- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
ya allah askına ne dıyecegımı neresınden tutacagımı sasırdımEşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Medet umuyorum mu demişim? Konuşmak bile istemiyorum artık bana bulaşsın istemiyorum yapmacık geliyor iyi bişey dese bile. Artık inancım yok uyumlu mutlu bi çift olacağımıza zaten. Boşanalım dedim kaç kere, çok sinirlendi. Çocuklar çok küçük, ona dedim çocuklar hariç bizi birarada tutan başka sebep yok o da evet dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum uzun zamandırya allah askına ne dıyecegımı neresınden tutacagımı sasırdım
guzel kadına defalarca donup bakan
asla kocalık gorevlerını yerıne getırmeyen
sureklı hakaret eden asagılayan bır kocadan mutluluk medet umacak kadar hayatınızda ne yasadınız
Malesef ezik hissettiğini düşünmüyorum. Tam tersi ben zamanında çok iltifat ettim, çok şımardı kendini kaf dağında görüyor beni ise kendine layık görmediğini düşünüyorum. İçten içe, yani ona karşı dile getirmedim. Bana bugüne kadar 2 3 kez güzel demiştir evlendikten sonra ama nişanlıyken filan çok derdi. O yüzden şaşırdım ya bugün öyle deyince. Hizmetçi gibi dediğini hatırlattım. Alıngansın diyorKendini karisinin yaninda ezik hissedrn erkek tepkisi.Sizi bastirip ustun olmaya calisiyo.
hala evlı oldugunuza gore ne umuyorsunuz ? bunca seyı yasayıp hala evlı oldugunuza gore medet umuyorsunuzdur yoksa bır ınsan neden hala bu adamla aynı catı altında kalır kıMedet umuyorum mu demişim? Konuşmak bile istemiyorum artık bana bulaşsın istemiyorum yapmacık geliyor iyi bişey dese bile. Artık inancım yok uyumlu mutlu bi çift olacağımıza zaten. Boşanalım dedim kaç kere, çok sinirlendi. Çocuklar çok küçük, ona dedim çocuklar hariç bizi birarada tutan başka sebep yok o da evet dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum uzun zamandır
Ben de istiyorum ama nasıl olacak 2 bebekle? Annemi de biliyorsunuz. Sevinecek çok akraba var onu da düşünüyorum. Bebeklerimin babasız büyümesi nasıl olur onu düşünüyorum içinden çıkamıyorum ama bu adamdan ben de bıktım aynı dili konuşamıyoruz hiç bir zamanBütün konularını bilerek söylüyorum kiYalnizbiranne boşanmasını istediğim üyelerden birisin.
Beyim istediği kadar sinir lensin. Şu çocuklar olmasa bi daha asla yüzünü görmek istemezdim. Çocuk için evlilik devam etmez bunu da biliyorum ama çok küçükler şu an ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenhala evlı oldugunuza gore ne umuyorsunuz ? bunca seyı yasayıp hala evlı oldugunuza gore medet umuyorsunuzdur yoksa bır ınsan neden hala bu adamla aynı catı altında kalır kı
konusmak bıle ıstemedıgı bır ınsanla neden evlı kalır kı
beyınızı sinirlendırmemek ıcın mı bosanmıyorsunuz bır yasıma daha gırdım
cocuklar kucuk onlar ıcın bır aradayız demıssınız o zaman gormemezlıkten geleceksınız ?
Noye öyle soyluyorsunkı cocuksuz buyuyen onca cocuk var. Ben babasız buyutuyorum evladımı. Gayet ıyo cocugum 19 aylık benım. Mukkemel bır hayatı var guven kendıne etraı bosver artıkBen de istiyorum ama nasıl olacak 2 bebekle? Annemi de biliyorsunuz. Sevinecek çok akraba var onu da düşünüyorum. Bebeklerimin babasız büyümesi nasıl olur onu düşünüyorum içinden çıkamıyorum ama bu adamdan ben de bıktım aynı dili konuşamıyoruz hiç bir zaman
Babası baba değil ki zaten. Daha zamanı var demek ki. Sen de görüyorsun bu evliliğin devam etmeyeceğini ama bebeğin çok küçük.Ben de istiyorum ama nasıl olacak 2 bebekle? Annemi de biliyorsunuz. Sevinecek çok akraba var onu da düşünüyorum. Bebeklerimin babasız büyümesi nasıl olur onu düşünüyorum içinden çıkamıyorum ama bu adamdan ben de bıktım aynı dili konuşamıyoruz hiç bir zaman
Gözlerim doldu keşke eşim olacak düşüncesiz de bunları anlasaüzüldüm sana ya(
evladinla ilgilenmissin en son yemeğini yemişsin buna ezik gözüyle bakmış eşinhastahaneden çıkarken onun evladını dogurdugun için acı çektin ve kambur yürudun açıdan o bile batmış ...ne denilir ki Allah yardımcın olsun boşanmak da zor ..kimsenin yanında olmuyor
sımdı soyle dusunelım suan cocuklar kucukBeyim istediği kadar sinir lensin. Şu çocuklar olmasa bi daha asla yüzünü görmek istemezdim. Çocuk için evlilik devam etmez bunu da biliyorum ama çok küçükler şu an ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Sen onu bosver olurmu sen kendını anlaGözlerim doldu keşke eşim olacak düşüncesiz de bunları anlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?