Beklentim saçma mı acaba?

Selamlar😘
Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yok✋ tamam zaten evlilik teklifi meraklısı değilim, bu yola da evlilik amacıyla girdik zaten yani tarihler belirlenmişken ne teklifi diyorum kendi kendime ama en azından yanyana otururken öylesine havadan sudan konuşurken çat diye çıkarsa cebinden öylesine sorsa yine çok mutlu olurum. Hiç lafını etmedim şimdiye kadar ima bile etmedim. Bi keresinde tartışmıştık bana demişti ki ben her gece yüzük modellerine bakıyorum uyumadan önce hep geleceğimizi düşünüyorum ama senin bu dediğin beni çok üzdü falan (mesele başkaydı)
Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecek😅 hiç ihtimal vermedim. Herşeyin yanı sıra evlilik için eşya almaya başladık ben ayrı o ayrı. Eve baya masraf yaptı. Ama en azından ucuzundan bi tektaş alıp taksaydı diyorum böyle içim cızırdanıyo. Bunun haricinde sevgilimin kuzeni var onun sevgilisi falan tanıştık kız sürekli çocuğa yüzük modelleri gösteriyordu bak bundan istiyorum falan diye sonunda aldırdı 😅 böyle durumlarda kendimi keriz gibi hissediyorum, hiç böyle olamadım :KK53: işte kız yüzüğünü gözüme sokmadığı kaldı hayırlı olsun dedim her defasında, ne demeliyim güle güle büyütün falan mı 🥴 ya herşeye gülüp geçiyorum öyle kafaya takan biri değilimdir ama geçen bi ortamda bu kız bana dedi ki bakalım bizim düğünümüzde senin parmağın da yüzükle kavuşacak mı
🤪 🤪 🤪 🤪
Aha şöyle bakakaldım resmen :KK70:
Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bana :KK14: nasıl aldırtabilirim :KK53: gidip bi tane imitasyon alıp taksam mı tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım havasında :KK53:
Öyle işte....:bicak:
Bacım baciiimm ne tarafa ağlayım benim eşimde bana evlenme teklifi etmedi . Hâlâ söylerim geçen lerde arkadaşım ınstagrama story atmış evlenme teklifi alırken okuzume izlettim Avrat dedi , efendim dedim . Benimle evlenir misin dedi . (2 yillik evliyiz) Bende sağol ya bu kadar erken beklemiyordum dedim dondu magbadini bir güzel uyudu 😂😂

Herkes yuzuk ve evlenme teklifi ister olmalida sozden once teklif etmesi yuzuk takmasi gerekir sozde ne yuzgu takicaksiniz? O kiz oyle dediginde sende cocuga deseydin ya bak senin yuzunden bu laflarla muhattap oluyorum cevapta veremiyorum falan diye:) ben olsam derim bir sekilde aldiririm yani. Oyle yapmam gerekmedi ama yapmasaydi da basimin caresine bakardım yani 😃

Erkekler öyle dolaylı anlatımdan anlamaz direkt söyleyeceksin ben şöyle şöyle evlilik teklifi alsam şu yüzükten taksam ne güzel olur falan diye gözüne sokacaksın 🤣 bu seni yüzsüz yapmaz merak etme isteyen daha değerli oluyor 😌

Eşim çok alakasız bir gün isyerimde teklif etmişti o gün yüzügu de vermişti. Bakarsin seninkide öyle birşeyler planlıyordur. Eğer hiç öyle bir girişimi olmazsa azcik ucundan yüzük lafını et hoduk değilse anlayacaktır. :KK70:

O kız gıbı yap sureklı soyle erkekler soylemeden bısey yapamıyor malesef sımdı sen soylemezsen yapmazsa ılerdede boyle olacak oyle kadınlara bende kızardım agzıylanısteyenlere ama erkeller oylelerıne daha cok deger verıyor oyle alıstır gıtsınn

Valla ne kadar istemem de dese insan bekliyor erkeklerde sen söylemesen bile yapmıyor ufaktan belli et bence duyur yani😅

Benim şimdiye kadar öğrendiğim şu; erkeklerin bir bölümü bu teklif sürpriz, hediye olayını beceremiyor. Düşünemiyor. Teklif bekliyorsanız söyleyin. Ben tektaş yüzükle evlenme teklifimi istiyorum deyin nasıl yapacağını nerde yapacağını o düşünsün. Başka türlü hiç aklına gelmez.

O kız gıbı yap sureklı soyle erkekler soylemeden bısey yapamıyor malesef sımdı sen soylemezsen yapmazsa ılerdede boyle olacak oyle kadınlara bende kızardım agzıylanısteyenlere ama erkeller oylelerıne daha cok deger verıyor oyle alıstır gıtsınn
İnan karakterim izin vermiyor iğrenç hissediyorum ben acıktım hadi birşeyler yemeye gidelim bile diyemeyen biriyim o der hadi yemek yiyelim diye bende acıkmamış gibi hm olabilir derim çocuğun gözünde hiç acıkmayan biriyim😂😂

Aldın mı broo :)
Cidden yalan oldu ya
Ev dizme telaşına girdik baya borç ödüyor ama bende zaten doyumsuz değilim çok uyguna var yüzükler
Pekala alabilirdi doğruya doğru

Sözüne gitmedim şimdi buna da gitmesem laf söz olur kesin
Zaten o telaştan unutur o konuyu ama bana dert oldu:)

Aman dügunune gitmemek de ne zaten. Gidin. "Parmağında yüzük göremiyorum kuzen" derse siz de cevap olarak "yüzük diye çocugun gırtlağina yapisacak degilim heralde, bu aralar borca harca girdik kafasinda bir zamanlamasi vardir onun sen merak etme kuzen. Ciddiyiz sonuçta." Tarzinda seyler soyleyebilirsiniz.

