Belki senin gelmeni istemiyorum.

O kadar katılıyorum ki bu mesaja.

Eski konulara bir göz attım. Bu evlilik çoktan evlilik olmaktan çıkmış gibi göründü bana. Sevgi, saygı, güven diye bir şey kalmamış. Bazen zararın neresinden dönülse kardır.

Bazı kadınlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Kendi hayatlarında eşleri bunu yapsa kuyameti koparacak kadınlar gelmiş burada konu sahibine tuhaf tuhaf cevaplar veriyor. Bazı kadınlar biraz kendileri olsunlar bence.

Ayrıca konu sahibine düzgünce izah etmeliydi eşi. Ya annemin oraya tek gitmek istiyorum kusura bakma lütfen dese bu sorunlar olmazdı herhalde. Öyle değil mi? rayiham

Kadınla ters ters konuşup suratına kapatmış telefonu. Ne desin? Ohh ne de güzel azarladı da suratıma kapattı mı desin? Eli de titrer ayağı da.

Özel konuşmak istediğin varsa gelmem derim. Büyütmeyin. Oturun kafanızı dinleyin. Ailesiyle özel bir durum var demekki. Onun dışında bir nedenle istemiyorsa

Kesinlikle öyle. Zaten burdaki meselem gidip gitmeme meselesi değil soyleme sekli.
Ne yazikki bu üslup meselesini hiçbir şekilde çozemiyoruz ve artik katlanma durumunu çoktan aşti.

Tatlım bu evlilikte ince çizgilerden bir tanesidir sakın bu yanılgıya düşme . Özellikle erkeklere bu kapıyı aralarsan bide cinsi öküz çıkarsa vay haline .

Bekarsin sanırım sen sen ol üslubuna dikkat et kırmamaya çalış ki karşı taraf da aynı özeni göstersin. Sonra mahalle arkadaşı mahmut abi gibi konuşmaya başlar seninle ..

Konu sahibi haklısın kırılmakta yalnız gitmek istiyorum demenin bir sürü yolu var eşiniz bodoslama dalmış . Bi daha sizi götürmek isterse benim ne işim var diyebilirsiniz.

uslübu hoş olmamış esinizin..ama hiç sinirini bozma..aynı uslübla sende ona yap kendi ailene giderken..gelmeni istemiyorum de ..

Biz ailemden uzakta oturuyoruz. Ama arabayla da iki saat. Kendim de çokça gidip gelebiliyorum yani ama genelde eşimle gidiyorum. Arada böyle orada ailemle tek kalmak istiyorum. Bana deli misin denilebilir ama sanki eski günlerdeki gibi her şey aynıymış gibi hissetmek istiyorum. Sanki cocukmusum gibi hala... Demem o ki evlisiniz diye her .yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz rahat bırakın biraz da. Bu nedir boyle
B

Ben de yerinde olsam bozulurdum ama bozulduğunu çok belli etmeden gerçekten sana açıklama yapacağı bir şekilde nedenini sorsaydın daha iyi olabilirdi. Ailesi ile sorunun olmadığına hala ikna olmamış olabilir. Olay durulduktan sonra ailesi ile sorunun olmadığını hareketlerinle belli et, o yanılan taraf olsun. Ailesine iltifat etme,arama vs. şeklinde.

Hazır değilsiniz.
Ayrılmak gayet kolay.
Mahkemeye gidip boşanma dilekçesi verip, dava gününü bekliyorsunuz.

Çok katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…