- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
Selam benzer bi durum benim başımada gelmişti(ayrılık dışında) nişanlıyım ama o zamanlar değildik ve sevgilim yurt dışına gidecekti,ilerde sorun olabilir gibi bende sen gibi vicdan azabı yapıp karışmadım sormuştu bana gideyim mi gitmeyeyim mi diye sadece sen bilirsin önüne gelen fırsatları engellemek istemem dedim ve bi gün geçti aradan arayıp gitmekten vazgeçtiğini,istediği an beni göremeyeceği ve konusamayacagi için özleyeceğini söyledi (çok sevindim tabi :) ).ben böyle yapmıştım bence yanında ol o zaman daha net karar verir gibime geliyo.
belki yanlış gelicek ama ben gitme derdim aynı şehirde 2 gün görüşmeden yapamıyoruz valla yurtdışını düşünemiyorum6 yılllık bi ilişkim var zaten bu sene evlenicez kısmetse evli gibiyiz birbirimize sormadan bişey yapmayız ama bana sende gel deseydi bi şekilde giderdim madem gitmesi gerekiyor
Çok seviyorum,birlikte bir gelecek istiyorum,güvenim sonsuz,aşığım ve gitme demeyeceğim öyle mi??Asla bunu yapamam helede gözümün içine baksın gitmek istemediğini sezdirmeye çalışsın ve ben vicdan yapayım.Bu normal değil arkadaşım hayat sizin hayatınız siz önemlisiniz siz karar vereceksiniz.
Ben tam derdimi anlatamadım galiba zaten gitmek istemiyo ve benim gitme demem onu dahada gaza getircek.
Açıkçası ben ya durumu kabullenmek istemiyorum yada gitmicegine inanıyorum bilmiyorum.
Kiminiz fazla fedakarsın dicek ,kiminiz aşkımı sorgulayacak farklı fikirler zaten ortaya çıkıcaktır ama Sizden asıl yorum almak istedigim konu annesini arayıp aramamam.
Eğer sevgilin niye aradın vs. demeyecek ve sen anneyi aradıktan sonra kafanda bi'şeyleri oturtacaksan aramanda bir sakınca gözükmüyor tabii, iyi bile olur belki.
Bence "sen benim sevdiğim adamsın, tabii ki ben seni hep yakınımda isterim ama böyle büyük bir kararda ben sana kal ve ya git diyemem. Bunun kararını ölçüp, biçip sen vermelisin" tarzında bi'şeyler söylemelisin bence. Sen son durumu baz alıyorsun ama kavgasız, gürültüsüz aylar, yıllar geçmiş en azından böyle bıyık altı bir cümle kurma hakkın olmalı
bebekim , pambıkım ..
annesiyle ne konuşmayı düşünüyorsun ? hele onu bi de , kendimce bi fikir vereyim sana ..
Ararsam onun haberi olmasın dicem annesine zaten.Ama ögrensede niye aradın dicegini sanmıyorumEn son buluşup konuştuk zaten tabi konuşmak denirse ağlaşmalara
minikkAnnesine durumun ciddiyetini sormak istiyorum nasıl davranmalıyım belki o bişey söylerde alır şu yükü üzerimden. Eger onun oraya gitmesi zorunluysa yani ailesini ciddi anlamda etkilicekse ben karışamam çünkü anladıgım kadarıyla babası sert mizaçlı biri yarın öbür gün araları bozulur bunu göze alamam Gitmek istemiyorum dediginde bile adam tavır alıyomuş sanırım. Ama yok bu sadece bi fikir C. çok ciddiye almış derse bende destek olabilirim ona
Günlükten takip ediyordum yazdıklarını.
Bu yüzden az çok ilişkin hakkında bilgiye sahibim.
Evet son zamanlarda çok değişim vardı ilişkinizde fakat sende yazmışsın haklı olduğu sebebler olmuş.
Şimdi bu çocuk seni istiyor yani o bi nevi problemlerinden sıyrılmış sanırım en zor halini sen görme diye seni uzaklaştırmış kendinden..
Ve bu sorunlar geçince hop yurtdışı olayı çıkıyor. Senin ağzından çıkacak kelimeler çok önemli. Sen gitme dersen siz yeniden bir arada olur musunuz ? yada git dersen bu ilişki tamamen biter mi ?
Önce senin düşüncen önemli bitirmek mi istiyorsun devam etmek mi ?
Annesiyle konuşmayı düşünüyorum demişsin mesela neler konuşmayı planlıyorsun ? O senin kararında etkili olabilir mi ?
Annesiyle konuşmak istediklerimi demin cevap yazdım
Bizim ilk aramızın bozulmasının sebebi kurdugumuz hayallerin istedigimiz zaman gerçekleşmicek olmasıydı.Biliyorum size saçma geliyo banada o an saçma gelmişti ama şimdi anlıyorumErkek arkadaşım hırslı biriydi şuanki işinde olmak istemedigiini iş kurmak istedigini bu zor dönemde benide üzmemek için bitirmişti yani asıl sebep bunlardı.Geri döndüğünde istedigim sadece senmişsin para degil mutlu eden dedi yani eski sorunlarımız ona göre tamamen çözüldü. Gitme dersem evet birarada oluruz zaten beni burda tutucak tek şey sen olursun demişti ama ben işin ciddiyetini anlamadıgım için gitmesende artık biz diye bişey yok gibi konuşmuştum giderse tabiki tamamen biter ömür boyu oraya gidicek çünkü.
Az çok ilişkimi takip edenlerin yorum yapması sevindiriyo, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?