa anlamıyorlar valla..

Olmadı dersin ‘kuzeninin sevgilisi kafam kadar yüzük takmış, sende tak ta namın yürüsün yiğidim’ de gülerek esprili bi şekilde :bicak:
Ya bi kere bi yerde yemek yicez bu dedi ellerimi yıkayıp geleyim sipariş gelene kadar
Bende kkdan bi üyeden duymuştum şu taktiği işte siz tektaşlara bakının telefondan o gelince de napıyorsun desin hemen panikleyin sayfayı kapatın o da neye baktığınızı görür yüzük istediğinizi anlar diye falan
Bende açtım bön bön bakıyorum
Bekliyorum bekliyorum gelmiyor (sıra varmış wcde)
Sonra dalmışım ben bu aniden geldi neye bakıyosun diye ben o ara refleskle telefonun ekranını kapattım biri telefonu çalacak sandım m.l gibi dalmışım işte :D
Ne o neye baktığımı gördü ne ben amacıma ulaştım öylece yemek yedik kalktık:D

Siz sıralamaya baştan uymamışsınız :)

Önce evlenme teklifi edecekti sonra nişan yapacaktınız.

Eşya bakıyorsanız zaten Kabul etmişsiniz evlenmeyi beklentin saçma değil de yersiz gibi yani şey gibi sinema bileti alıyoruz ama sinemaya gidelim mi diye hiç sormadı demek gibi

Ben olsam yüzük alınmamasına değil de, o kızın yüzüğü gözüme sokup laf çakmasına takılırdım. Müstakbel eşime "ne görgüsüz kız, utanmadan ağzıyla istedi sonunda da aldırdı. Aşırı itici. Bir de gözüme soktu laf soktu bana benim yüzüğüm yok diye. Öyle ağzımla isteyip aldıracağıma yüzüğüm olmasın daha iyi, utanç verici." falan derdim.
Benim için ağzımla isteyip aldırmak utanç verici, evet.
Eşim bana o yüzüğü kendi isteğiyle almamışsa, kafasını ütüleyerek aldırmışsam hiçbir maneviyatı yok.

Ben olsam o paçoza laf ederdim. Sen de amma uğraştın 40takla attın ama aldırdın ya helal olsun derdim

Şu çocuğun numarasını at. Abime atıyomuş gibi yüzük fotosu atcam. Abi bu güzelmiş, yengomu üzme, içinde kalmasın güzel bir teklif yap, kadınlar önemser filan yazcam. Sonra ayyyy sorrryy abime atıyodum dicem. :KK6: Git yüzüğü kızın suratına çarp ahanda yüzük, ahanda teklif adam kendi aldı cınım senin gibi ben istemedim hıhhh de sok lafı. O kadar tiksindim 🤣🤣🤣 Yap lütfen ezzzz....
😂😂
Valla düğünde yüzüklü parmağımı havaya kaldırıp oynucam hem o kız görsün hemde kimse değmesin diye
Hahah görmemişlik😂

Evlilik yoluna girildikten sonra evlenme teklifi artik olmasa da olur gibi birsey bence.

Ama yuzuk almasi gerekir. O kizin dedigini duydu mu?
Bazen erkekler odunumsu olabiliyor. Birazcik alttan alttan işlemek lazim. 😁

Bana kac carat yuzuk alacaksin askim diye sor sakayla karisik. 😂
Kızın dediğini duymadı o an aynı ortamdaydık ama onlar maç falan konuşuyorlardı bizde fake eltinin yüzüğüyle konuşuyorduk
Eltiden çok yüzükle bakıştım çünkü gözüme soktu😂

Ay çok iyi ya:)
Amin inşallah sizde💗
Ama ben desem aslansın kaplansın falan diye kalkıp bana "e düğün salonunu ayarladık aşkım evlenme teklifi süresi geçti" falan derse kalırım öyle m.l gibi 😅
Zaten o fake eltiye de cevap veremedim kıl oldum iyice😅
Aaa m.l gbi filan kalmazsin icimde mi kalsin bi hatiramix olmasin mi filan dersin ... sonucta evlenmemissjniz ki suresi gecsin benim bi kuzenim vardi evlendi hala evlenme teklifi romantik bi harwket yapacak diye bekliyordu 🤣
Icinde kalmasin ima et anlamazsa acikca isveyle cilveyle soyle gitsin..

Ay çok teşekkür ederim🙈💗
Ya sorma bi ara buldum evde bi tane imitasyon eskiden almışım demet akalının tektaşı gibi kocaman
Taktım gittim yanına bana dedi ki heh aferin ben yokken de tak kimse yan gözle bakmasın 🥴
İçimden dedim hay yüzüğü taktığım âna tüküreyim, adam daha da rahatladı😂😂
Şunu okunduktan sonra sevgilinize böyle dümdük, evlenme teklifi bekledinizi söylemelisiniz bence yoksa kendi kendine hiç öyle bir girişimde bulunacağını sanmıyorum. 🥴

Kızın dediğini duymadı o an aynı ortamdaydık ama onlar maç falan konuşuyorlardı bizde fake eltinin yüzüğüyle konuşuyorduk
Eltiden çok yüzükle bakıştım çünkü gözüme soktu😂
🤦🏻‍♀️ sinir bozucu gercekten. Goze sokup, laf carpmak nedir 😓

Ya acik acik soylesen pirlanta tek tas istiyorum diye Olmaz mi 🙄 ya da e artik yuzuklerden konusmanin vakti gelmedi mi falan desen?

