Kadın da 40 yaşında bekar.. Bu önyargılardan keşke vazgeçebilsek. Bir çoğumuz boşanmış burada. 25 te evlenenler sanki mükemmel erkekler.Kızmadın değil mi öyle yazmama? Seni düşünerek yazdım. Bir de ilk başta söylemek istemedim ama adamın 50 yaşına kadar bekar kalmasının pek çok sebebi olabilir. İyice araştırman lazım. Annesinin söylediklerini boşver. Yoğurtçu yoğurdum ekşi demez. Sen başka kaynaklardan araştır bu adamı.
Dün aradım yengeyi, hiçbir yorum yapmadı. Sadece oğlunun işten geldiği için giyimi iyi olmadığını söyledi
Oğlunu beğendirmeye çalışıyor bence size, nasıl bir yol çizeceğini o da bilmiyor gibi geldi.Daha sık görüşmeye bakın kadınla.Birşey sormadım o söyledi laf arasında
MeslektasimmissinBende mühendisim makina
Kadın da 40 yaşında bekar.. Bu önyargılardan keşke vazgeçebilsek. Bir çoğumuz boşanmış burada. 25 te evlenenler sanki mükemmel erkekler.
Öyle deme canım, gönül meselesi bambaşka. Çok çekiniyorum. Başka konularda laklak yaparım ama konu açılmaya geliyorsa ölü gibiyim.MeslektasimmissinYahu sen calismiyor musun? Adam muhendis sen muhendus teknik konulardan birsey danış falan. 40 yaşında mühendis kadın nasıl bu kadar çekingen oluyor pes.
Aradım taradım yok.40 yaşında mühendis kadınmışsınız ben evde kendi halinde kısmet bekleyen biri sandım, yani meslektaşmışsınız adamın instagramı filan yok mu ordan yürüyün, ben sizin yerinizde olsam bi an bile kaybetmem.
Bence çok abartıyorsun. 40 yaşında mühendis kadınsın bir şekilde mesleki konulardan birşey danış falan. Yahu bir sohbet et. Kusura bakma da içimi daralttin. Dünyanın sonu mu yahu. Adama evlilik deme arkadaşca yaklaş.Öyle deme canım, gönül meselesi bambaşka. Çok çekiniyorum. Başka konularda laklak yaparım ama konu açılmaya geliyorsa ölü gibiyim.
40 yaşında mühendis kadınmışsınız ben evde kendi halinde kısmet bekleyen biri sandım, yani meslektaşmışsınız adamın instagramı filan yok mu ordan yürüyün, ben sizin yerinizde olsam bi an bile kaybetmem.
Geçen görüştüm teyzeyle . Bana sadece oğlunun kıyafeti işten geldiği için iyi değildi . Ve takım elbiseli dağa hoş olduğunu söyledi lafın arasında. Bende fazla yorumsuz sadece “ işten gelmiş normaldir “dedimBu yakından görme konusu kaç gün oldu bilmiyorum ama eğer yeteri kadar zaman geçtiyse ve bir ses çıkmadı ise adamı evliliğe ikna edemiyor olabilirler. Yaş ta meslekler de uygun. Ama işte bu yaşlara kadar evlenmeyen seçici tipler kolay kolay da evlenmeyi düşünmüyorlar. Kendimden biliyorum. Öyle güzel anlatmışsınız ki hayırlı ise inşAllah olur. Ama hiç oralı olmazlarsa adam halen istemiyordur. Üzülmeyin ama kapılarınızı da kapatmayın derim
Ulaşamıyorum ki kendisine. Annesinden numara isteyemem ya istemediğini söylerse ? Rezil olurumBence çok abartıyorsun. 40 yaşında mühendis kadınsın bir şekilde mesleki konulardan birşey danış falan. Yahu bir sohbet et. Kusura bakma da içimi daralttin. Dünyanın sonu mu yahu. Adama evlilik deme arkadaşca yaklaş.
Bilmiyorum daha önce nerede çalıştığını.Adamın daha önce çalıştığı yerleri biliyor musunuz, x firmadan bana teklif var oğlunuzda orda çalışmıştı ne der önerir mi? Soracaklarım var ama nasıl yapsak vs vs deseniz. Şuan çalıştığı yerde olabilir, yüksek lisans yapmışsa ordan sorabilirsiniz.
Eşimi de ben tavladım ,gönül işlerinde ayıp yok adam bekarsa her yol mübah
Olabilir. Birşeyler yapmamız lazım. Kızlar hepiniz sağolun. Bu tezgahın başına geçtiğiniz için. Hadi evlendirin bu kardeş/ ablanızı.Acaba annesi sizin bu işe olumlu baktığınızı anlamayıp aranız bozulmasın diye mi bu zamana kadar teklif etmedi? Genelde öyle olur ya.
Aslında baya uygun gibisiniz. Meslek yaş. Ama siz geçen gün aradım yengeyi demişsiniz önceki mesajınızda.o bile bir imadır aslında. Anlamaları lazım. Oğlunu düşünmüyor olsanız kadından kaçardınız aman benden bir beklentileri olmasın diye. Siz tersine onlara yaklaşıyorsunuz.önceki mesajımda dediğim gibi sizinle ilgili oyle bir niyetleri yok. Hatta adamın evlenmek gibi bir niyeti yok. Adam mühendis ve yakışıklı yani en azından siz beğenmişsiniz. İstese şimdiye kadar evlenirdi. Ayrıca koskoca 50 yaşındaki adam karşılaştığında sizinle konuşabilirdi. Ciddi anlamda kadınlarla iletişim sorunu var. Bu saatten sonra da evlenmez kimseyle.Bende mühendisim makina
Kadın bence oğlunu size beğendirmeye çalışıyor. Konuyu ilk okuduğum anda pozitiflendim bence sizden olucakOlabilir. Birşeyler yapmamız lazım. Kızlar hepiniz sağolun. Bu tezgahın başına geçtiğiniz için. Hadi evlendirin bu kardeş/ ablanızı.
Zaten böyle de hoş görünüyordu. Evlenmeyi düşünüyor mu oğlunuz? deseydiniz sonra da gülümseyip sussaydınız. Şimdi biz değil onlar konuşuyor olsalardı "kız beğenmiş aslında, oğlum sen he de ben açayım konuyu kıza" diye.Geçen görüştüm teyzeyle . Bana sadece oğlunun kıyafeti işten geldiği için iyi değildi . Ve takım elbiseli dağa hoş olduğunu söyledi lafın arasında. Bende fazla yorumsuz sadece “ işten gelmiş normaldir “dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?