dna testi yaptır barimerhaba kızlar sıze durumu anlatayım ne yapacagımı bılmıyrum kalakaldım
öncelıkle bu aralar bıze gelen olmadı eve sadede kv geldı yanı esımden baska eve dısardan gırıp çıkan yok normalde evımı 3 gunde bı temızlerım ama heryerı komple temızlerım 1 hafta önce evde halının ustunde kızıl sac buldum 1 tel ınce o gun tabı kavga kıyametler ben yapmadım vs dedı ısten geldıgım arabada olmustur üstume yapışmıstır dedı ısten de ya patronu bırakıyo yada ıs yerınden kısıler çalıstıgı yerde kadın kız yok bende neyse belkı öyledır dedım tmm dedım bugun de aynı sac telı yıne aynı oturma odasının halını ustunde aradım sordum yok öyle bıse dıyo ben sacmalıyomusum öyle dıyo morel bırakmamısım calısak kızdım arayıp ondan bu zamana kadar hıc böyle bı durum olmadı telf hep ortada akıllı tel kullanmıyor ısten eve gelır onun harıvcınde gunde 4 5 kez arasırız benım kafam almıyo artık ne yapacagımı sasırdım bı yol gösterın
yok hıç bayan ıs yerındeEşinizin iş yerinde kızıl bi hatun var mı
öyleyız çok konusuyoruz evlenmeden önce görmustum ama evlendıkten sonra hıc bı sekılde bıseyını görmedım sac telını üzerındede bulmadım kafam karısık sımdılık takıp teyımEşinin bu kadar üzerine gittiğine göre daha önce bi yanlşını mı gördün, saç teli kanıt olamaz çünkü heryerden gelmiş olabilir
Bide günde 4-5 kez telde konuşcak şey bulabiliyomusnz ya ne gzl ben bulamazdım
alt komsum kahve sac rengı benım sıyah her ay boyuyorum bezaylarım var ve saclarım çok kalın tellı keske benım sacım olsaydı kıme aıt bılmıyorum evde bırsey yapma ıhtımal yok ben genellıkle evdeyım üstunden mı geldı dıye dusunuyorum da üstune nerden gelmıs olabılırkızıl saç en siyah saçlıların bile kafasında bir iki tane çıkabiliyor yani belki saç senindir. eğer değilse, alt kattan bile gelebilir saç. benim de saçlarım kızıl bazen elime bir iki tel düşüyor atıyorum pencereden. hep yukarı uçuyor valla. belki ben alt komşunumdur. :) panik yapma sen evdeysen çalışmıyorsan eve getiremez. senin ne zaman eve döneceğin belli değil çünkü basılır falan korkar adam. 50 liraya günlük kiralık evler var şimdi ne stres çekicek gider orda rahat rahat takılır. eve getirme devri bitti bence. sandığın gibi değildir diye düşünüyorum. kahveye boyalı saçlarım demiştin yıkana yıkana kızıla dönmüştür. bir iki tel öyle olabiliyor komple olmasada. bence o saç senin.
ben de eşimin üstünde kızıl saç bulmuştum hemen kocaman açtım gözlerimi hışımla kimin bu diye çıkışmıştım. allahtan şaka yapıyorum sandı güldü kiminmiş acaba dedi. sonra hatırladım benimdi tabi yeni boyamıştım :)
alt komşularından geliyor olabilir o saç. düşündüğün gibi değildir. 3. yü bulursan o halıya ve giriş kapısına gizli kamera şart derim yine de.
yok aksıne genellıkle evdeyım çalısmıyorum annemede gıtmedım kızıl saclı bırının yanına gıtsem gelsem ınanın akrabalarda bıle kızıl sac yok yakın cevreBence bi sac teliyle erken parlamissin şüphe dustu anlarimda bi sure takipte olsaydin keske calisan bi kadinmisin yada uzun sure annene falanmi gittinde ev boş kaldi aklina boyle bisey geldi
bende bı anda patladım ama sonra topladım takıpteyımSon zamanlarda bdv da okuduğumuz çok sayıda aldatma konusunun bir etkisi olabilir mi bu sizdeki? Tüm mesajlarınızı okumadım ama genel anlamda şüphelendiğiniz şeyler varsa takipte kalın. Ama eger yoksa bu konuyu uzatmayın derim heryerden gelmiş olabilir tek bir saç teli için adama baskı yapmak abes kacar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?