- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Yalnızca belki senin gelmeni istemiyorum demiş.
Ama siz direkt patlamışsınız o anda.
“Ne demek beni istemezsin?”
Bu sorunun oldukça fazla cevabı olabilir.
Üstelik bu kişisel bir şey bile olmayabilir.
Sonuçta belki özel olarak konuşacak bir şeyleri var.
Aile olma meselesini çok abartmamak lazım, ne kadar o aileye dahil olsanız da sonuçta kayınvalideniz oğluyla konuştuğu her konuyu sizinle konuşacak kadar yakın hissetmeyebilir.
Hanimlar merhaba,
Eşinizle telde konusurken bu akşam belki annemlere gecerim dese , siz de gel yemekten sonra birlikte geceriz deseniz. O da belki ben senin gelmeni istemiyorum dese boyle ciddi ciddi ne yapardiniz. Ya da bu makul bir istek mi.
Bende nasil beni istemezsin dedigimde sen iyi misin dedi. Bende sen iyi misin nasil istemiyorsun gelmemi dedim. Telefonu kapatti.
Çok sinirliyim elim ayağim titriyor.
Bence üslüpta öyle büyük bir sıkıntı Yok.Haklısınız ama bunu dile getirme şekli ‘belki senin gelmeni istemiyorım’ olmamalı.
Daha ılımlı bir şekilde ifade edebilir, kırmadan söyleyebilir. Belki adam ailesiyle özel görüşmek istiyor olabilir evet, ama bunu güzelce dile getirmenin yolları var.
Zaten anladığım kadarı ile konu sahibinin kırıldığı nokta da eşinin üslubu.
Ama bu şekilde söylemesi doğru mu uygun bir dille ifade edebirdi böyle çok kırıcı olmuş bence hanımefendi haklıOlabilir ne var bunda el ayak titreyecek???
Belki annesi çağırmıştır bir derdi vardır.Sizin duymanızı istemeyebilir.
Abartmayın bence
ne güzel birşey sen gelme sözünü duymak için her tribi razıyım..Hanimlar merhaba,
Eşinizle telde konusurken bu akşam belki annemlere gecerim dese , siz de gel yemekten sonra birlikte geceriz deseniz. O da belki ben senin gelmeni istemiyorum dese boyle ciddi ciddi ne yapardiniz. Ya da bu makul bir istek mi.
Bende nasil beni istemezsin dedigimde sen iyi misin dedi. Bende sen iyi misin nasil istemiyorsun gelmemi dedim. Telefonu kapatti.
Çok sinirliyim elim ayağim titriyor.
Koptumm :)Oha sizsiz annesine mi GİDİYOOOO
iNANAMIYORUM YA nasıl eşler var evlerden ırak...
Demek sizsiz ha...
Benim bile elim ayağım titrndlfbşpcdsnls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?