- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Alttan alma lafina takilmis kalmissiniz...Ben tabiki alkol kullanan siddet gosteren veya ahlaki acidan olumsuz davranan adamlari kastetmiyorum..ama kayinvalieye kizip kocayi bosamaya kalkanilgilenmiyor diye sevgim bitti diyen v.s insanlari anlamiyorum..ve bunlara gaz verenler...Alttan almak ifadesinin yerine kadin sunu kullanmali o zaman.. Nabza gore serbet verebilmel...tabi ki yetistirme tarzi onemli ama erkek fitrati da farklidir..bunu da unutmamali...
Hep erkek fitrati, erkek karakteri vs deyip duruyorsunuz. Ya peki kadinlar? Kadin fitrati? Sizin soyledikleriniz kadin fitratiyla da uyusmuyor ki. Kadin da ''fitrati'' geregi ilgi, alaka, sevilmek ister. Nazlanmak ister. Oysa ki siz diyorsunuz ki kocaniz sizle ilgilenmeyince sorun etmeyin. Eee nerede sizin objektifliginiz? Olaya hep erkek tarafindan, onu memnun etmek acisindan bakiyorsunuz. Ya peki kadin memnuniyeti? Siz bu dunyaya kocaniza kul kole olmaya gelmis bir insan olabilirsiniz ama dogru olan bu degil iste.Alttan alma lafina takilmis kalmissiniz...Ben tabiki alkol kullanan siddet gosteren veya ahlaki acidan olumsuz davranan adamlari kastetmiyorum..ama kayinvalieye kizip kocayi bosamaya kalkanilgilenmiyor diye sevgim bitti diyen v.s insanlari anlamiyorum..ve bunlara gaz verenler...Alttan almak ifadesinin yerine kadin sunu kullanmali o zaman.. Nabza gore serbet verebilmel...tabi ki yetistirme tarzi onemli ama erkek fitrati da farklidir..bunu da unutmamali...
Kizim ben ne dedim sana? Ask olsun yani aramizda halledecektik, niye dünür adaylari sayisini arttirdin ki?Kızlar iletişimi koparmayalım da akraba evliliği gibi forum içi evlilik yaptıralım bizim bebelere.
Baştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.Kızlar iletişimi koparmayalım da akraba evliliği gibi forum içi evlilik yaptıralım bizim bebelere.
Alttan alma lafina takilmis kalmissiniz...Ben tabiki alkol kullanan siddet gosteren veya ahlaki acidan olumsuz davranan adamlari kastetmiyorum..ama kayinvalieye kizip kocayi bosamaya kalkanilgilenmiyor diye sevgim bitti diyen v.s insanlari anlamiyorum..ve bunlara gaz verenler...Alttan almak ifadesinin yerine kadin sunu kullanmali o zaman.. Nabza gore serbet verebilmel...tabi ki yetistirme tarzi onemli ama erkek fitrati da farklidir..bunu da unutmamali...
Dünürümle aramda ne isin var? Bir kerem erkek kadindan buyuk olur, sephora cocuk yapincaya kadar senin kiz ergenlige girer.Baştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.
Artik benden ne aldiysa
Kizim ben ne dedim sana? Ask olsun yani aramizda halledecektik, niye dünür adaylari sayisini arttirdin ki?
Baştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.
Artik benden ne aldiysa
Daha gelecekteki çocuğun babası yok ortada ama olsun ben simdiden adımı yazdırmak istiyorumKizim ben ne dedim sana? Ask olsun yani aramizda halledecektik, niye dünür adaylari sayisini arttirdin ki?
Ayy iyi bari, alternafifler artti.Daha gelecekteki çocuğun babası yok ortada ama olsun ben simdiden adımı yazdırmak istiyorum
Şöyle sizin gibi dünürlere can feda
Ben senin kıza talibim. Ama benim oğlan daha doğmadı hee şöyle 3,5 ayı varBaştan soyleyeyim benim ki baba terbiyesi alamiyor. Valla herifimizi göremiyoruz pek.
Artik benden ne aldiysa
5 çocuk yapıp hepinize bir tane vericem ben cicim. Dünürleri buldum artık bebek yapma faaliyetlerine başlayabiliriz.Ayy iyi bari, alternafifler artti.Sephora baska dünürlere mavi bonmcuk dagitmaya basladi bile. Evet olur bu is.
Oyyy ne güzel. Zarari yok ortalama 2 yaş.Ben senin kıza talibim. Ama benim oğlan daha doğmadı hee şöyle 3,5 ayı var
Yok artık ! Hem ben baharda tekrar düşünüyorum :)Dünürümle aramda ne isin var? Bir kerem erkek kadindan buyuk olur, sephora cocuk yapincaya kadar senin kiz ergenlige girer.
Zengin olurlarOyyy ne güzel. Zarari yok ortalama 2 yaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?