O kadar katılıyorum ki bu mesaja.Sorunun cevabı sizde.
Aranızdaki bağ sevgi mi alışkanlık mı, boşanma korkusu mu, gelecek kaygısı mı?
Ben şahsen böyle bir insana güvenemem, çocuk sahibi olamam. Onunla ortak iş kurmam. Çünkü dengesiz.
Özel konuşmak istediğin varsa gelmem derim. Büyütmeyin. Oturun kafanızı dinleyin. Ailesiyle özel bir durum var demekki. Onun dışında bir nedenle istemiyorsaHanimlar merhaba,
Eşinizle telde konusurken bu akşam belki annemlere gecerim dese , siz de gel yemekten sonra birlikte geceriz deseniz. O da belki ben senin gelmeni istemiyorum dese boyle ciddi ciddi ne yapardiniz. Ya da bu makul bir istek mi.
Bende nasil beni istemezsin dedigimde sen iyi misin dedi. Bende sen iyi misin nasil istemiyorsun gelmemi dedim. Telefonu kapatti.
Çok sinirliyim elim ayağim titriyor.
Bazı kadınlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Kendi hayatlarında eşleri bunu yapsa kuyameti koparacak kadınlar gelmiş burada konu sahibine tuhaf tuhaf cevaplar veriyor. Bazı kadınlar biraz kendileri olsunlar bence.
Ayrıca konu sahibine düzgünce izah etmeliydi eşi. Ya annemin oraya tek gitmek istiyorum kusura bakma lütfen dese bu sorunlar olmazdı herhalde. Öyle değil mi?rayiham
Kadınla ters ters konuşup suratına kapatmış telefonu. Ne desin? Ohh ne de güzel azarladı da suratıma kapattı mı desin? Eli de titrer ayağı da.
Eve geldiğinde konuştunuz mu peki bu konuyu?Kesinlikle öyle. Zaten burdaki meselem gidip gitmeme meselesi değil soyleme sekli.
Ne yazikki bu üslup meselesini hiçbir şekilde çozemiyoruz ve artik katlanma durumunu çoktan aşti.
Bence üslüpta öyle büyük bir sıkıntı Yok.
Zaten insan sürekli üslübuma dikkat edeyim de eşimi kırmayayım diye düşünürse stres kat sayılarının kaça yükseleceğini hesaplamak dahi istemiyorum.
Hazır değilsiniz.Şoyle aslinda çok yakin zamana kadar ona karşi yoğun hislerin oldugu tatli , merhametli bir sevgim vardi. Hep oyleydi aslinda bir kiyamamazlik duygusu vardi içimde karşi koyamadiğim. Ama son zamanlarda aklimi kalbimin onune gecirmeyi basardim ve olamayacagina hükmettim. Yaptigi kabaliklar da bardagi tasirdi aslinda ayrilabilecegimi ve unutabileceğimi düsundum. Geçen gun ayrilmak icin konustum ama sacmalama dedi. Beni yine eve getirdi ve seni cok seviyorum diye sabaha kadar soyledi.
Ayrilmayi istiyorum ama nasil?
Bozulmakta haklısın.. Yani sen eşisin, herkesin kendine ait bi alanı olmasini savunmakla birlikte böyle bi cümleyi asla hak görmüyorum kimseye.. Bi insan eşine bunu diyemez/dememeli.. Herhangi bi insan degil karsindaki.. Ha o an anne babanla ozel konusacagin bi durum olur, eşinin orda olmamasi gerekir, buna tamam ama üslubu usulü bu degil bu işin..
Bunun bi evveliyati, daha once tartışılmışlığı var mi konu sahibi?
Ek olarak, kaynanasina gidip gitmemesi de degil mevzu sevgili hanımlar.. "Kayinvalidemi göremeyeceğim, çok üzgünüm" dememis kadın.. Ayni konuyu mu okuyoruz biz diyorum bazi yorumlari okuyunca..
Bu konunun bir öncesi olmalı .
Bütün yorumları okumadım evet haklısın önemli olan eşinizin tavrı....Mesele kv meselesi değil eşin tavri. Bu konu da daniştim
Siz hala bosanmadiniz mi ya
Konulardan cikarim yapip sasirdim sizi tanimam etmem bos triplere girmeyinNiye.. Bunu mu bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?