Evlilik teklifini nikahtan 5 dakika önce etti :D
Nikah tarihini almışız herkes bizi bekliyor benm eşim içerde diz çökmüş benmle evlenir misin diyor yahu zaten biz buraya neden geldik dedim :D :D :D

Evlilik teklifini nikahtan 5 dakika önce etti :D
Nikah tarihini almışız herkes bizi bekliyor benm eşim içerde diz çökmüş benmle evlenir misin diyor yahu zaten biz buraya neden geldik dedim :D :D :D
İyi olsun ya onu akıl edemeyenler var😂

M e g g M e g g ayyy çok tatlısınız normalde 12 sayfa olan bir konuyu baştan sona okumam ama severek okudum :)) belki de düşündüğü güzel bir yüzük vardır pahalıdır ve para biriktiriyordur yüzüksüz de teklif etmek istemiyordur (inşallah öyledir :)) ) yada belki de hayalindeki yüzüğü bulamamıştır daha. Eşim de bana aileler anlaştıktan sonra ve nişan tarihi belli olduktan sonra teklif etmişti (yani pek sürpriz olmadı) ve aşırı yanaklarının kızarmasından elinin ayağının titremesinden elindeki herşeyi düşürmesinden garip konuşmasından o gün teklif edeceğini kesinlikle anlamıştım :D

MissCherryBlossom MissCherryBlossom yüzük çok güzel fiyatı da uygun yalnız yüzük gümüş değil bronzmuş. Ona dikkat ederek alınmalı :))

M e g g M e g g ayyy çok tatlısınız normalde 12 sayfa olan bir konuyu baştan sona okumam ama severek okudum :)) belki de düşündüğü güzel bir yüzük vardır pahalıdır ve para biriktiriyordur yüzüksüz de teklif etmek istemiyordur (inşallah öyledir :)) ) yada belki de hayalindeki yüzüğü bulamamıştır daha. Eşim de bana aileler anlaştıktan sonra ve nişan tarihi belli olduktan sonra teklif etmişti (yani pek sürpriz olmadı) ve aşırı yanaklarının kızarmasından elinin ayağının titremesinden elindeki herşeyi düşürmesinden garip konuşmasından o gün teklif edeceğini kesinlikle anlamıştım :KK70:

MissCherryBlossom MissCherryBlossom yüzük çok güzel fiyatı da uygun yalnız yüzük gümüş değil bronzmuş. Ona dikkat ederek alınmalı :))
Ya bende evlilik hiç düşünmüyordum bu adam ikna etti beni çok da seviyorum keretayı ama romantik değil işte napalım bize de bu nasip oldu🐰
Aslında yüzük müzük sorun değildi ama ah o fake elti yok mu sinir etti beni gidip düğününde beyaz abiye giycem görcej gününü o da konu açar belki ahaha😅

Hayır evlenme teklifi yüzük olmadan nasıl evilik yoluna giriyorsunuz anlamıyorum. Pat diye istemeye gelicez haftaya falan mı diyorlar. Bu saatten sonra teklif etse de bir anlamı yok bence, teklif olmadan yola girerek siz hata yapmışsınız. Ama illa istiyorsanız bir iki çıtlatın ya da bir ortak arkadaşınız varsa ona söyleyin nişanlınızın aklına soksun kıza çok ayıp tektaşsız mı evlenicek falan desin, nişanlınız da ince biriyse bir şeyler ayarlar herhalde. Sizin de içinizde kalmamış olur.

Hayır evlenme teklifi yüzük olmadan nasıl evilik yoluna giriyorsunuz anlamıyorum. Pat diye istemeye gelicez haftaya falan mı diyorlar. Bu saatten sonra teklif etse de bir anlamı yok bence, teklif olmadan yola girerek siz hata yapmışsınız. Ama illa istiyorsanız bir iki çıtlatın ya da bir ortak arkadaşınız varsa ona söyleyin nişanlınızın aklına soksun kıza çok ayıp tektaşsız mı evlenicek falan desin, nişanlınız da ince biriyse bir şeyler ayarlar herhalde. Sizin de içinizde kalmamış olur.
Valla bende zamanında öyle diyordum
Öncesindeki ilişkimde evlilik teklifi almıştım güzel bir şekilde ama sonrasında ilişki burnumdan gelmişti
Bunda dert etmedim yüzük teklif olayını ama ta ki şu fake elti lafına kadar
Sonra içime dert oldu işte

Back
X