Belirsizlik...!?

Evet telefonda konuşulmaz istedigim konuşmayıda yapamam kesin ama kadınla hiç yüzyüze gelmemişken bende buluşma teklif etmek istemiyorum.
aynen söyledim yarın bigün beni suçlarsın bunu kaldıramam diye seni neden suçlıyım kalırsam bitek senin için kalıcam diyo ama o hiçbişey demese bile ilerde ben ailesinin sıkıntıya düştüğünü görsem daha çok üzülürüm.
Ben mi çok mantıklı düşünüyorum bilmiyorum insanlar seviyosan gitme dersin tarzında konuşuyoda o bencillik gibi geliyo bana

sadece 1-2 kere telefonda konuşmuluğunuz var annesiyle
yaaa sana ters cıkısırsa senle ilgili bi durum yok ailevi bi olay bu derse nolucak
her yonden düşünmek lazım
sevgilin seni cok seviyo diyebilir ama bu tarz bi konuda
senin onla yüz göz olmanı kaldıramayabilir.
her ceşit insan var güzelim insanların sağı solu belli olmazz
ben olsam hiç anneyle falan konuşmazdım
nacizane fikrim budur

son günlerde yaşadıklarımı yaşamasam kal de derdim belki ama ablam evliliğinde sorunlar yaşıyor , yıllar önce eniştem tamam dediği şeyleri bugün inkar ediyor. işin içinde aile var.
o yüzden 2-3 kere düşünülmeli büyük sorumluluk demek.
gitme dedin , kaldı . gitmediği için yaşadığı sorunlarda ne olucak peki ?
tabi ki aşk çok mühim ama işte öle kuzum.
bence anneyi ara , oturun bi çay için, durumun ciddiyetini gör derim.

Bu tarz konuşmak istiyorum zaten ama burda kafamı toparlayıp bunu anlatamadıysam telefonda nasıl kendimi ifade edicem bilemedim şimdi..
Bende aramak istemedim ama galiba dediginiz gibi rahatlatıcak

Bu tarz konuşmak istiyorum zaten ama burda kafamı toparlayıp bunu anlatamadıysam telefonda nasıl kendimi ifade edicem bilemedim şimdi..
Bende aramak istemedim ama galiba dediginiz gibi rahatlatıcak

Ne bu gitme konusunu ne de annesiyle yapacağın konuşmayı hayatının dönüm noktası olarak görme.
O zaman daha rahat ifade edebilirsin kendini.

Tugra034
Ailevi konulara girmicem sadece gerçekten durum bu kadar ciddimi diye ögrenmek istiyorum terslicek bu durum yok ,öyle bi kadınada benzemiyo ama haklısınız insan bu belli olmaz.Biraz daha düşünücem

minikdepresif
yok canım çok haklısın kal deme gibi bi düşüncem zaten yok olsada bastırmak zorundayım
Ablanada üzüldüm aile işte ne kadar önemli bişey ya

çok önemli pambıkım çok ..
kadın seni terslemez 2,5 yıldır oğlunun hayatındasın , verdiği değeri biliyodur.

hakkınızda hayırlısı olur umarım kuzucum ..

Tugra034
Ailevi konulara girmicem sadece gerçekten durum bu kadar ciddimi diye ögrenmek istiyorum terslicek bu durum yok ,öyle bi kadınada benzemiyo ama haklısınız insan bu belli olmaz.Biraz daha düşünücem
:[/I]

ya güzelimm insan aklı şaşar beşer döner gider....
sen anlatırısn derdini güzel güzel
tutarr oğlumun gitmesi lasım git de ona git de deyverir kal gelir sana terslemese bile biçoksey söylebilir...
hani daha evele bi iki yüzyüze muhabbetiniz olaydı kadının tavrını konuşmasını kafasını biras kestirebilseydin
ozaman bunların hiçbiini sölemezdim sana kendin karar ver derdim ama hiç görmemişsin 1-2 telkonuşması
ne bilim sonunda üzülmeni isteemem bir sürü sey okuyoruz burda
sen iyice bi düşün yinede kendine doğru gelen kararı ver cnm
umarım sorunların çözülür....

Bence böyle bir konuya hiç karışmayın. annesiyle konuşmanız da hiç bir şeyi değiştirmeyecek ki. Babasının durumu problemli. Emekli maaşı yok. Kaç yaşına kadar çalışacak? Muhtemel ki işler ortak olacak , zamanla da iki evin yükünü taşıması gereken bir erkek olacak ortada. Hepimiz çok iyi niyetliyiz severiz , özveride bulunuruz.....Konu tüm hayatımızı belirleyecek önemdeyse detaycı olmak zorundayız.

