Belki de bu yuzden cennet analarin ayaklari altindadir...

Alttan alma lafina takilmis kalmissiniz...Ben tabiki alkol kullanan siddet gosteren veya ahlaki acidan olumsuz davranan adamlari kastetmiyorum..ama kayinvalieye kizip kocayi bosamaya kalkanilgilenmiyor diye sevgim bitti diyen v.s insanlari anlamiyorum..ve bunlara gaz verenler...Alttan almak ifadesinin yerine kadin sunu kullanmali o zaman.. Nabza gore serbet verebilmel...tabi ki yetistirme tarzi onemli ama erkek fitrati da farklidir..bunu da unutmamali...

Ben kayınvalide yüzünden ex eşini boşamış biri olarak sana tek bir şey söyleyeyim ki..

Annesiyle eşi arasındaki dengeyi kuramayan kocadan boşanılmalıdır. Annesine karşı eşini ezdiren koca boşanmalıdır. Çünkü kimse kimsenin köle değildir. Ama bazı abartılı durumlar var. Mesela KV sinin tek bir olumsuz lafına takıp günlerce içinde şişiren büyüten gelinler var. Onları da savunmuyorum.. Çok hatalı gelinlerde var...

Fakat yine de işin özünde her şey karşılıklı.. Öyle %80 falan değil o mesele..

Sizin dediginiz gibi bir evlilik uzun süreli olur ama ne kadar mutluluk içerir tartısılır..
Bir kadın mutsuzken kocası yatıp uyuyorsa ondan nasıl hayat arkadaşı olabilir ki.
evlilik sadece çocuk yapmak, kendi düzenini oturtmak fikirlerine dayalı olmamali.

Hep erkek fitrati, erkek karakteri vs deyip duruyorsunuz. Ya peki kadinlar? Kadin fitrati? Sizin soyledikleriniz kadin fitratiyla da uyusmuyor ki. Kadin da ''fitrati'' geregi ilgi, alaka, sevilmek ister. Nazlanmak ister. Oysa ki siz diyorsunuz ki kocaniz sizle ilgilenmeyince sorun etmeyin. Eee nerede sizin objektifliginiz? Olaya hep erkek tarafindan, onu memnun etmek acisindan bakiyorsunuz. Ya peki kadin memnuniyeti? Siz bu dunyaya kocaniza kul kole olmaya gelmis bir insan olabilirsiniz ama dogru olan bu degil iste.
Evlilikte aslalon, evliligi guclu kilacak olan itaat etmek ve alttan alma degil, iletisim ve uzlasidir. Alttan alma olsa olsa sorunlari hali altina supurmektir, sorunlari ortadan temelli kaldirmaz. Tam tersi erkegin kadina duydugu saygiyi azaltir ve kadini acizlestirir.
Evliligi surdurmek ile mutlu bir evlilik surmek farkli seylerdir. Sizin amac evliligi kör topal surdurmekse dogru yoldasiniz.

Son düzenleme:

Bak ablacım.

Benim babamın içkisi, kumarı, ya da aldatma gibi kötü huyları yoktu. Tek kötü huyu akrabaları ve babaannemle dedemdi. Kaç senelik evlilik bitti. Sen çok küçümsüyorsun bu kv-kp sorununu da, öyle sandığın gibi değil. Bak benim annem 22 yıllık evliliği bu yüzden bitirdi. Hemde bunca sene çekmişim, bundan sonra idare ederim dediği halde. Bu evlilikten kendisine kalanda tansiyon hastalığı, migren, mide hastalıkları, boyun fıtığı vs vs. Sen ne konuşuyorsun, ben seni anlamıyorum.

Baştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.
Artik benden ne aldiysa
Dünürümle aramda ne isin var? Bir kerem erkek kadindan buyuk olur, sephora cocuk yapincaya kadar senin kiz ergenlige girer.

Kizim ben ne dedim sana? Ask olsun yani aramizda halledecektik, niye dünür adaylari sayisini arttirdin ki?

Ay seçme şansları olsun bari dedim. Ortada çocuk yok. Aynı cinsiyetten olurlarsa ortada kalmasınlar barik...

Baştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.
Artik benden ne aldiysa

Baba terbiyesini bizde veririz artık. Dur ben bi oğlan yapıp geliyorum senin kızı almaya. İki üç yaş küçük olsa sorun olmaz dimi? Zengin olurlar.

Daha gelecekteki çocuğun babası yok ortada ama olsun ben simdiden adımı yazdırmak istiyorum
Şöyle sizin gibi dünürlere can feda
Ayy iyi bari, alternafifler artti. Sephora baska dünürlere mavi bonmcuk dagitmaya basladi bile. Evet olur bu is.

"Mutsuz ol ama bosanma" adlı konumuza hoş geldiniz öncelikle...

Bu zihniyet zaten her seyin ana sebebi sayin konu sahibi...tüm bunların yerine;

Kendini boşanmak uğruna da olsa dimdik durup savunabilen kadınlar ve odun olmak yerine bir kadina nasil davranilmasi gerektiğini bilen sevmenin, bir kadina kulak vermenin eziklik olmadigi öğretilmiş erkekler yetiştirmeye ugrassaniz keşke...

Ama kizlarimiza her şeyden önce "sus"u öğretiyoruz ne acı..... İyi ki benim annem böyle bir zihniyet tasimiyor..

Baba terbiyesini bizde veririz artık. Dur ben bi oğlan yapıp geliyorum senin kızı almaya. İki üç yaş küçük olsa sorun olmaz dimi? Zengin olurlar.[/QUOTE]
Yapilmisini buldum. Kizima talip çıktı. Üzgünüm sekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…