- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
bebekim ;
böle bişi bence telefonda konuşulmaz , sen bi yüzyüze gel anneyle , sona konuş güzelce ..
ve ciddi olmasa bile ne kal de , ne git ..
duygularını açıkla , karar senin de ..
çünkü ne kadar iyi insan olsada ilerde senin yüzünden gitmedim başıma geldi , veyahut git dedin senin yüzünden bu hale geldik diyebilir.
ne karar verirsen yanındayım de ..
çok ciddi bişi değilse az bişi sırnaşabilirsinde izin verdim
işin içinde aile varsa insan 2-3 kez düşünmeli , bugün sorun olmayan şeyler hiç ummadığın anda elinde patlayabilir.
Evet telefonda konuşulmaz istedigim konuşmayıda yapamam kesin ama kadınla hiç yüzyüze gelmemişken bende buluşma teklif etmek istemiyorum.
aynen söyledim yarın bigün beni suçlarsın bunu kaldıramam diye seni neden suçlıyım kalırsam bitek senin için kalıcam diyo ama o hiçbişey demese bile ilerde ben ailesinin sıkıntıya düştüğünü görsem daha çok üzülürüm.
Ben mi çok mantıklı düşünüyorum bilmiyorum insanlar seviyosan gitme dersin tarzında konuşuyoda o bencillik gibi geliyo bana
Bu tarz konuşmak istiyorum zaten ama burda kafamı toparlayıp bunu anlatamadıysam telefonda nasıl kendimi ifade edicem bilemedim şimdi..Annesi ile bu konuda konuşabilirsiniz ama bence ondan icazet almak için aramayın,sadece oğlunun gitmek istemediğini sizin de bu sebeble ona nasıl yaklaşacağınız konusunda kafanızın karıştığını anlatın.
Ben olsam aramazdım,ama anladığım kadarı ile senin içini bu rahatlatacak.
Bu tarz konuşmak istiyorum zaten ama burda kafamı toparlayıp bunu anlatamadıysam telefonda nasıl kendimi ifade edicem bilemedim şimdi..
Bende aramak istemedim ama galiba dediginiz gibi rahatlatıcak
Tugra034
Ailevi konulara girmicem sadece gerçekten durum bu kadar ciddimi diye ögrenmek istiyorum terslicek bu durum yok ,öyle bi kadınada benzemiyo ama haklısınız insan bu belli olmaz.Biraz daha düşünücem
:[/I]
icimdeki_sen;
Evet okulum haziranda biticek bi aksilik olmazsa ama benimde aileme karşı sorumluluklarım var
Benim oraya gitmem demek aileme katkı saglamayı bırak birde düğün dernek tekrar yük olmam demek.
O böyle bi teklifte bulundu ama onun aileside istemicektir daha çok erken diye:26:
Açıkçası oraya gitme fikrini ciddi anlamda düşünemiyorum bile korkutuyo ama bu ona güvenmemekte degil
Kendiside Türkiyede kalmak istiyo herşeyi enine boyuna konuşup düşünmeden gelirim diyip onuda yanlış bi karara sürüklemek istemiyorum
şuan herşeyi zamana bıraktım sanırım,, çok teşekkürler
Tabiki başka sorunlarda vardı ama halledilebilir şeylerdi zaten alt yapısındada bu sorunlar vardı.Peki sadece kisa zamanligina gitse olmaz mi?
Yani böylelikle sende o arada hayatini rayina oturtmus olursun, güzel bir is bulursun.
Ne bileyim ben ayriliklari sevmiyorumeger sorun baska etkenlerse bitmesi gercekten yazik olur.
Tabiki başka sorunlarda vardı ama halledilebilir şeylerdi zaten alt yapısındada bu sorunlar vardı.
Babasının kandırma şekli gel 6 ay ay dene olmadı tekrar Türkiye'ye dönersin ama bana kalırsa kesinlikle kandırmak için söyledigi bişey.
Ve 6ay kısa bi süre degil :44:
Biblo bir sey soracagim, sen sanki bu iliskinin bitecegine kendini coktan alistirmissin gibi birsey sezdim dogru mu?
Mesela benim icin 6 ay kisa bir süre, sevdigim insani 6 ay degil 6 yilda beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?