Bir de annesiyle bir yaşanmışlığınız yok ki.Tecrübelerimden sonra adını bildiği gelin adayını seven kayınvalideler çok komik geliyor. Yok öyle bir dünya :)

Siz kendi hayatınızı değerlendirin. Kimsenin sorumluluğunu üstünüze almayın.

İlişkinizden sevginizden tam emin değilsiniz.

Evlenseniz muhtemel ailenin ekonomik sıkıntılarının ortasında kalacaksınız. Eşini bırakıp yurt dışında çalışan , zengin olduğu halde sigorta yatırmamış emekli maaşı olmayan bir kayınpeder söz konusu. Niye eşi yanında değil bu bile irdelenmeli. Armut dibine düşer diye çok acı ama doğru çıkan bir söz de vardır .

Bence de karışma..
Kendi versin kararını ki sonuçlarından başkasını sorumlu tutmasın..
Hatta daha açık ol, seni seviyorum ama sen bile kendi ailen olmasına rağmen oraya gitmekte zorlanırken ben kendi ailemi, çocukluğumu, herşeyimi burada bırakıp başka bi şehre bile gitmeyi düşünemezken yurt dışına hiç gelemeyeceğim.. Sana da engel olmak istemem.. Ne karar verirsen saygı duyacağım de..

Annesini arayıp konuşabilirsiniz.. bu kötü bir durum olmaz bana kalırsa..
sevdiğiniz adamı merak ediyorsunuz ve elinizden geleni yapmak istiyorsunuz... çok normal...

annesiyle görüşüp, şöyle yap böyle yap demezsiniz ama biraz olsun içiniz ferahlar... sizde başka pencerelerden bakarsınız olaya...

Bende günlükte takip edenlerdenim ...
Benim fikrim annesini araman yönünde belki de hiç ummadığın kadar rahatlatır içini
Aramadan bilemezsin !
Bunu ne kadar geciktirisen de o kadar yük olur sana
O yüzden kararını ver artsını eksisini düşün ve bir an evvel ara derim

Daha sonra duruma göre onunla bir konuşma yap
Tüm hislerini söyle ve kararı yine ona bırak
Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Çünkü bu durumda gerçekten ne git diyebilirsin ne de kal ,,,

olympias;
Emekli maaşı olmadıgı benim bildigim kadarı bi birikmişi vardır heralde bilmiyorum ama işler ortak olucak iki evin yükü kalcak konusunda size biraz katılıyorum.Annesiyle konuşmam durumu zaten degiştirmicek degistirmek istesem annesini aramaya ihtiyaç duymam zaten.İlişkinizden ve sevginizden tam emin degilsiniz demişsinizde bu kanıya nerden vardınız bunu anlayamadım?
Babasının yurtdışında olmasının biçok sebebi var yarın nolcagımız belli degil iflas edince evleri herşeyleri satıldı bi birikmiş vardı yani ortada.Neyse teşekkürler

aydin09;
Ne istedigini bilmemesi gibi bişey mevcut degil ki bizim ikimizi ilgilendiren hiç bi sorunumuz olmadı Ama ana-babayı degişmemek konusunda katılıyorum.Çok düşkün ,baglı degilim belki ama ayrı ülkelerde yapamam

Kader;
O bana yazmadan ben daha bişey yazmayı düşünmüyorum.Ama evet kesinlikle kendi kararını kendi vermeli.

heupss;
Tabiki yönlendirmek benim haddime degil ben ne yapmam gerektigini kafamda oturtmak için konuşmak istiyorum.Şöylede bişey var o zor durumda evladını merak ettigi zamanlar beni arayıp sordu bu çok daha büyük bi olay benim aramamı yadırgamaz ben mi çok iyi niyetli düşünüyorum bilmiyorum

cecenn;
teşekkür ederim ,komik ama günlükten birileri yazınca daha bi duygusallaşıyorum :)
bi iki hafta daha beklemeye karar verdim

