belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son zamanlarda bdv da okuduğumuz çok sayıda aldatma konusunun bir etkisi olabilir mi bu sizdeki? Tüm mesajlarınızı okumadım ama genel anlamda şüphelendiğiniz şeyler varsa takipte kalın. Ama eger yoksa bu konuyu uzatmayın derim heryerden gelmiş olabilir tek bir saç teli için adama baskı yapmak abes kacar bence.

Ay tatlım sakin ol senden dusmıstr ya ben bı keresınde yatak odamda buldum ınce ve benım sac rengımde degıldı cıldıracaktım adama da bısı demedım saçı peceteye kydum kafamın farklı yerlerınden sac telı koparıp karşılastrdım nrmalde saclarım kahveremgı ve kalon tellıdır buldugum sac kızıla yakın ve ınce bı teldı baktım baktım benımkıkerle uyusmuyr banyoya gıttım aglamamak ıcın kendımı zr tutuyrum elımı yuzumu yıkadm kcamı bgazlıycam artık neyse dedım son bı defa elımı enseme attım bı sac telı daha kpardım bırde baltım aynısı gıttım hemen karsılastrdım gercekten boy renk ve uzunluk olarak aynısıydı tabı ben şok nrmalde dedıgım gıbı kahve uzun ve kalın tellı saclarım varken ensemden kpardgm kızıla yakın ınce tellı ve kısa bı sactı yanı hemen dellenme

Eşinin üzerinde bulsen bi nebze de halının aynı yerinde bulup eşinden şüphelenmek çok fazla. Nerden geldiğini ilerde bulursunuz belki ama dert edilecek şey değil bence

sızın ustunuzden bıle eve gırmıs olabılır
1 tane sac telı altı ustu yahu

Belki battaniye den falan oluyordur canım fazla takma aranız bir tel yüzünden açılmasın

dna testi yaptır bari

Canim cok buyutmussun suphelensen bile hemen esine yansitmasan iyi olurdu,anlamsiz olmus tartismaniz.ama kadin olarak her zaman tetikte ol tabi

Bence bi sac teliyle erken parlamissin şüphe dustu anlarimda bi sure takipte olsaydin keske calisan bi kadinmisin yada uzun sure annene falanmi gittinde ev boş kaldi aklina boyle bisey geldi

kızıl saç en siyah saçlıların bile kafasında bir iki tane çıkabiliyor yani belki saç senindir. eğer değilse, alt kattan bile gelebilir saç. benim de saçlarım kızıl bazen elime bir iki tel düşüyor atıyorum pencereden. hep yukarı uçuyor valla. belki ben alt komşunumdur. :) panik yapma sen evdeysen çalışmıyorsan eve getiremez. senin ne zaman eve döneceğin belli değil çünkü basılır falan korkar adam. 50 liraya günlük kiralık evler var şimdi ne stres çekicek gider orda rahat rahat takılır. eve getirme devri bitti bence. sandığın gibi değildir diye düşünüyorum. kahveye boyalı saçlarım demiştin yıkana yıkana kızıla dönmüştür. bir iki tel öyle olabiliyor komple olmasada. bence o saç senin.
ben de eşimin üstünde kızıl saç bulmuştum hemen kocaman açtım gözlerimi hışımla kimin bu diye çıkışmıştım. allahtan şaka yapıyorum sandı güldü kiminmiş acaba dedi. sonra hatırladım benimdi tabi yeni boyamıştım :)
alt komşularından geliyor olabilir o saç. düşündüğün gibi değildir. 3. yü bulursan o halıya ve giriş kapısına gizli kamera şart derim yine de.

Eşinin bu kadar üzerine gittiğine göre daha önce bi yanlşını mı gördün, saç teli kanıt olamaz çünkü heryerden gelmiş olabilir
Bide günde 4-5 kez telde konuşcak şey bulabiliyomusnz ya ne gzl ben bulamazdım

öyleyız çok konusuyoruz evlenmeden önce görmustum ama evlendıkten sonra hıc bı sekılde bıseyını görmedım sac telını üzerındede bulmadım kafam karısık sımdılık takıp teyım

alt komsum kahve sac rengı benım sıyah her ay boyuyorum bezaylarım var ve saclarım çok kalın tellı keske benım sacım olsaydı kıme aıt bılmıyorum evde bırsey yapma ıhtımal yok ben genellıkle evdeyım üstunden mı geldı dıye dusunuyorum da üstune nerden gelmıs olabılır

Bence bi sac teliyle erken parlamissin şüphe dustu anlarimda bi sure takipte olsaydin keske calisan bi kadinmisin yada uzun sure annene falanmi gittinde ev boş kaldi aklina boyle bisey geldi
yok aksıne genellıkle evdeyım çalısmıyorum annemede gıtmedım kızıl saclı bırının yanına gıtsem gelsem ınanın akrabalarda bıle kızıl sac yok yakın cevre

bende bı anda patladım ama sonra topladım takıpteyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…