Belki senin gelmeni istemiyorum.

Bozulmakta haklısın.. Yani sen eşisin, herkesin kendine ait bi alanı olmasini savunmakla birlikte böyle bi cümleyi asla hak görmüyorum kimseye.. Bi insan eşine bunu diyemez/dememeli.. Herhangi bi insan degil karsindaki.. Ha o an anne babanla ozel konusacagin bi durum olur, eşinin orda olmamasi gerekir, buna tamam ama üslubu usulü bu degil bu işin..
Bunun bi evveliyati, daha once tartışılmışlığı var mi konu sahibi?
Ek olarak, kaynanasina gidip gitmemesi de degil mevzu sevgili hanımlar.. "Kayinvalidemi göremeyeceğim, çok üzgünüm" dememis kadın.. Ayni konuyu mu okuyoruz biz diyorum bazi yorumlari okuyunca..

Son düzenleme:
Daha uygun ve tatlı dille söyleyebilirdi .. ama erkek işte hepsi düşüncesiz çokta şeyyapmamak lazım :)

Gelmeni ismediyse sevinmen lazım Senin de eline koz geçmiş bir daha gitmesine seni de götürmek isterse gitmemek için ne büyük bir bahane

Hmm..
Ben böyle bir şey yaşasam aklıma ilk gelecek olan eşimin kesinlikle gitmeyeceği olurdu.
Zaten aşırı şüpheci bir karakterim bir de etrafımda gördüklerim ve duyduklarımdan sonra bu konuda eşime inanmazdım.

Ben mi cok safim acaba?
Saka yaptigini dusunurdum ben

Öncelikle anlayisiniz için çok tesekkur ederim.
Evveliyati şoyle ; ailesiyle mesafeliydik. Bunkonuda hep bana baski yapti onlara yakin olmam konusunda. Yakina taşindilar simdi. Arayi düzelttik. Simdi bunu yapmasi deli olmak icten değil.

Haklısınız. isteği normal ama üslubu kötü.
Şu anda ailesiyle aranızda bir sorununuzda yokmuş. Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama bazı insanlar böyle. Yani dan dun höt höt konuşurlar. En kibar tabirle kabadırlar. Ya çocuk gibi eğiteceksiniz yada duymamazlıktan gelip huyu suyu bu diyip kabulleneceksiniz biraz gamsız olacaksınız.

6 yıldır kocanızın dengesizliklerine alışamadınız mı hala?
Evi terkettiniz, kovuldunuz, hakarete uğradınız, ezildiniz ama büyük aşka yenik düşüp ayrılamadınız madem kendi iyiliğiniz için boşvermeyi öğrenin artık.

Son düzenleme:
Benimki de keske beni istemese hep yanliz gitse gercekten sevinirdim dert ettigin seye bak ama tabi gercekten oraya gidiyosa yalan olmadigina eminsem sorun yok bana göre

Çünkü siz de ayrılmak istemiyorsunuz.
Ayrılmak isteyeni yolundan çevirebileni görmedim.

Çünkü siz de ayrılmak istemiyorsunuz.
Ayrılmak isteyeni yolundan çevirebileni görmedim.

Söylediklerinizde haklisiniz . Diyecek bir söz bulamadim aslinda. Ama bazen neden olmuyor gercekten anlamlandiramadigim bir mevzu ama olmuyor iste.

Takma bence. Meraklı değilim gitmeye emin ol de gec. Ama oraya gittiğinden emin olmak için habersiz gidebilirdin bence. Sıkıldım falan diyip.

Söylediklerinizde haklisiniz . Diyecek bir söz bulamadim aslinda. Ama bazen neden olmuyor gercekten anlamlandiramadigim bir mevzu ama olmuyor iste.
Sorunun cevabı sizde.
Aranızdaki bağ sevgi mi alışkanlık mı, boşanma korkusu mu, gelecek kaygısı mı?

Ben şahsen böyle bir insana güvenemem, çocuk sahibi olamam. Onunla ortak iş kurmam. Çünkü dengesiz.

e gıtsın anasının evınde otursun ozaman
aman yemedık annenı der telı cat dıye kapatırdım
hıc ısım olmaz bırde uzulmussun
kendıne bır kek yap guzel cay demle guzel fılm ızle bosversene

Şoyle aslinda çok yakin zamana kadar ona karşi yoğun hislerin oldugu tatli , merhametli bir sevgim vardi. Hep oyleydi aslinda bir kiyamamazlik duygusu vardi içimde karşi koyamadiğim. Ama son zamanlarda aklimi kalbimin onune gecirmeyi basardim ve olamayacagina hükmettim. Yaptigi kabaliklar da bardagi tasirdi aslinda ayrilabilecegimi ve unutabileceğimi düsundum. Geçen gun ayrilmak icin konustum ama sacmalama dedi. Beni yine eve getirdi ve seni cok seviyorum diye sabaha kadar soyledi.
Ayrilmayi istiyorum ama nasil?

Bir daha asla gitmem bende. Çözüm net Yani. İnsanın yüzüne telefon kapatılmaz. Eşiniz ayıp etmiş. Bence birdaah gitmeyin

Esin bu konuda kompleksli ve epey sorun etmiş bu durumu belli ki, şimdi de uzatip suc bastirmaya çalışıyor.. Yani bana oyle geldi en azindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…