Biblocum seni günlükte hep takip ediyorum.
Kac gündür yazmamistin merak ettim naptin diye.
Biliyormusun ben senin yerinde olsaydim ayni senin gibi gitme diyemezdim.
Bu cok bencilce bence. Cünkü sonucta onun gelecegi, ailesinin gelecegi söz konusu.
Ama iliskimi bitirmezdim. Eger ondan, sevgisinden, iliskimden ve kendimden eminsem onun yanina giderdim.
Bildigim kadariyla okulunun bitmesine az kaldi.
Yurtdisinda hangi ülkeye gidecek bilmiyorum ama inan o ülkenin dilini ögrenip meslegini icra edebilirsin.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve cogu acidan burasi türkiyedeki hayat standardlarina bakarsak daha iyi.
Tabi bu konun diger asamasi.
Ilk önce sizin aranizdaki sorunlari halledip, ya devam ya tamam demelisiniz.
Ama uzaklik bitirmesin bu iliskiyi onca seneye, yasadiklariniza ve sevgisinize yazik olur.

icimdeki_sen;
Evet okulum haziranda biticek bi aksilik olmazsa ama benimde aileme karşı sorumluluklarım var
Benim oraya gitmem demek aileme katkı saglamayı bırak birde düğün dernek tekrar yük olmam demek.
O böyle bi teklifte bulundu ama onun aileside istemicektir daha çok erken diye:26:
Açıkçası oraya gitme fikrini ciddi anlamda düşünemiyorum bile korkutuyo ama bu ona güvenmemekte degil
Kendiside Türkiyede kalmak istiyo herşeyi enine boyuna konuşup düşünmeden gelirim diyip onuda yanlış bi karara sürüklemek istemiyorum
şuan herşeyi zamana bıraktım sanırım,, çok teşekkürler

Peki sadece kisa zamanligina gitse olmaz mi?
Yani böylelikle sende o arada hayatini rayina oturtmus olursun, güzel bir is bulursun.
Ne bileyim ben ayriliklari sevmiyorum eger sorun baska etkenlerse bitmesi gercekten yazik olur.

Peki sadece kisa zamanligina gitse olmaz mi?
Yani böylelikle sende o arada hayatini rayina oturtmus olursun, güzel bir is bulursun.
Ne bileyim ben ayriliklari sevmiyorum eger sorun baska etkenlerse bitmesi gercekten yazik olur.
Tabiki başka sorunlarda vardı ama halledilebilir şeylerdi zaten alt yapısındada bu sorunlar vardı.
Babasının kandırma şekli gel 6 ay ay dene olmadı tekrar Türkiye'ye dönersin ama bana kalırsa kesinlikle kandırmak için söyledigi bişey.
Ve 6ay kısa bi süre degil :44:

Biblo bir sey soracagim, sen sanki bu iliskinin bitecegine kendini coktan alistirmissin gibi birsey sezdim dogru mu?
Mesela benim icin 6 ay kisa bir süre, sevdigim insani 6 ay degil 6 yilda beklerim.

Biblo bir sey soracagim, sen sanki bu iliskinin bitecegine kendini coktan alistirmissin gibi birsey sezdim dogru mu?
Mesela benim icin 6 ay kisa bir süre, sevdigim insani 6 ay degil 6 yilda beklerim.

Hep diyorum ya bizim sorunsuz bi zamanda olan birşey olsaydı bu durum evet haklısın ama biz zaten görüşmüyoduk. Bu durum olunca birden geçmiş unutuldu tek konu gidip gitmemesi oldu. Allah kimseye yaşatmasın ayrılık çok ayrı ama başka bi ülkeye yollamak çok acı ihtimali bile yetiyo.
6 ay kısa bi süre evet askerdede bekledim ben iş için başka bi şehre gittigindede bekledim ama gelicegi ve geldiginde bizim eskisi gibi olucagımız apaçıktı . Bu öyle bişey degil 6 ay sonra gelceginin garantisi yok ayrılıga alıştırmıyorum kendiimi düşünmemeye çalışıyorum o ihtimali.

Konunun başında ayrılıp tekrar birleştiğinizden bahsetmişsiniz. Tam net olmayan yada aranızda sorun olan bir şeyler var demekki. Bundan yola çıkarak sevginizden emin olmanız gerektiğini söyledim. ne yazıkki sevgi tüm iyi niyetimizle ortaya çıkardığımız birşey. İnsanlar ve hayatları konusunda aynı hayatı paylaşmadan doğru bilgiye ulaşamıyoruz. İnsanlara karşı hep iyi niyetli olalım .Ama söz konusu olan evlilikse görünen bazı sıkıntılar size yük olabilir ilerde. Evlenince tüm ailenin her özelliği tüm yaşamınızı kaplar. Bu yüzden çok çok iyi düşünmeli diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…