Esim tek tas almayi planliyordu zaten.. Oyuzden e artik alalim demek icin "askim kac karat alacaksin yuzugumu" demistim 😂 Sonra gidip birlikte aldik.

Evlenme teklif etmedi cunku "e hadi evlenelim" deyip 10 gun icinde nikah kiydigimiz icin oyle bir firsati olmadi. Zaten sonrasinda da anlami kalmadigi icin o asamayi atladik biz. 😂

Aaa m.l gbi filan kalmazsin icimde mi kalsin bi hatiramix olmasin mi filan dersin ... sonucta evlenmemissjniz ki suresi gecsin benim bi kuzenim vardi evlendi hala evlenme teklifi romantik bi harwket yapacak diye bekliyordu 🤣
Icinde kalmasin ima et anlamazsa acikca isveyle cilveyle soyle gitsin..
Valla söylücem şuna bak bana KKda konu açtırdı demek ki sınırı aşmış bu adam😁
Siz sıralamaya baştan uymamışsınız :)

Önce evlenme teklifi edecekti sonra nişan yapacaktınız.

Eşya bakıyorsanız zaten Kabul etmişsiniz evlenmeyi beklentin saçma değil de yersiz gibi yani şey gibi sinema bileti alıyoruz ama sinemaya gidelim mi diye hiç sormadı demek gibi
Evet ya uymadık
Bizimkiler tanıştır bizi müstakbel damatla madem ciddisiniz dedi orda koptu dananın kuyruğu
Ben olsam o paçoza laf ederdim. Sen de amma uğraştın 40takla attın ama aldırdın ya helal olsun derdim
Ya kız kendini her anlamda benimle yarıştırıyor
Biz ne desek koşup önceden yaptılar
Biz düğünü eylülde yapcaz dedik eylül için tarih aramaya başladılar
Bizde bunlara fake attık nisanda düğün yapcaz dedik gittiler gün aldılar nisandan😂
Hiç mi yüzük almadı ?

Nişanda alacak muhtemelen.
Hiç almadı valla:(
Çeyrek bile takmadı bana😅

🤦🏻‍♀️ sinir bozucu gercekten. Goze sokup, laf carpmak nedir 😓

Ya acik acik soylesen pirlanta tek tas istiyorum diye Olmaz mi 🙄 ya da e artik yuzuklerden konusmanin vakti gelmedi mi falan desen?

Esim tek tas almayi planliyordu zaten.. Oyuzden e artik alalim demek icin "askim kac karat alacaksin yuzugumu" demistim 😂 Sonra gidip birlikte aldik.

Evlenme teklif etmedi cunku "e hadi evlenelim" deyip 10 gun icinde nikah kiydigimiz icin oyle bir firsati olmadi. Zaten sonrasinda da anlami kalmadigi icin o asamayi atladik biz. 😂

Ay ne cok "e" kullanmisim 3 kez 😂 iyy..

Evet ya uymadık
Bizimkiler tanıştır bizi müstakbel damatla madem ciddisiniz dedi orda koptu dananın kuyruğu

Bizde bunlara fake attık nisanda düğün yapcaz dedik gittiler gün aldılar nisandan😂

Hiç almadı valla:KK43:
Odun değilse düşünür bence
Çeyrek almazlar genelde zaten :))

Aynı sayfada 400tllik olan da var bütçeye göre takıl kız 😚

Şaka bir yana tüm gümüşçüler bahet yüzük satıyor artık
Ya ben şöyle 2-3 binlik tektaşlardan bahsetmiştim aslında😅 travma mı yaratır ki😅

Artık alsa bile sizin için çok bi değeri olmayacak . Boşverin almasın bu da nazarlığınız olsun . Her şey yolundayken yüzük diye diye kendinizi doldurmayın ilişkinizin tadını çıkarın

Evet ya uymadık

Hiç almadı valla:KK43:
Elbet yuzuk alir cnm mesele o degil ki mesele romantik bi seklde evlenme teklifi ... bizimkj de yasimjzin cahilligiyle mi desem ne desem bi evlenme hevesimiz mi desem 🤣 sozle bi evlenme teklifi etmisti esim yuzuuze msjlarda da cok defa yazmistir ... ama dha afilli bisey yapabilirdi hatirda kalcak ne bileyim hos bi hareket vs ... bizim ozaman bukadr aklmz ermiyodu 🤣🤣 22 yasnda evlendjk ..
Benim bi arkadasm sevgilisi hadi ailrne soyle dedkce evlenme teklifi almadan babama soyleyemem demis alttan alttan hep islemis hazirlamis adami yani o da cafe kapatmis supriz evlenme teklfji hazirlamisti mesela ...

Ismarlama degil bu sonucta git bana bunu al bunlari soyle burda bu sekilde bi evlenme teklif et demiyorsun sonucta ... orasi onun hayal gucune ictem gelmesine kalmis ... hani dedikten sonra yaps a ne anlami varki denilmisya bana gore oyle degil benim fikrimce...

Esim sozle yuzuksuz evlenmr teklifi etmisti ama yuzugumuzu aldi sonradan tektas vs ... seninkide elbet yuzuk alacaktir ama evlenme teklif etmesi ve oesnada takmak bi baska olacaktir hevesin de var iste cok normal olrak ... ima et soyle yapsin ...

Back
X