- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Yapilmisini buldum. Kizima talip çıktı. Üzgünüm sekerim :))[/QUOTE]Baba terbiyesini bizde veririz artık. Dur ben bi oğlan yapıp geliyorum senin kızı almaya. İki üç yaş küçük olsa sorun olmaz dimi? Zengin olurlar.
Ayy iyi bari, alternafifler artti.Sephora baska dünürlere mavi bonmcuk dagitmaya basladi bile. Evet olur bu is.
Alternatif bol olsun ya iyidir. Kimininki kız olur kimininki erkek ona göre paylaşırız aramızda5 çocuk yapıp hepinize bir tane vericem ben cicim. Dünürleri buldum artık bebek yapma faaliyetlerine başlayabiliriz.
Bilmem ki ben Turk erkeginden memnun kaldim aslindaZengin olurlar
Kızım da var onu evlendirmicez ama biz turşusunu kurcazBu kararda da haklı olduğumuzu görmüş oldum.Mazallah böyle yetişen erkek çok denk gelir , en yisi evermemek kökten çözüm
Ben kendi adıma konuşayım
Söylediklerinde çok haklısın erkeklerin nazik ince düşünceli olmadığını bile bile hep beklentiler içerisinde oluyoruz. Sonra istediklerimiz olmayınca hayaller suya düşüyor bizde tabi haliyle surat asmaya başlıyoruz fakat onun ondan ne beklediğimizden haberi yokki nereden bilsin. Bence evliliğin yürümesinde en büyük yük kadınlara düşüyor
Ben de ben deBilmem ki ben Turk erkeginden memnun kaldim aslinda
Dediginiz turden, edilgen, fıtratı geregi her seyi alttan alan, kendisine gore her seyi cocukları icin yapan, cocukları icin bosanamayıp 25 sene bir evliligi surdurdugunu iddia eden, kocasını cocukları icin cektigini soyleyen ama bana gore kocasız kalmamak bosanmıs olmamak icin bu kadar dayanmıs EZİK bir kadının kızıyım.
Kucukken babamı sinirli ve asabi bulurdum. Annemle sık sık kavga eder, icki icer, abimle beni dovmek icin bahane arardı. Annem de babamın kıskanclıklarını, psikolojik baskısını cekip hıncını cocuklarından cıkartırdı. Babam sık sık bosanmak istedigini soyledi, annem intihar ederim bosanmam dedi. Adamı boyle bir evliligi surdurmeye mecbur bıraktı yani. Sırf bosanmıs bir kadın olmamak icin. Annemin ekonomik ozgurlugu vardı, para kazanabilen genc-guzel bir kadındı, babam da iyi bir adamdır ozunde, bizi ozel okullarda okuttu, hicbir seyimizi eksik etmedi ama karı-koca olarak hicler. O kadar mutsuz ki evlilikleri. 25 sene boyunca birbirlerine sinirlenip sevgisizliklerini bizden cıkardılar. Cok dayak yedik abimle, surekli suratların asık oldugu, kavgada esyaların paramparca edildigi, bagırıs cagırıs dolu bi evde buyuduk. Benim buyudugum evde pamukta fasulye bile yetismezdi oyle soyleyeyim:) yani hem karı-koca olarak sınıfta kaldılar hem de iyi bir anne-baba olanadılar. Ve soyluyorum ozlerinde muthis insanlardır, egitimli, iyi kalpli, kulturlu... Ama bir evliligi surdurmek ve ebeveyn olmak icin vu vasıflardan fazlası gerekiyor. hasbelkader abim ve ben buyuduk, ikimizin de ciddi psikolojik sorunları var cocukluk kaynaklı travmalar yuzunden. İkimiz de onlara kin doluyuz. Anneme sorsan babamın kıskanclıklarını, ofkesini, odunlugunu cektine cilekes ne fedakar kadın (( aslına bakarsanız onları abim ve ben cektik. Her allahın gunu kavga dolu bi evde, ezik bi anneyi deli bir babayı biz cektik. Anneme baktıgımda ay zavallı annem, bosanmadı sıktı disini bizi babasız bırakmadı diyemiyorum ben. Bosanmak gibi bir secenegi vardı, parası pulu vardı, istese bizi kimseye muhtac etmeden, kocasını cekmeden gul gibi yasardı. Ama o aslında sevmedigi, it gibi korktugu kocasını ve mutsuz evliligini secti. Gıkını bile cıkarmadan. Dolayısıyla ben annemi ne cilekes ve fedakar buluyorum ne de cennetin ayaklarının altında oldugunu dusunuyorum:) cekti ve bize cektirdi, hala da cekiyor, olene kadar da cekecek:)
Tesekkur ederim, umarım siz dahil hicbir kadın sırf evliligi devam ettirmek adına kendinden ve cocuklarından odun vermez. Bir koca bu kadar kıymetli olmamalıSizin adiniza çok üzüldüm... Umarim sevgi dolu bir yuva kurarsiniz bu yasadiklariniza inat...
"Çocuklarım için bosanamam" diyenlere israr ettiğimizde "yuva yikan, feminist, bekara boşamak kolaydir sana ne oluyor" laflarini duyuyoruz....ama istediklerini desinler sadece kendilerini kandirirlar, bizleri değil..
İste tüm gerçekler sizin satırlarınızda...
Seksin evrimi belgeselini izleyin bu erkeklerle ilgili bi çok konuyu açıklığa kavuşturuyor. Çünkü sadece insan cinsi değil tüm canlıların erkekleri pek çok dişiyi döllemek ama dölledikleri her dişinin tek partneri olmak istiyorlar. Ben herkesle yapayım , ama karım yaparsa öldürürüm ben herkesle yatarım ama karım ilk benle yapsın ben boşarım ama benden başkasıyla yatamaz.. Adamların beyin sadece cinsellik işlevi görüyorKonudan anladigim su
Kadinlar sabirsiz, hemen bosanmayi dusunuyo bla bla bla
Olduu canimm
Dayak yiyen, oldurulen kadinlari, kadin cinayetlerini gormuyosunuz sanirim
sUan tv acin da az haber izleyin
Kkim mutlu yuvasini birakir gider
3 gun once bir forumda okudum
Biir bay?aynen soyle yyazmis bir avukata
Bosanmayi dusunuyorum cocugumda esimde kalicak
Ama namusuyla evinde otursun cocuguna baksin evlenmesin istiyorum napabilirim?
Honggg buuunedir yaa nasilll yani dedim
Ne piskopatlar var
Çok haklısın gönül ister ama odunluk baki ise napalımYani erkekler nazik ve inc. e düşünceli değiller. Onların fıtratı bu değil.
Biz kadınlarda nazik ve ince düşünceli erkekler istiyoruz. Çünkü bizim fıtratımızda da sevilmek, hoş tutulmak gibi özellikler var.
Peki bu durumda neden fedakarlık eden kadınlar oluyor? Ortada buluşulunca erkeklerin incileri mi dökülüyor?
Çok haklısın gönül ister ama odunluk baki ise napalım
Bende filmlerde ya da dizilerdeki o romantik kapris çeken erkeklere özeniyorumama inan çevremde yok. Benim eşim hiç naz çekmez bende haliyle naz yapamam hani bazende derler ya iş kadında biter. Erkeği parmağında oynatmasını bilecek ben bunun kadında bittiğine asla inanmıyorum şans meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?