Belki senin gelmeni istemiyorum.

Merak ettim eski konulariniza baktım , geneli eşinizle alakalı açılmış konular. Aranızda hallolmayan problemler var gibi. Eski konularinizdan da anladığım kadarıyla eşiniz fazlasıyla çocukça davranan biri. Ayrıca üslup bilmiyor. Herşey güzel olduğu halde gereksiz yere huzursuzluk çıkaran tipler vardır onun gibi. (Haydaa şimdi ne oldu ki der, bir şey anlamaz karşı tarafta ,yani siz oluyorsunuz karşı taraf) Bence üslubu yanlış olmuş, senin gelmeni istemiyorum demek yerine bunda ben yalnız gideyim başka zaman da beraber gideriz , git gel yapmayalim diyebilirdi. Umarım düzelir ama eşinizin huyu bu bence. Konuşma âdabı öğrenmesi lazım.

Haklısınız ama bunu dile getirme şekli ‘belki senin gelmeni istemiyorım’ olmamalı.
Daha ılımlı bir şekilde ifade edebilir, kırmadan söyleyebilir. Belki adam ailesiyle özel görüşmek istiyor olabilir evet, ama bunu güzelce dile getirmenin yolları var.
Zaten anladığım kadarı ile konu sahibinin kırıldığı nokta da eşinin üslubu.

Ben bunu şöyle algılarım
Demekki özel bir durum icin gitmek zorunda diye düşünür
Peki aşkım pardon kaç gibi gelirsin,selam söyle opuyorum der kapatırım.

Alınırım tabi biraz söyleyiş şekli yüzünden ama aile arasında bişey konuşacaklarını düşünürüm. Ya da ailesiyle yalnız görüşmek istediğini. Sizle ailesi arasında bir sorun var mı?

Bence üslüpta öyle büyük bir sıkıntı Yok.
Zaten insan sürekli üslübuma dikkat edeyim de eşimi kırmayayım diye düşünürse stres kat sayılarının kaça yükseleceğini hesaplamak dahi istemiyorum.

Niye böyle net bi şekilde söylemiş ki acaba merak ettim bende öncesi olabilir mi bu durumun

Ailesiyle özel bir görüşme yapmak istemiş olabilir. Bunu anlarım. Ama üslubu gerçekten rahatsız edici. Birşey konuşmam gerekiyor, seni de boş yere meşgul etmeyeyim. Evde kafanı dinle gibi birşeylerle geçiştirebilirdi. Ben sizi haklı buldum.

ne güzel birşey sen gelme sözünü duymak için her tribi razıyım..

siz annenize her gidişinizde eşinizi yanınızda götürüyor musunuz?
belki ailesyle başbaşa vakit geçirmek istedi, ama uslubu çoook kötü.

İyi de şimdi bu boşanmak için neden mi? Siz de arada bir gidin. Her seferinde gitmeyin. Belki geçerim derse tamam canım geç diyip geçin.
Eşiniz ailesine zaman ayırınca sizi ihmal mi ediyor, yani bu çok hatalı bir davranış mı, siz zorladıkça sorun olacak belli ki.

Elbette siz olmadan annesine gitmek isteyebilir, bunda sıkıntı yok. Sıkıntı, bunu söyleme biçiminde. Adeta bir kalas gibi cevap vermesi sorun. "hayatım annem özel bir şey konuşmak istiyor. Ben yalnız gideyim bu sefer" demek ya da sebebi her ne ise kibarca söylemek çok zor olmamalı. Toplum olarak kalas erkekleri ve onların b.ktan üsluplarını öylesine kabullenmişiz ki, ne var bunda diyebiliyoruz konuyu okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…